Aktuelt
Dansk vinproduktion træder ind i SMVdanmark
Dansk vin er en voksende branche med stolte rødder og høj kvalitet. Nu bliver Foreningen Dansk Vin en del af SMVdanmark. Grønne druer hos Vejrhøj
Food&Drink på gaden med fokus på kød
Seneste udgave af branchemagasinet Food&Drink er på gaden. I dette nummer har vi fokus på kød og er blandt andet på besøg hos Grambogård på
Gæsterne foretrækker Carlsberg: Oslobåden får ny ølleverandør
Go Nordic Cruiseline, selskabet bag Oslobåden, skifter fra Heineken til Carlsberg som ny ølleverandør på ruten mellem København og Oslo. Skiftet er led i en
Få del i millionpulje til udvikling af plantebaserede fødevarer
Små og mellemstore fødevarevirksomheder kan søge om at deltage i PlanteVÆKST - et skræddersyet udviklingsforløb med adgang til ekspertise, testfaciliteter og professionelt netværk. Teknologisk Institut
Finalister til Produktprisen og Irmaprisen 2025 er fundet
70 spændende, lokale produkter fra hele landet er reduceret til 12, der nu skal dyste om Produktprisen 2025 i kategorierne Mad, Konfekture, Drikke og Innovation.
Madens Folkemøde trak 35.000 mennesker til Nykøbing Falster
15.-17. maj blev Madens Folkemøde afholdt Nykøbing Falster. Folkemødet har tidligere været afholdt på et lokalt gods, men flyttede i år netop for at kunne
Simon Mosegaard Fibiger bliver ny CEO for Orkla Danmark
Orkla Danmark har ansat Simon Mosegaard Fibiger som ny administrerende direktør med tiltrædelse den 1. august 2025. Simon Mosegaard Fibiger kommer med solid ledelseserfaring og
Det er blevet dyrere at spise varme hveder
Selvom Store Bededag ikke længere er en helligdag, så ynder danskerne fortsat at spise varme hveder aftenen inden. Men med stigende fødevarepriser er denne tradition
Fra startup til storkøkkener: FÆRM vinder Mavens Hule og sikrer foodservice-samarbejde
Det plantebaserede mejeriprodukt FÆRM er blevet kåret som vinder af Mavens Hule 2025 – en innovationskonkurrence for grønne fødevareiværksættere, arrangeret af Compass Group og Dagrofa
Nyt liveformat bringer kvæget direkte ind i de professionelle køkkener
Hvordan taler vi om kvæg, bæredygtighed og ernæring på en måde, der giver mening både for dem, der passer dyrene, og dem, der laver maden til
Hent flere