Oversigtsside
Sukaiba vinder ”Denmark’s Best Hotel Restaurant” for anden gang
World Culinary Awards har offentliggjort årets vinder af ”Denmark’s Best Hotel Restaurant”. Foto: Morten Berggreen Mogensen Siden 2020 har World Culinary Awards kåret verdens bedste
En rigtig god kop kaffe er det nye personalegode
God kaffe er god medarbejderpleje. Flere virksomheder investerer i kaffemaskiner med friskmalet kaffe og frisk mælk for at tiltrække og fastholde medarbejdere. Kaffe er nemlig
Dansk sommelier vinder den første udgave af Master of Port Scandinavia 2025
Efter en todages konkurrence den 19. og 20. oktober blev danske Ketil Sauer kåret som vinder af den første udgave af Master of Port Scandinavia,
Når regler spænder ben for naturen: 16 nye anbefalinger til bedre biodiversitet i fødevaresektoren
En ny publikation fra Tænketanken Frej peger på, hvordan regler og rammer kan ændres, så det bliver lettere for fødevaresektoren at fremme natur og biodiversitet.
Prestigefyldt kåring: Den danske Spiseguide hylder AOC som Årets Restaurant
Den danske Spiseguide har kåret AOC som Årets Restaurant ved en gallamiddag på Kokkedal Slot, hvor også Peter Trauboth fra Restaurant Levi blev hædret for
Spiser du, som var det sommer året rundt? Det kan forvirre dit indre ur
Det er ikke kun sollys, men også kosten, der styrer vores indre biologiske ur og dets evne til at tilpasse sig årstiderne, viser ny forskning
Fremtidens mad risikerer at blive ensformig
Mangfoldigheden af planter bliver begrænset, hvis EU vedtager ny lov om bytte og handel med frø, mener Frie Bønder – Levende Land og Landsforeningen Praktisk
Madens Folkemøde skal samle Danmark om unges sundhed
Årets finanslov er blevet offentliggjort, og her modtager Madens Folkemøde 1 mio. kroner til at afholde et Nationalt Forum for Ung Sundhed i 2026. Indsatsen
Fødevaregigant gearer op i Danmark – en stigning på 25,6 %
Greenfood fortsætter med at vokse hurtigt på det danske marked. I år forventes koncernen at opnå en volumen på næsten 3.500 ton – en stigning
Køkkenprisen 2025 går til Skolerne i Oure
Landbrug & Fødevarer har kåret Skolerne i Oure på Fyn som vinder af Køkkenprisen 2025 ved Økologisektionens årsmøde på Kalø Økologisk Landbrugsskole. Køkkenprisen 2025 uddeles
Hent flere



