• Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Link til Klimateknologi

Top

Top09. 09. 2025 | Mikkel Bækgaard

Ny digital løsning skal fjerne administrativt bøvl i danske professionelle køkkener

Fødevaregrosissten Dagrofa Foodservice og techvirksomheden FoodOp har forenet kræfterne i et nyt partnerskab, der skal gøre det nemmere drive et professionelt køkken. En digital assistent

Top04. 09. 2025 | Mikkel Bækgaard

Vinderne af Produktprisen og Irma-Prisen 2025 er fundet

Sol over Gudhjem har, sammen med Kvickly og SuperBrugsen, igen sat dansk madiværksætteri i centrum med kåringen af vinderne i Produktprisen og den nye Irma-Prisen

Top02. 09. 2025 | Mikkel Bækgaard

Stigende kødpriser tvinger kantiner til omstilling: Food Festival samler branchen om praktiske løsninger

Når Food Festival 5.-7. september slår dørene op til Danmarks største madfestival, sætter det professionelle program fokus på et brændende aktuelt emne: Høje priser på

Top28. 08. 2025 | Mikkel Bækgaard

Nye tal: Sommerklassikere som grillpølser og flødeis er fortsat meget populære

En ny opgørelse fra fødevaregrossisten Dagrofa Foodservice viser, at klassikere som pølser på grillen, flødeis, pizza og salat igen i år hitter hos gæsterne, der

Top26. 08. 2025 | Mikkel Bækgaard

Millionløft til Bocuse d’Or og Kokkelandsholdeti ny finanslov

En flerårig bevilling sikrer op til 5,5 mio. kr. årligt til Bocuse d’Or og Kokkelandsholdet frem til 2029. Midlerne skal både styrke talentudviklingen i dansk

Top21. 08. 2025 | Mikkel Bækgaard

Smag på succesen: Hoteller bruger mad og forkælelse til at skille sig ud

En ny rapport fra en af verdens allerstørste ejendomsmæglervirksomheder JLL viser, hvordan internationale hoteller opnår markant højere belægning og indtjening ved at integrere restauranter med

Top19. 08. 2025 | Mikkel Bækgaard

Millionindsprøjtning på vej til dansk mad- og gastronomiturisme

Lokale råvarer, store madoplevelser med stærke fortællinger og gastronomi i verdensklasse tiltrækker hvert år mange danske og udenlandske turister til hele landet. Den styrkeposition vil

Top14. 08. 2025 | Mikkel Bækgaard

Nyt danmarkskort skal gøre det nemt at finde vej til de økologiske spisesteder

Fødevarestyrelsen lancerede i går et nyt danmarkskort, som vil gøre det nemmere at finde vej til restauranter, hoteller, kantine og daginstitutioner, som har Det Økologisk

Top12. 08. 2025 | Mikkel Bækgaard

Gejst på Hotel- og Restaurantskolen: Nyt undervisningslaboratorium med fokus på nye, eksperimenterende og kreative læringsmiljøer

Tuborgfondet og Hotel- og Restaurantskolen vil skabe undervisning i verdensklasse og inspirere erhvervsuddannelser i hele landet. Det sker med Gejst, et nyt undervisningslaboratorium med fokus

Top07. 08. 2025 | Mikkel Bækgaard

Just Eat lancerer fri levering i hele landet med nyt leveringskoncept

Den dansk-stiftede leveringsplatform Just Eat øger presset på konkurrenterne og tilbyder nu fri levering fra alle platformens 4.000 spisesteder og butikker med nyt leveringstilbud. Der

Hent flere

« Forrige side
Næste side »

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  •  16-12-2024

    Tre stærke Brands udgør den globale Busch Group ›

    Busch Vakuumteknik A/S
  •  12-12-2024

    Én slags truckværn forhindrer effektivt skader på dine gulve ved påkørsel ›

    DENIOS ApS
  •  06-12-2024

    Fødevarer og klimamærkning: en guide til bæredygtige valg ›

    Sponsoreret indhold
  •  02-12-2024

    Gratis inspiration til nyfortolkning af de klassiske juleretter ›

    Dagrofa Foodservice A/S
  •  28-11-2024

    Dét kan afholde din nødbruser fra at virke i vintermånederne ›

    DENIOS ApS
  •  21-11-2024

    Sådan sikrer du både den rette udsugning og ergonomi, når du arbejder med farlige stoffer ›

    DENIOS ApS
  •  19-11-2024

    Invitation: Optimer din drift med avanceret tilstandsovervågning ›

    Busch Vakuumteknik A/S
  •  18-11-2024

    Vinterklargøring af dine vakuumpumper ›

    Busch Vakuumteknik A/S
  •  12-11-2024

    Særligt én ting kan udgøre en fare ved stinkskabe ›

    DENIOS ApS
  •  05-11-2024

    Beckhoff på SPS messen ›

Hent flere

Seneste Nyheder

  • Ny digital løsning skal fjerne administrativt bøvl i danske professionelle køkkener

    09.09.2025

  • Bager fra Ørum skal kæmpe for Danmark ved EuroSkills 2025 i Herning

    09.09.2025

  • DLG Group kickstarter pilotprojekt, der skal dokumentere effekterne af regenerativ dyrkning

    09.09.2025

  • To nye profiler i Danish Crowns bestyrelse

    09.09.2025

  • Nyt ambassadørkorps skal styrke Food Festivals fremtid

    09.09.2025

  • Toms Gruppen giver nyt liv til den ikoniske Guldæske

    04.09.2025

  • Food&Drink på gaden med fokus på brød, mel og bagværk

    04.09.2025

  • 1400 studerende fra amerikanske universiteter skal opleve dansk madkultur og gastronomi

    04.09.2025

  • Danmarkshistoriens største uddannelsesevent starter snart

    04.09.2025

  • Vinderne af Produktprisen og Irma-Prisen 2025 er fundet

    04.09.2025

  • McDonald’s og Toms lancerer McFlurry Heksehyl

    02.09.2025

  • Stigende kødpriser tvinger kantiner til omstilling: Food Festival samler branchen om praktiske løsninger

    02.09.2025

  • 7-Eleven og Carlsberg lancerer limited edition-øl brygget på upcyclet kaffe

    02.09.2025

  • 45 millioner æbler reddet siden opstarten af Årets Ævlerov

    02.09.2025

  • Madspild koster Danmark 11 milliarder kroner årligt – kunstig intelligens kan være løsningen

    02.09.2025

Alle nyheder ›

/Brochurer
/White papers

  • Image Brochure
  • Kaffetid – Kaffe med bæredygtig profil
  • Kaffetid – Kaffe og te på højt niveau
  • Kaffetid – Fuldendte kaffeoplevelser
  • Kaffetid – Skab kaffekultur med Merrild & lobbyliv med Lavazza
  • Kaffetid – Det oser af god caféstil
  • Kaffetid – Den Aktive Kaffepause
  • Kobia 100 års jubilæum
  • Kaffetid – Skab værdi for dit personale med go’ kaffe
  • Scandinavia Grapevine Summer 2018
Se alle ›

Læs også TechMedias 2 fødevaremagasiner online

Annoncering i TechMedias 2 fødevaremagasiner

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik