Aktuelt
Veteran og nyslået Michelinkok vinder Sol over Gudhjem
Sidste uge var en god uge for kokkeveteranen Allan Schultz. Først fik hans restaurant Parsley Salon i Hellerup tildelt i Michelinstjerne, og lørdag kunne han
De nominerede til Køkkenprisen 2025 er nu fundet
Landbrug af Fødevarer kan nu afsløre, hvilke tre offentlige køkkener, der er nomineret til Køkkenprisen 2025. Landbrug & Fødevarer og Køkkenprisens jury er klar til
Klar til indstillinger til Årets Ret Med Gris og Årets Ret med Ost
Kender du en restaurant, der for alvor mestrer smag, håndværk og råvareforståelse? Så er det nu, du kan indstille den til de prestigefyldte kokkekonkurrencer: Årets
Nyt innovationsprogram skal skabe mere bæredygtige løsninger i convenience-branchen
Reitan Convenience lancerer et nyt innovationsprogram, Convenience Growth Camp, som samler udvalgte medarbejdere fra syv lande og et internationalt panel af eksperter. Sammen skal de
Pioner for plantebaserede fødevarer fylder 75 år
Poul Agger, iværksætteren bag Naturli’ Foods og SOY4YOU - begge solgt til Orkla - fylder 75 år tirsdag i dag den 17. juni. Han har
Sol over Gudhjem 2025: Danmarks gastronomiske folkefest bliver endnu større
Stjernekokke, dessertduel, pop-up gourmetrestaurant og masser af musik på havnefronten i Gudhjem. Om blot to dage bringer Sol over Gudhjem dansk gastronomi tæt på, så
Videnskabsfolk fra alle kontinenter: Havet er ved et tippepunkt
En ny undersøgelse viser, at videnskabsfolk fra alle kontinenter siger, at havets sundhed og biodiversitet er ved et tippepunkt. Der er dog optimisme i forhold
Ny restaurant i Carlsberg Byen sætter fisken og det frie valg i front
I går den 12. juni fik Carlsberg Byen et nyt gastronomisk pejlemærke, da Paula åbnede dørene til en restaurant, der hylder nordisk skånsomt fanget fisk og skaldyr,
Sundhedsparadoks: Danske teenagere vil det sunde, men fristelser og fællesskab vinder
I en ny digital publikation, Kernetal 2025, går Schulstad tæt på de 14-18-åriges madvaner og spørger: hvad spiser de unge egentlig – og hvad styrer
Arla Foods investerer stort i Linköping for at imødekomme skyr-boom
Andelsejede Arla Foods investerer 34,5 mio. euro i en ny produktionslinje til skyr på mejeriet i Linköping, Sverige. Investeringen er en del af kooperativets langsigtede
Hent flere