Aktuelt
Rekordvækst i antal miljømærkede produkter med EU Ecolabel
Antallet af produkter og serviceydelser på det europæiske marked, der har opnået EU Ecolabel, er steget med mere end 10 procent på blot et år.
McDonald’s åbning på Nørrebro mødt med protest
Dyreværnsorganisationen Anima markerede onsdag morgen McDonald's kontroversielle tilbagevenden til Nørrebro med en protest. Blandt de første kunder i køen til fastfoodkædens nyeste restaurant gemte sig
En mælkekasse til jul
Aflevér de tomme mælkekasser og støt Arla Fondens arbejde med at få børn og unge i køkkenet. Nu har du mulighed for at handle med
Food&Drink med alt godt fra havet
Årets sidste udgave af branchemagasinet Food&Drink er nu på gaden. Her sætter vi fokus på fisk og skaldyr og har blandt andet været til Øster-
Japansk madtrend til 7-Eleven
Den danske convenience-virksomhed Tasteful Foods har indgået et samarbejde med Ramen to Biiru for at udvikle deres egen version af den populære japanske snack, onigiri,
Dansk startup baner vejen for fremtidens fødevarer på rekordtid
Den danske startup Nocla har på under ét år opnået B Corp Pending-status – et skridt, der placerer dem tættere på en ny generation af
Ny analyse: Græssende kvæg ved Vadehavet giver CO2-venligere oksekød
Analyse- og rådgivningshuset KF Miljø har i samarbejde med Nationalpark Vadehavet og økologiske oksekødsproducenter fra Spis min gris gennemført en analyse af CO2-udledningen fra økologisk
Mere mobil og mindre bordskik – det fælles måltid er under forandring
Mobiltelefonen tager i stor stil plads ved middagsbordet, og vi byder gerne gæster på takeaway i sofaen. Men selvom udviklingen går mod mere uformelle rammer,
Forskere fjerner den grynede følelse i munden: Sådan får vi nemmere ved at spise fiberrigt
Generelt spiser vi alle sammen for få fibre, og hvis vi skal lave om på det, kræver det at vi rent faktisk kan lide at
Det Veganske Rejsehold: Gratis rådgivning til spisesteder og to dages inspiration til et grønnere menukort
Det Veganske Rejsehold inviterer spisesteder til at udforske en ny verden af smag og bæredygtighed. Med hjælp fra nogle af landets mest passionerede og erfarne
Hent flere