Kød, fisk og fjerkræ
Madens Folkemøde klar med det hidtil mest ambitiøse program
Et nationalt topmøde om fremtiden for produktionen af dansk frugt og grønt. To helt nye scener med fokus på iværksætteri og sundhed. 100 spændende sceneindslag.
”Havets ulv” kåret til årets pinsefisk
Pinsen er lig med pinsefisk. Derfor har Danmarks Fiskehandlere i samarbejde med biskop over Roskilde Stift Ulla Thorbjørn Hansen kåret havkatten som Årets Pinsefisk 2024.
MSC: Appetitten på bæredygtig tun er usvækket
Ny årbog over bæredygtigt tun viser, at mængden af tun, der sælges med Marine Stewardship Council (MSC)'s blå miljømærke, vokser. De solgte mængder er næsten
Trecifret millionbeløb skal bidrage til bæredygtig udvikling af dansk fiskeri og akvakultur
Nu åbner Fødevareministeriet for fem støttepuljer på i alt 123,8 mio. kr., som skal være med til at gøre Danmark til en af de førende
Ny ligning: Skidtfisk og rogn kan gøre grønsagerne mindre kedelige
Svaret på en grøn omstilling af danskernes kostvaner er ikke, at alle skal være vegetarer. En sund og mere realistisk løsning er derimod flexitar-kost, hvor
Islandsk bestseller kommer til Danmark: Er vi klar til at drikke kollagen fra fiskeskind?
Den funktionelle proteindrik Collab er klar til at indtage Danmark. På Island har Collab på få år udkonkurreret den klassiske Coca-Cola, og også herhjemme har
Fish’n’chips på nye måder: Læser professionelle køkkenfolk opskrifter?
Det vrimler med opskrifter og madinspiration på nettet og i blandene. Men har professionelle køkkenfolk brug for mål og vægt og fremgangsmåder penslet ud? Det
Danish Crown med nyt fokus: Lukker slagteri og 1200 stillinger nedlægges
Danish Crown vil være blandt de mest effektive slagterier i Europa og sælge mange flere forædlede produkter på det europæiske marked. Satsningen betyder, at koncernens
Danish Crown anerkender: “Klimavenligt” svinekød var ulovlig markedsføring
Danish Crown anerkender over for Højesteret at have brudt loven med påstanden om, at dansk gris skulle være "mere klimavenlig end du tror". Klimabevægelsen og
Forsker: Syv milliarder nyudklækkede kyllinger slås ihjel hvert år – men et forbud er ikke løsningen
Æg-industrien slår på verdensplan hvert år syv milliarder hanekyllinger ihjel, straks de er udklækkede, fordi de hverken kan lægge æg eller er værd at opdrætte
Hent flere