Oversigtsside
Lavazza vinder europæisk hæder for tredje år i træk
Ved årets European Coffee & Hospitality Awards blev det endnu engang understreget, at godt håndværk betaler sig. Italienske Lavazza blev i denne uge kåret til
Kan man bage en kage uden æg? Det undersøger forskere og virksomheder nu i et projektsamarbejde
Et nyt projekt støttet af Innovationsfonden undersøger, hvordan planteproteiner kan erstatte æg i visse af vores fødevarer – uden at gå på kompromis med hverken
Black Friday gav omsætningsrekord i Dagrofa Foodservice-butikker
Black Friday har længe været et hit hos de private forbrugere, men konceptet tiltaler også de professionelle kunder. Det er meldingen fra Dagrofa Foodservice, som
Falstaff: Et af Europas førende mad- og livsstilsmedier er udkommet i Danmark
Torsdag i sidste uge afholdt østrigske Falstaff en stor lanceringsevent for 350 mennesker i anledning af udgivelsen af deres nye magasin dedikeret til de nordiske
FødevareDanmark anker gebyrsag til Højesteret: Dommen strider mod EU-retten, mener de
Østre Landsret frifandt i november Fødevarestyrelsen for at have taget for høje priser for sin kødkontrol. Nu anker brancheorganisationen FødevareDanmark imidlertid afgørelsen til Højesteret, da
Vareelevator: Der kommer 800 kilo varer hver uge – alligevel går kokken tomhændet
En kok må ikke gå tomhændet, siges det – men på Green Mango på Frederiksberg er det præcis, hvad de gør, selvom der hver uge
Sådan bruger planter ingeniørprincipper til at trænge gennem hård jord
Et internationalt forskerhold med Københavns Universitet, Shanghai Jiao Tong University og University of Nottingham i spidsen har opdaget, hvordan planterødder er i stand til at
aye aye på Admiral Hotel hædres for Danmarks bedste nye vinkort
Admiral Hotels restaurant aye aye har vundet prisen for Best Newcomer List ved Star Wine List of the Year Denmark 2025, en international anerkendelse, der hylder verdens bedste vinkort og
Madplansunivers er et kæmpe hit: Tusindvis af danskere henter inspiration hver uge
Mange kløer sig nok frustreret i håret over at skulle finde idéer til aftensmaden, men et madplansunivers med madblogger og influencer Julie Bruun er en
Ny rapport fra Madland: Grøn madhandel i København er nøglen til en sundere og mere resilient madby
Madland udgiver nu rapporten ‘Grøn madhandel i København – alternative, sunde og grønne madkanaler’, der er udarbejdet for Københavns Kommune som et dialogredskab til politikere,
Hent flere

