Oversigtsside
Sukaiba vinder ”Denmark’s Best Hotel Restaurant” for anden gang
            World Culinary Awards har offentliggjort årets vinder af ”Denmark’s Best Hotel Restaurant”. Foto: Morten Berggreen Mogensen Siden 2020 har World Culinary Awards kåret verdens bedste                    
                En rigtig god kop kaffe er det nye personalegode
            God kaffe er god medarbejderpleje. Flere virksomheder investerer i kaffemaskiner med friskmalet kaffe og frisk mælk for at tiltrække og fastholde medarbejdere. Kaffe er nemlig                    
                Dansk sommelier vinder den første udgave af Master of Port Scandinavia 2025
            Efter en todages konkurrence den 19. og 20. oktober blev danske Ketil Sauer kåret som vinder af den første udgave af Master of Port Scandinavia,                    
                Når regler spænder ben for naturen: 16 nye anbefalinger til bedre biodiversitet i fødevaresektoren
            En ny publikation fra Tænketanken Frej peger på, hvordan regler og rammer kan ændres, så det bliver lettere for fødevaresektoren at fremme natur og biodiversitet.                    
                Prestigefyldt kåring: Den danske Spiseguide hylder AOC som Årets Restaurant
            Den danske Spiseguide har kåret AOC som Årets Restaurant ved en gallamiddag på Kokkedal Slot, hvor også Peter Trauboth fra Restaurant Levi blev hædret for                    
                Spiser du, som var det sommer året rundt? Det kan forvirre dit indre ur
            Det er ikke kun sollys, men også kosten, der styrer vores indre biologiske ur og dets evne til at tilpasse sig årstiderne, viser ny forskning                    
                Fremtidens mad risikerer at blive ensformig
            Mangfoldigheden af planter bliver begrænset, hvis EU vedtager ny lov om bytte og handel med frø, mener Frie Bønder – Levende Land og Landsforeningen Praktisk                    
                Madens Folkemøde skal samle Danmark om unges sundhed
            Årets finanslov er blevet offentliggjort, og her modtager Madens Folkemøde 1 mio. kroner til at afholde et Nationalt Forum for Ung Sundhed i 2026. Indsatsen                    
                Fødevaregigant gearer op i Danmark – en stigning på 25,6 %
            Greenfood fortsætter med at vokse hurtigt på det danske marked. I år forventes koncernen at opnå en volumen på næsten 3.500 ton – en stigning                    
                Køkkenprisen 2025 går til Skolerne i Oure
            Landbrug & Fødevarer har kåret Skolerne i Oure på Fyn som vinder af Køkkenprisen 2025 ved Økologisektionens årsmøde på Kalø Økologisk Landbrugsskole. Køkkenprisen 2025 uddeles                    
                Hent flere



