• Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Link til Klimateknologi

Aktuelt

Aktuelt12. 08. 2025 | Mikkel Bækgaard

Københavnerinstitution relanceres: Restaurant l’Alsace går dybere i sin arv

Efter næsten fem årtier som en institution i det københavnske restaurationsliv skriver Restaurant l’Alsace nu et nyt kapitel i tæt samarbejde med kok og køkkenkonsulent

Aktuelt12. 08. 2025 | Mikkel Bækgaard

Ismageriet og Copenhagen Cooking lancerer ny is

Hvordan smager sensommeren? Det giver Ismageriet og Copenhagen Cookinget bud på med en helt ny is, der blev lanceret mandag d. 11. august. Isen er

Aktuelt07. 08. 2025 | Mikkel Bækgaard

Lagkagehuset lancerer nyheder til frokostbordet 

Der er nyheder på vej til frokostbordet og madpakken. Lagkagehuset udvider deres sortiment med det saftige surdejsrugbrød Mørkt Kernerug og et helt friskt udvalg af

Aktuelt07. 08. 2025 | Mikkel Bækgaard

Nu kommer det gode høstvejr: DLG melder alt klar til at få høsten i hus

Efter en uge med ustadigt vejr, hvor det har været svært for landmændene at få gang i mejetærskerne, så ændrer billedet sig den kommende tid.

Aktuelt05. 08. 2025 | Mikkel Bækgaard

Københavnsk paella-kok i finalen ved World Paella Day Cup i Valencia

Danmark har for allerførste gang sikret sig en plads i finalefeltet, når verdens bedste paella-kokke dyster i den internationale World Paella Day Cup i Valencia

Aktuelt05. 08. 2025 | Mikkel Bækgaard

“Den smager pissegodt”: Plantebaseret burger overrasker på populær sønderjysk grillbar

Hos grillbaren Drej Ind i Jels sælger de stadig masser af kød – men en ny plantebaseret burger overrasker både ejer og stamkunder. Den traditionelle

Aktuelt26. 06. 2025 | Mikkel Bækgaard

To dages burgerfest: Burgerlegenden George Motz vender tilbage til Gasoline Grill

Den amerikanske ”Burger Scholar” og manden bag den ikoniske dokumentar HamburgerAmerica, George Motz, gæster Gasoline Grill igen den 2. og 3. juli. Hvis man missede

Aktuelt26. 06. 2025 | Mikkel Bækgaard

Dagrofas inspirationsmesse vender tilbage med endnu flere masterclasses

Den 10. september bliver TAP1 i København omdannet til et madmekka, når ’Madscenen - for professionelle’ finder sted. Her bliver det muligt at opleve over

Aktuelt24. 06. 2025 | Mikkel Bækgaard

Veteran og nyslået Michelinkok vinder Sol over Gudhjem

Sidste uge var en god uge for kokkeveteranen Allan Schultz. Først fik hans restaurant Parsley Salon i Hellerup tildelt i Michelinstjerne, og lørdag kunne han

Aktuelt24. 06. 2025 | Mikkel Bækgaard

De nominerede til Køkkenprisen 2025 er nu fundet

Landbrug af Fødevarer kan nu afsløre, hvilke tre offentlige køkkener, der er nomineret til Køkkenprisen 2025. Landbrug & Fødevarer og Køkkenprisens jury er klar til

Hent flere

Næste side »

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  •  11-08-2025

    Pfeiffer Vacuum+Fab Solutions lancerer nyt globalt websted ›

    Busch Vakuumteknik A/S
  •  07-08-2025

    Slut med at lede – få overblik over dine materialer 24/7 ›

    DENIOS ApS
  •  07-08-2025

    Mindre vedligeholdelse takket være avanceret vakuumgenerering fra Busch ›

    Busch Vakuumteknik A/S
  •  07-08-2025

    Mere end 500 er allerede tilmeldt – skal du med? ›

    Dagrofa Foodservice A/S
  •  06-08-2025

    “Vi sender ikke bare ventiler over Øresund – vi sender ekspertviden med” ›

    Alflow Scandinavia A/S
  •  31-07-2025

    Ny certificering: Vores batteriskabe bestod testen ›

    DENIOS ApS
  •  29-07-2025

    Busch præsenterer verdens største tørtløbende og luftkølede vakuumpumpe: COBRA NC 2500 C ›

    Busch Vakuumteknik A/S
  •  25-07-2025

    Start et gourmet-ishus med minimal investering – under 15.000 kr. ›

    Kastberg Is ApS
  •  24-07-2025

    Tip: Sådan bør du udnytte sommerperioden ›

    DENIOS ApS
  •  22-07-2025

    Pfeiffer Vacuum+Fab Solutions opnår SBTi-validering af mål for emissionsreduktion ›

    Busch Vakuumteknik A/S
Hent flere

Seneste Nyheder

  • Også med dansk deltagelse: Sveriges største restaurantmesse tager til Malmø

    12.08.2025

  • Københavnerinstitution relanceres: Restaurant l’Alsace går dybere i sin arv

    12.08.2025

  • Dansk Akvakultur: Professor bør holde sig til fakta og løsninger – ikke polarisering

    12.08.2025

  • Ismageriet og Copenhagen Cooking lancerer ny is

    12.08.2025

  • Gejst på Hotel- og Restaurantskolen: Nyt undervisningslaboratorium med fokus på nye, eksperimenterende og kreative læringsmiljøer

    12.08.2025

  • Frokostbordet: Hver 10. voksne dansker føler sig svært ensom – nyt partnerskab tager kampen op

    07.08.2025

  • En sejr for havet – sardinfiskeriet er igen MSC-certificeret takket være et grænseoverskridende samarbejde

    07.08.2025

  • Lagkagehuset lancerer nyheder til frokostbordet 

    07.08.2025

  • Nu kommer det gode høstvejr: DLG melder alt klar til at få høsten i hus

    07.08.2025

  • Just Eat lancerer fri levering i hele landet med nyt leveringskoncept

    07.08.2025

  • Tjenerikon og legendarisk ‘opvarter’ er død

    05.08.2025

  • Københavnsk paella-kok i finalen ved World Paella Day Cup i Valencia

    05.08.2025

  • “Den smager pissegodt”: Plantebaseret burger overrasker på populær sønderjysk grillbar

    05.08.2025

  • Bagerikæden emmerys leverer historisk stærkt driftsresultat – investerer rekordhøjt i fremtidens økologiske bageri

    05.08.2025

  • Forskere er lykkedes med at gøre sukkerpulp til superfood

    05.08.2025

Alle nyheder ›

/Brochurer
/White papers

  • Image Brochure
  • Kaffetid – Kaffe med bæredygtig profil
  • Kaffetid – Kaffe og te på højt niveau
  • Kaffetid – Fuldendte kaffeoplevelser
  • Kaffetid – Skab kaffekultur med Merrild & lobbyliv med Lavazza
  • Kaffetid – Det oser af god caféstil
  • Kaffetid – Den Aktive Kaffepause
  • Kobia 100 års jubilæum
  • Kaffetid – Skab værdi for dit personale med go’ kaffe
  • Scandinavia Grapevine Summer 2018
Se alle ›

Læs også TechMedias 2 fødevaremagasiner online

Annoncering i TechMedias 2 fødevaremagasiner

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik