Flere fødevarevirksomheder har gang i udvidelser, og der mærker man hos Ajcon Entreprenør- og Ingeniørfirma A/S, som går ud af 2016 med et resultat før skat på godt 13 millioner kr. Virksomheden er specialiseret i køl og frys, oplever stigende interesse for byggerier til fødevareproduktion og catering.
– Flere fødevarevirksomheder bygger til og bygger om. Og vi oplever, at mange af vores kunder vender tilbage, fordi byggeri inden for fødevareproduktion og catering kræver nogle særlige kompetencer, lyder det fra salgsdirektør Rasmus Jørgensen. der vurderer, at virksomhedens videntunge ingeniørrolle som supplement til entreprenørrollen er afgørende for positionen i markedet.
2016 var præget af flere store projekter, for bl.a. Dagrofa, Humlum Brød og FoodService Danmark, og med den nuværende ordrebeholdning og de igangværende projekter forventer Ajcon, at den positive udvikling vil fortsætte i 2017.