Skiller din butik sig ud fra mængden? Gør din kantine? Eller dit storkøkken? Og kunne du tænke dig at kalde dig selv for branchens bedste? Så indstil nu til årets fødevarepriser og vær med i opløbet om de eftertragtede priser, der uddeles til oktober.
Igen i år uddeles Økologiske Køkkenroser, Kantineprisen, Slagterprisen, Mejeriprisen og Frugt- og grøntprisen til køkkener og butikker, som performer ekstra godt inden for netop deres område. Og der er netop åbnet for indstillinger.
Sejr giver værdi
Hvis du gerne vil anerkendes for det store arbejde, du gør, er årets fødevarepriser en mulighed for at blive opdaget af både branchen og kunderne:
– Alle priserne er en vigtig løftestang for både detailhandlen og foodservice, og der er kamp til stregen hvert år, siger Lærke Kirstine Lund, der er jurymedlem og ansvarlig for Frugt- og grøntprisen hos Landbrug & Fødevarer.
Hvis du vil vide mere
Hver pris har en særlig jury og skarpe kriterier. Der skal blandt andet leveres på oplevelse for kunden, på kvalitet og på godt håndværk. Ved at dele de gode eksempler, er priserne med til at løfte værdi og salg i de forskellige kategorier.
Læs mere om priserne, deadlines og kategorier via links herunder. Det er også her, køkkener, kantiner, slagtere og dagligvarekæders hovedkontor kan indstille sine favoritter.
Der er deadline for indstilling af kandidater den 10. april 2018. Vinderne kåres ved et stort awardshow på Fødevaredagen den 9. oktober 2018 på Hindsgavl Slot på Fyn. Temaet på sidste års Fødevaredagen var bæredygtighed og du kan læse om vores besøg via linket her: Bæredygtighed kan være det nye vindmølleindustri og du kan se sidste års vindere her