• Facebook
  • Instagram
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevarer

  • Brød og kager
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Foodservice, catering og restauranter
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt, grønt og landbrug
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed og hygiejne
  • Konfekture, sukker og snacks
  • Kvalitetsstyring og certificering
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring, økonomi og personalia
  • Mejeriprodukter
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Emballage og pakkemaskiner
  • Politik, lovgivning og EU
  • Råvarer, halvfabrikata og ingredienser
  • Økologi

Foodservice, catering og restauranterTop19. 11. 2018 | Kasper Mundt-Nielsen

Noma tilbage på toppen

Foodservice, catering og restauranterTop19. 11. 2018 By Kasper Mundt-Nielsen

Foto: Ditte Isager

White Guide har netop kåret Noma som Årets Restaurant og som derved genvinder titlen, som de senest har kunne smykke sig med i 2016. 

White Guide er den skandinaviske guide til de bedste spisesteder og i år har den danske udgave af guiden fundet plads til hele 153 af landets bedste restauranter. I år genvandt Noma altså titlen som Årets Restaurant, da de sammenlagt har fået flest point for mad, som er den del af restaurantoplevelsen der vægtes højest i guiden. Derudover vurderes alle restauranter, af et stærkt hold af madanmeldelere, i kategorierne ‘service’, ‘drikkevarer’ og ‘miljø og stemning’. Med i opløbet om prisen var Koks, Mielcke & Hurtigkarl og Geranium.

White Guide skriver følgende om Noma: 
” Noma er tilbage på tronen som landets ypperste gastronomiske spydspids. Med en ukuelig stræben og nysgerrighed på, hvordan man kan blive ved at skabe nye smagsoplevelser af Nordens vilde råvarer, har Noma i sin nye inkarnation nået et foreløbigt højdepunkt. En drøm af en restaurant, hvor man fra den mageløse velkomst i entreen til kaffen i loungen føler sig som gæst i et parallelunivers. Det er seriøst, men ikke desto mindre er der en humoristisk tråd gennem oplevelsen, som er en underholdende rejse i sanselighed, vovemod og kulinariske nybrud.”

Derudover blev der givet følgende priser:

Årets Serviceoplevelse: Peter Fagerland fra Slotskøkkenet / Dragsholm
Årets Innovatør: Noma
Årets Fiske- og skaldyrsoplevelse: Koks
Årets Vinoplevelse: Nina Højgaard Jensen (Kong Hans Kælder)
Årets Vinkort: Kong Hans Kælder
Årets Kør Hjem-drikekvaremenu: Geranium
Årets Feel Good-oplevelse: Vesterøl
Årets “Smag for skillingen”: Textur
Årets Dessertoplevelse: Slotskøkkenet / Dragsholm Slot
Årets Nye Restaurant: Frank
Årets Øloplevelse: Selma
Årets Bæredygtige: Relæ
Årets Unge Kokketalent: Anika Madsen fra Roxie

Skrevet i: Foodservice, catering og restauranter, Top

 

Seneste nyt fra redaktionen

Gastronomi kan udvikle fremtidens fødevarer

Gastronomi kan udvikle fremtidens fødevarer

Detailhandel og en grosFoodservice, catering og restauranterFrugt, grønt og landbrugFødevareproduktionKød, fisk og fjerkræMejeriprodukterPolitik, lovgivning og EUTop22. 02. 2019

I et lokale i Københavns Kødby samledes 60 aktører fra alle led i fødevarekæden for at diskutere og udveksle tanker om morgendagens gastronomiske tendenser. Spådommen er klar for fremtiden: Bedre, ikke mere mad.  - Vi skal ikke producere flere, men bedre fødevarer, lyder spådommen fra Flemming

Fælles standarder for vegetariske og veganske fødevarer

Fælles standarder for vegetariske og veganske fødevarer

Fødevaresikkerhed og hygiejneKvalitetsstyring og certificeringPolitik, lovgivning og EU22. 02. 2019

I takt med at der kommer flere og flere importerede fødevarer på markedet, der markedsføres som vegetariske eller veganske, opstår der et øget behov for, at forbrugerne kan træffe deres valg på et oplyst grundlag. Derfor skal der nu laves en international standard, der vil gøre det nemmere for både

Håb for unges fritidsjob hos slagteren

Håb for unges fritidsjob hos slagteren

Detailhandel og en grosKød, fisk og fjerkræPolitik, lovgivning og EU22. 02. 2019

Arbejdstilsynets rigide regler gjorde det umuligt at have unge ansat, lyder det fra FødevareDanmark, der torsdag var til møde med beskæftigelsesministeren og nu tror nu på lempelse af reglerne. Rigide arbejdsmiljøregler forhindrer hundredvis af unge i at tage et fritidsjob og få noget af den

Delemadsportal med stærk opbakning ser dagens lys

Delemadsportal med stærk opbakning ser dagens lys

AktueltFoodservice, catering og restauranterFødevareproduktionPolitik, lovgivning og EU22. 02. 2019

Serieiværksætter Torben Klitbo (Cofoco, Roomservice, Dining Week m.fl.), burgerkonge Klaus Wittrup (Gasoline Grill), mad innovatør Max Schellenbauer (bla. Aarstiderne og Irma) og filosof Søren Riis (GoMore og UrbanWineBox) gør det muligt for amatørkokke at sælge hjemmelavet mad ud af huset. Via

Thisted Bryghus klar med økologisk saft

Thisted Bryghus klar med økologisk saft

DrikkevarerFrugt, grønt og landbrugØkologi22. 02. 2019

Thisted Bryghus sender i disse dage en række safte på markedet. Flere og flere vælger nemlig saft til deres mad blandt andet på restauranter og cafeer, mener adm. direktør Aage Svenningsen, der oplyser, at der i første omgang er der tale om fire varianter: Stikkelsbær, Solbær, Hvide Ribs med Blåbær

Engelsk mineralvand er nu på danske hænder

Engelsk mineralvand er nu på danske hænder

DrikkevarerMarkedsføring, økonomi og personalia22. 02. 2019

Fritz Schur Consumer Products har købt rettighederne til Blue Keld, som i dage er blandt de foretrukne mineralvand med smag. Siden Fritz Schur i 2012 introducerede danskerne til det naturlige mineralvand Blue Keld, er populariteten af de blå flasker steget gevaldigt. Det er især i familierne,

Fødevareminister fastholder uskyld i østerssyltning

Fødevareminister fastholder uskyld i østerssyltning

AktueltKød, fisk og fjerkræPolitik, lovgivning og EU20. 02. 2019

En meget stor næse. En sådan blev fiskeriminister Eva Kjer Hansen (V) udstyret med på et møde i Folketingets miljø- og fødevareudvalg, skriver Ritzau. Hun bliver tildelt næsen, fordi hun ifølge et flertal i Folketinget har håndteret den såkaldte østerssag på en meget dårlig måde. -

Her bor Michelin-landmændene

Her bor Michelin-landmændene

Foodservice, catering og restauranterFrugt, grønt og landbrugFødevareproduktion20. 02. 2019

På Landbrug & Fødevarers gastronomiske Danmarkskort kan du nu se, hvor de landmænd, der leverer råvarer til Michelin-restauranterne, bor. - Kortet skal være med til at sætte fokus på gastronomien herhjemme, og på de dygtige, danske landmænd, der leverer råvarerne til top-restauranterne. De

Nordjysk cateringmesse får økologisk univers

Nordjysk cateringmesse får økologisk univers

Foodservice, catering og restauranterØkologi20. 02. 2019

Økologi fylder mere og mere i alt fra gourmet-anretninger og cafémad til måltider på hospitaler, plejehjem og i børnehaver. Derfor sætter Økologisk Landsforening, AB - og BC Catering, Fødevarestyrelsen og Kost- & Ernæringsforbundet spot på økologien og folder den ud for alle sanser, når

Arla vil udbetale 2 milliarder kroner til mælkebønderne

Arla vil udbetale 2 milliarder kroner til mælkebønderne

Markedsføring, økonomi og personaliaMejeriprodukterTop20. 02. 2019

Efter et vanskeligt første kvartal kom Arla ud af 2018 med et øget salg og en højere andel af varemærke- produkter. Transformationsprogrammet Calcium leverede besparelser langt over målet for året, og en historisk stærk finansiel balance gør, at bestyrelsen fastholder sit forslag om at udbetale hele

Tilmeld Nyhedsbrev

Arkiv over seneste nyhedsbreve
 
 
 
 
Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  • Buhl & Bønsøe

    Vi søger en salgskonsulent med teknisk flair

  • Buhl & Bønsøe

    Vidensblog: Guide til infrarød måleteknologi

  • Buhl & Bønsøe

    Værd at vide om luftfugtighed i indeklimaet og måling af luftfugtighed

  • Buhl & Bønsøe

    Buhl & Bønsøe lancerer vidensblog

  • Buhl & Bønsøe

    Kurser 2019

  • Buhl & Bønsøe

    Kompakt differenstryktransmitter med mange anvendelsesmuligheder

  • Buhl & Bønsøe

    Infrarødt termometer til præcis temperaturmåling

  • FoodTech

    De bedste fødevarer og produkter hyldes på FoodTech

  • FoodTech

    FoodTech er åbnet med udstillerfremgang

  • FoodTech

    Udstillerfremgang og royalt besøg på FoodTech

Vis alle nyheder fra vores FOKUSpartnere ›

Seneste Nyheder

  • Gastronomi kan udvikle fremtidens fødevarer

    22.02.2019

  • Fælles standarder for vegetariske og veganske fødevarer

    22.02.2019

  • Håb for unges fritidsjob hos slagteren

    22.02.2019

  • Delemadsportal med stærk opbakning ser dagens lys

    22.02.2019

  • Thisted Bryghus klar med økologisk saft

    22.02.2019

  • Engelsk mineralvand er nu på danske hænder

    22.02.2019

  • Fødevareminister fastholder uskyld i østerssyltning

    20.02.2019

  • Her bor Michelin-landmændene

    20.02.2019

  • Nordjysk cateringmesse får økologisk univers

    20.02.2019

  • Arla vil udbetale 2 milliarder kroner til mælkebønderne

    20.02.2019

  • Tonsvis af burgere på vej til Italien efter royalt besøg

    20.02.2019

  • Fødevareindustrien har minimalt madspild

    20.02.2019

  • Lidl vil fordoble antallet af danske butikker

    20.02.2019

  • Stjernerne blev fordelt i Smilets By

    18.02.2019

  • Økologisk yoghurt med kun to ingredienser

    18.02.2019

Alle nyheder ›

Læs også TechMedias 3 fødevaremagasiner online

Annoncering i TechMedias 3 fødevaremagasiner

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk

Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk

Privatlivspolitik
Denne hjemmeside benytter cookies.Acceptér Reject Læs mere om vores brug af cookies her:Brug af cookies
Cookies