• Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Link til Klimateknologi

Oversigtsside

Forskning og uddannelseMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed16. 12. 2025 | Mikkel Bækgaard

Forskere genopliver gamle ærtesorter i enorm frøsamling: ”Et uudnyttet guldkammer til fremtiden”

Med en ny AI-metode har forskere fra Københavns Universitet genopdaget 51 gamle ærtesorter, som ikke længere bruges i landbruget, men som kan vise sig lovende

FødevareproduktionLandbrugMiljø og sundhedPolitik og eksportØkologi og bæredygtighed16. 12. 2025 | Mikkel Bækgaard

Ny kvælstofaftale: Fødevareerhvervet frygter konsekvenserne for dansk fødevareproduktion

Brancheorganisationen FødevareDanmark frygter konsekvenserne af den nye kvælstofaftale. Sammen med seks andre organisationer fra landbrugs- og fødevareerhvervene opfordrer organisationen til, at den grønne trepart sættes

AktueltDrikkevarerPolitik og eksport16. 12. 2025 | Mikkel Bækgaard

Bryggeriforeningen: Danske EU-politikere kæmper for pantsystemet

Det danske pant- og retursystem bliver undergravet af EU-krav om genpåfyldelige emballager, der vil lukke størstedelen af Danmarks mikrobryggerier, mener Bryggeriforeningen. Foto: Freepik.com Fra 2030

AktueltDetailhandel og en grosMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed16. 12. 2025 | Mikkel Bækgaard

Lidl Danmark sætter kurs mod Net Zero og sundere produkter i indkøbskurven

Lidl Danmark har forpligtet sig til Science Based Targets Initiative (SBTi) og har validerede Net Zero-mål for 2050 – foruden validerede FLAG- og E&I-mål for

Brød og kagerTop16. 12. 2025 | Mikkel Bækgaard

CBP slår stort brød op og åbner innovationscenter

CBP fra Vejle, leverandør af råvarer til produktion af brød og kager, udvider nu sit hovedsæde med et topmoderne innovationscenter og fuldt udstyret bageri. Hvor

Messer og konferencer11. 12. 2025 | Mikkel Bækgaard

Foodexpo favner både kød, klima og grøn kost med inspirerende events

Kød, klima og grøn kost er alt sammen på tallerkenen, når Foodexpo samler fødevarebranchen til tre horisontudvidende dage spækket med spændende oplevelsesuniverser og fremsynede events.

Mejeri11. 12. 2025 | Mikkel Bækgaard

Arla: Erfaren mejerimand tager over i Nr. Vium

Der er masser af erfaring fra både Arla og resten af verden med i bagagen, når Henrik Jessen nu overtager ledelsen af Arla i Nr.

AktueltFoodservice11. 12. 2025 | Mikkel Bækgaard

Pincho Nation: Succesfulde franchise-åbninger i 2025

2025 har været et markant vækstår for Pincho Nation i Danmark. Med fire nye restauranter og stærke resultater i de etablerede enheder runder man 700.000

AktueltDrikkevarer11. 12. 2025 | Mikkel Bækgaard

Rekord i antal julebryg

Aldrig før har der været så mange forskellige julebryg at vælge imellem som denne jul. Desuden er paletten af julebryg i 2025 den mest farverige.

KonfektureTop11. 12. 2025 | Mikkel Bækgaard

NOTCH, et nyt kakaofrit chokoladealternativ lavet på mask

Fra d. 10. december kan kunderne i alma madmarked smage på fremtidens fødevarer fra innovationscenteret Spora, grundlagt af kokken Rasmus Munk. Det første projekt, der

Hent flere

« Forrige side

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  •  26-11-2025

    Centraliseret vakuumsystem reducerer omkostninger for vakuumpakning ›

    Busch Vakuumteknik A/S
  •  21-11-2025

    Ny serie termoformere vil blive en gamechanger inden for pakkemaskiner ›

    Nemco Machinery A/S
  •  20-11-2025

    Den ultimative tjekliste: Få mest ud af dit opsamlingskar ›

    DENIOS ApS
  •  13-11-2025

    Busch og Pfeiffer bringer den nyeste vakuumteknologi til Ajour 2025 ›

    Busch Vakuumteknik A/S
  •  04-11-2025

    Lavere energiforbrug og bedre produktkvalitet med Steam Infusion – en unik teknik til fødevarefremstilling ›

    Spirax Sarco Danmark
  •  29-10-2025

    Sådan håndterer du en lækage med 10 trin ›

    DENIOS ApS
  •  29-10-2025

    50 års trofast tjeneste i produktionen ›

    Busch Vakuumteknik A/S
  •  28-10-2025

    Blog: Damp er naturlig teknologi ›

    Spirax Sarco Danmark
  •  28-10-2025

    Tilmeld dig Masterclass om dyrevelfærd og regenerativt landbrug ›

    Dagrofa Foodservice A/S
  •  27-10-2025

    Hvad gør du med dine gasflasker, når kulden kommer? ›

    DENIOS ApS
Hent flere

Seneste Nyheder

  • Forskere genopliver gamle ærtesorter i enorm frøsamling: ”Et uudnyttet guldkammer til fremtiden”

    16.12.2025

  • Ny kvælstofaftale: Fødevareerhvervet frygter konsekvenserne for dansk fødevareproduktion

    16.12.2025

  • Bryggeriforeningen: Danske EU-politikere kæmper for pantsystemet

    16.12.2025

  • Lidl Danmark sætter kurs mod Net Zero og sundere produkter i indkøbskurven

    16.12.2025

  • CBP slår stort brød op og åbner innovationscenter

    16.12.2025

  • Foodexpo favner både kød, klima og grøn kost med inspirerende events

    11.12.2025

  • Arla: Erfaren mejerimand tager over i Nr. Vium

    11.12.2025

  • Pincho Nation: Succesfulde franchise-åbninger i 2025

    11.12.2025

  • Rekord i antal julebryg

    11.12.2025

  • NOTCH, et nyt kakaofrit chokoladealternativ lavet på mask

    11.12.2025

  • Ny forskning: Vandmænd kan bruges til at lave mayonnaise og smør

    09.12.2025

  • Fermentering gør havets grøntsager mere spiselige

    09.12.2025

  • Dansk økologieksport når rekordhøjt niveau

    09.12.2025

  • Mindre madspild: Nu bliver det lettere at donere overskudsmad

    09.12.2025

  • Stigende fødevarepriser kan flytte to ud af tre stemmer

    09.12.2025

Alle nyheder ›

/Brochurer
/White papers

  • Image Brochure
  • Kaffetid – Kaffe med bæredygtig profil
  • Kaffetid – Kaffe og te på højt niveau
  • Kaffetid – Fuldendte kaffeoplevelser
  • Kaffetid – Skab kaffekultur med Merrild & lobbyliv med Lavazza
  • Kaffetid – Det oser af god caféstil
  • Kaffetid – Den Aktive Kaffepause
  • Kobia 100 års jubilæum
  • Kaffetid – Skab værdi for dit personale med go’ kaffe
  • Scandinavia Grapevine Summer 2018
Se alle ›

Læs Food & Drink gratis online

Annoncering i Food & Drink

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik