• Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Link til Klimateknologi

Oversigtsside

FoodserviceFrugt og grøntMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed26. 06. 2025 | Mikkel Bækgaard

Charcuteri kan også være grønt

Charcuteri er normalt lavet på kød, men sådan behøver det ikke at være, hvis man spørger slagter Michael Museth. Han har gennem flere år eksperimenteret

Messer og konferencer26. 06. 2025 | Mikkel Bækgaard

Partnerskab: Madens Folkemøde skal være et fast event i Nykøbing Falster

Det var positivt for både antallet af gæster og omsætningen i byens butikker, at Madens Folkemøde i år blev afholdt i Nykøbing Falster. Økonomiudvalget i

AktueltFoodserviceKød, fisk og fjerkræ26. 06. 2025 | Mikkel Bækgaard

To dages burgerfest: Burgerlegenden George Motz vender tilbage til Gasoline Grill

Den amerikanske ”Burger Scholar” og manden bag den ikoniske dokumentar HamburgerAmerica, George Motz, gæster Gasoline Grill igen den 2. og 3. juli. Hvis man missede

LandbrugMiljø og sundhedPolitik og eksportTopØkologi og bæredygtighed26. 06. 2025 | Mikkel Bækgaard

Ni grønne organisationer: Danmark bør bruge EU-formandskabet til at gentænke landbrugsstøtten

Når Danmark overtager EU-formandskabet i 2025, falder det sammen med opstarten af forhandlingerne om EU’s landbrugspolitik efter 2027. I den forbindelse opfordres regeringen til at

AktueltFoodserviceMesser og konferencer26. 06. 2025 | Mikkel Bækgaard

Dagrofas inspirationsmesse vender tilbage med endnu flere masterclasses

Den 10. september bliver TAP1 i København omdannet til et madmekka, når ’Madscenen - for professionelle’ finder sted. Her bliver det muligt at opleve over

LandbrugMesser og konferencerMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed24. 06. 2025 | Mikkel Bækgaard

Organic Summit 2025 i København præsenterer sit speaker line-up

Stærke speakere fra hele Europa samles til Organic Summit i København den 18. og 19. august for at blive enige om et fælles charter med

Detailhandel og en grosFrugt og grøntMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed24. 06. 2025 | Mikkel Bækgaard

Gode tilbud – dårligt for klimaet: Supermarkeders mængderabat fører til madspild

Et nyt studie afslører en uheldig effekt af supermarkedernes populære “2 for 1”-tilbud: De får os ikke bare til at købe mere – de får

AktueltFoodserviceMesser og konferencer24. 06. 2025 | Mikkel Bækgaard

Veteran og nyslået Michelinkok vinder Sol over Gudhjem

Sidste uge var en god uge for kokkeveteranen Allan Schultz. Først fik hans restaurant Parsley Salon i Hellerup tildelt i Michelinstjerne, og lørdag kunne han

AktueltFoodserviceØkologi og bæredygtighed24. 06. 2025 | Mikkel Bækgaard

De nominerede til Køkkenprisen 2025 er nu fundet

Landbrug af Fødevarer kan nu afsløre, hvilke tre offentlige køkkener, der er nomineret til Køkkenprisen 2025. Landbrug & Fødevarer og Køkkenprisens jury er klar til

Forskning og uddannelseFrugt og grøntFødevareproduktionMiljø og sundhedRåvarer og ingredienserTopØkologi og bæredygtighed24. 06. 2025 | Mikkel Bækgaard

AAU-forskere: Proteiner fra græs kan være fremtiden

Indenfor få år kan protein udvundet fra almindeligt kløvergræs være en hovedingrediens i en lang række almindelige fødevarer som f.eks. is, yoghurt og proteindrikke. Forskere

Hent flere

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  •  26-06-2025

    Sommer vedligeholdelsestips til din vakuumpumpe: 6 gode anbefalinger ›

    Busch Vakuumteknik A/S
  •  26-06-2025

    Sådan udnytter du den stille periode i sommerferien ›

    DENIOS ApS
  •  19-06-2025

    Så er det sidste chance ›

    DENIOS ApS
  •  12-06-2025

    Høj præcision i CNC-fræsning takket være vakuum ›

    Busch Vakuumteknik A/S
  •  12-06-2025

    Sikker tøndehåndtering starter her ›

    DENIOS ApS
  •  05-06-2025

    Vi sætter fokus på damp som en naturlig energikilde ›

    Spirax Sarco Danmark
  •  05-06-2025

    Lær at håndtere lækager på 90 min. ›

    DENIOS ApS
  •  03-06-2025

    Mød Busch på Spildevand Teknisk Forenings Årsmøde 2025 ›

    Busch Vakuumteknik A/S
  •  02-06-2025

    Producentansvar: Uklare regler skaber frustration i fødevarevirksomheder ›

    Nemco Machinery A/S
  •  28-05-2025

    Sådan vælger du det rigtige opbevaringsskab til farlige stoffer ›

    DENIOS ApS
Hent flere

Seneste Nyheder

  • Charcuteri kan også være grønt

    26.06.2025

  • Partnerskab: Madens Folkemøde skal være et fast event i Nykøbing Falster

    26.06.2025

  • To dages burgerfest: Burgerlegenden George Motz vender tilbage til Gasoline Grill

    26.06.2025

  • Ni grønne organisationer: Danmark bør bruge EU-formandskabet til at gentænke landbrugsstøtten

    26.06.2025

  • Dagrofas inspirationsmesse vender tilbage med endnu flere masterclasses

    26.06.2025

  • Organic Summit 2025 i København præsenterer sit speaker line-up

    24.06.2025

  • Gode tilbud – dårligt for klimaet: Supermarkeders mængderabat fører til madspild

    24.06.2025

  • Veteran og nyslået Michelinkok vinder Sol over Gudhjem

    24.06.2025

  • De nominerede til Køkkenprisen 2025 er nu fundet

    24.06.2025

  • AAU-forskere: Proteiner fra græs kan være fremtiden

    24.06.2025

  • Lagkagehuset leverer rekordomsætning i 2024 og forbedrer driften markant

    19.06.2025

  • Energidrik bliver officiel partner på Roskilde Festival

    19.06.2025

  • Klar til indstillinger til Årets Ret Med Gris og Årets Ret med Ost

    19.06.2025

  • Nyt innovationsprogram skal skabe mere bæredygtige løsninger i convenience-branchen

    19.06.2025

  • Pantsystem sparer over 50 kg engangsplast årligt i Nordhavn-kantine

    19.06.2025

Alle nyheder ›

/Brochurer
/White papers

  • Image Brochure
  • Kaffetid – Kaffe med bæredygtig profil
  • Kaffetid – Kaffe og te på højt niveau
  • Kaffetid – Fuldendte kaffeoplevelser
  • Kaffetid – Skab kaffekultur med Merrild & lobbyliv med Lavazza
  • Kaffetid – Det oser af god caféstil
  • Kaffetid – Den Aktive Kaffepause
  • Kobia 100 års jubilæum
  • Kaffetid – Skab værdi for dit personale med go’ kaffe
  • Scandinavia Grapevine Summer 2018
Se alle ›

Læs også TechMedias 2 fødevaremagasiner online

Annoncering i TechMedias 2 fødevaremagasiner

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik