Oversigtsside
Vareelevator: Der kommer 800 kilo varer hver uge – alligevel går kokken tomhændet
En kok må ikke gå tomhændet, siges det – men på Green Mango på Frederiksberg er det præcis, hvad de gør, selvom der hver uge
Sådan bruger planter ingeniørprincipper til at trænge gennem hård jord
Et internationalt forskerhold med Københavns Universitet, Shanghai Jiao Tong University og University of Nottingham i spidsen har opdaget, hvordan planterødder er i stand til at
aye aye på Admiral Hotel hædres for Danmarks bedste nye vinkort
Admiral Hotels restaurant aye aye har vundet prisen for Best Newcomer List ved Star Wine List of the Year Denmark 2025, en international anerkendelse, der hylder verdens bedste vinkort og
Madplansunivers er et kæmpe hit: Tusindvis af danskere henter inspiration hver uge
Mange kløer sig nok frustreret i håret over at skulle finde idéer til aftensmaden, men et madplansunivers med madblogger og influencer Julie Bruun er en
Ny rapport fra Madland: Grøn madhandel i København er nøglen til en sundere og mere resilient madby
Madland udgiver nu rapporten ‘Grøn madhandel i København – alternative, sunde og grønne madkanaler’, der er udarbejdet for Københavns Kommune som et dialogredskab til politikere,
Danish Crown: Konkurrencekraften forbedret i oprydningsår
Med afsæt i en række nødvendige og konsekvente beslutninger er det lykkedes Danish Crown at styrke afregningen til andelsejerne og få stoppet en kritisk tilbagegang
Ny skæremaskine til plantebaserede fødevarer kommer til Danmark
Nemco, der er leverandør af udstyr til fødevareindustrien, lancerer nu en skæremaskine til plantebaserede fødevarer på det danske marked. Der er tale om Maxx 200
Madkulturen: Danskernes vegetarisle aftensmad består mest af rugbrød, toast og pasta
Det er sjældent de grønne retter, der finder vej til middagsbordet, når kødet udelades. De mest spiste vegetariske aftensmåltider er nemlig rugbrød, toast, pasta, yoghurt
Finalisterne til Årets Kok og Årets Tjener 2026 er fundet
Søndag dystede landets dygtigste kokke og tjenere ved semifinalerne til Årets Kok og Årets Tjener 2026. Nu er finalisterne fundet til finalerne i marts. Årets
Verdens bedste oksemørbrad kommer fra Slagelse-virksomhed
JN Meat International har igen vundet en VM-titel i World Steak Challenge, som er blevet afgjort ved en storstilet prisuddeling i London. Det er fjerde
Hent flere

