Bodebjerg Charcuteri og Slagter Lund har dannet det nye selskab, Bodebjerg Charcuteri ApS. De har investeret i nye produktionsfaciliteter i Marslev ved Langeskov på Fyn.
Hvis der er noget, der vokser i Danmark lige nu, så er det salget af økologiske fødevarer.
Bodebjerg Charcuteri er kendt for sin produktion af økologiske pølser og bacon. Salget af økologiske fødevarer er stigende og det har den fynske producent mærket.
”Vi stod i en situation, hvor vi ikke kunne følge med efterspørgslen i de eksisterende lokaler, så vi havde brug for noget kapital for at kunne flytte til større lokaler og udvide produktionen,” forklarer Morten Klit fra Bodebjerg Charcuteri og uddyber:
”Vi startede med at kigge i området tæt på vores gårdbutik, men vi kunne ikke finde noget egnet, så vi begyndte at søge bredere. Marslev har en perfekt placering ved motorvejen og på den rigtige side af Odense i forhold til vores kunder, der primært er i København,” siger Morten Klit.
Selskabet er i gang med en større ombygning af lokalerne og har foretaget en investering på 5 mio. kr. til nye, funktionelle produktions- og lagerfaciliteter.
Slagter Lund går økovejen
De nye faciliteter forventes at stå klar den 1. juli og det forventes, at der på sigt vil skabes 10 – 15 nye arbejdspladser. Produktionen vil i første omgang omfatte to brands: Bodebjerg Charcuteri og Slagter Lund Økologi.
Slagter Lund er et veletableret brand, der gerne vil satse mere på økologi, og Slagter Lund ser frem til et godt samarbejde. Han fortæller:
”Morten er rigtig dygtig til at producere økologi, og han kunne godt tænke sig, at hans forretning blev lidt større og mere rentabel, og vi kunne godt tænke os at få den knowhow, som Morten har, ind i vores forretning, så det er et supergodt match”.