Oversigtsside
Spiser du, som var det sommer året rundt? Det kan forvirre dit indre ur
Det er ikke kun sollys, men også kosten, der styrer vores indre biologiske ur og dets evne til at tilpasse sig årstiderne, viser ny forskning
Fremtidens mad risikerer at blive ensformig
Mangfoldigheden af planter bliver begrænset, hvis EU vedtager ny lov om bytte og handel med frø, mener Frie Bønder – Levende Land og Landsforeningen Praktisk
Madens Folkemøde skal samle Danmark om unges sundhed
Årets finanslov er blevet offentliggjort, og her modtager Madens Folkemøde 1 mio. kroner til at afholde et Nationalt Forum for Ung Sundhed i 2026. Indsatsen
Fødevaregigant gearer op i Danmark – en stigning på 25,6 %
Greenfood fortsætter med at vokse hurtigt på det danske marked. I år forventes koncernen at opnå en volumen på næsten 3.500 ton – en stigning
Køkkenprisen 2025 går til Skolerne i Oure
Landbrug & Fødevarer har kåret Skolerne i Oure på Fyn som vinder af Køkkenprisen 2025 ved Økologisektionens årsmøde på Kalø Økologisk Landbrugsskole. Køkkenprisen 2025 uddeles
Rekordhøj returprocent: Genanvendelige krus satte ny standard på Smukfest 2025
Ét år efter introduktionen af Danmarks første genanvendelige festivalkrus har Smukfest, Royal Unibrew og Faerch bevist, at cirkularitet ikke bare er en ambition – det
Plant Food Festival: Øksnehallen bliver til plantemekka
Øksnehallen i København bliver fyldt med smagsoplevelser, inspiration og grønne løsninger, når Plant Food Festival åbner dørene for tusindvis af besøgende. Foto: Kasper Rebien, Dansk
Hørkram-stifter er død
Stifteren af en af Danmarks største fødevaregrossister er død, 84 år gammel. Alex Buchardt Pedersen, der døde d. 18. oktober, betragtes som en pioner indenfor
Arla vil kåre Årets Madsjæl 2025 – se de nominerede
Hvert år hylder Arla dem, der gør noget særligt for at skabe sundere og mere bæredygtige madvaner blandt børn og unge. Det gør de med
Linse-bolo på menuen i hele Danmark: Ny kampagne skal få flere til at spise bælgfrugter
Fra kantiner til køkkenborde: Ny landsdækkende kampagne sætter fokus på, hvor nemt bælgfrugter kan blive en del af hverdagsmaden. Foto: Mathias Nyborg Aviser og kantiner
Hent flere



