Aktuelt
Målet er en michelinstjerne: Christoffer Sørensen skal være køkkenchef på Lille Mølle
I oktober genopstår en af Københavns mest særegne bygninger som ny restaurantdestination, når Norrlyst-koncernen med køkkenchef Christoffer Sørensen i spidsen åbner Restaurant Lille Mølle i
AI-vinrådgiver hjælper tusindvis af kunder hos Danmarks ældste vinhandel
Det viste sig på ingen måde at være let, da Kjær & Sommerfeldt for 1½ år siden ville skabe en AI-vinrådgiver, der kunne hjælpe deres
Danske husholdninger strammer livremmen, og det rammer dagligvaremarkedet
Det danske dagligvaremarked har som det eneste i Europa oplevet et fald det seneste halve år ifølge nye tal fra YouGov. Foto: Freepik.com Mens forbrugere
Ny praksis: Lavere bøder for mindre fejl ved allergenmærkning
Mindre fejl i mærkning af fødevarer skal fremover ikke koste virksomheder store bøder, mener fødevareminister Jacob Jensen (V), der ønsker en praksisændring. Fødevareminister Jacob Jensen
Makrel i frit fald – MSC opfordrer regeringer til at handle nu
Den globale standard for bæredygtigt fiskeri, MSC, opfordrer nordatlantiske nationer til at indgå en retfærdig kvoteaftale for at beskytte fiskerier, marine økosystemer og lokalsamfund. Marine
Her er restauranterne, der er nomineret til Årets ret med gris og Årets ret med ost 2025
Siden sommeren er det strømmet ind med indstillinger fra hele landet til dette års kokkekonkurrencer, Årets ret med gris og Årets ret med ost, og
FNs Internationale Madspildsdag: Tusindvis af svenske flag prydede København i går
Danmark ligger blandt de to dårligste lande i EU, når det gælder madspild, mens vores svenske naboer klarer sig langt bedre. Det synliggjorde Too Good
Nyt Food&Drink på gaden
Årets sjette udgave af branchemagasinet Food&Drink er nu på gaden. Bladet sætter har blandt andet besøgt Restaurant l'Alsace i København, der har revitaliseret sig selv.
Dagrofa Foodservice donerer 97 tons fødevarer videre til Stop Spild Lokalt i kampen mod madspild
Et samarbejde mellem fødevaregrossisten Dagrofa Foodservice og den frivillige organisation Stop Spild Lokalt har i år reddet 97 tons overskudsmad fra at ende som madspild.
Hollywood møder europæiske landmænd til plantebaseret topmøde i København
København bliver den 20.-21. oktober centrum for debatten om fremtidens fødevaresystem, når EU-formandskabskonferencen Plant Food Summit samler hundredevis af deltagere fra hele Europa i Skuespilhuset.
Hent flere