• Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Link til Klimateknologi

Top

Top09. 09. 2025 | Mikkel Bækgaard

Ny digital løsning skal fjerne administrativt bøvl i danske professionelle køkkener

Fødevaregrosissten Dagrofa Foodservice og techvirksomheden FoodOp har forenet kræfterne i et nyt partnerskab, der skal gøre det nemmere drive et professionelt køkken. En digital assistent

Top04. 09. 2025 | Mikkel Bækgaard

Vinderne af Produktprisen og Irma-Prisen 2025 er fundet

Sol over Gudhjem har, sammen med Kvickly og SuperBrugsen, igen sat dansk madiværksætteri i centrum med kåringen af vinderne i Produktprisen og den nye Irma-Prisen

Top02. 09. 2025 | Mikkel Bækgaard

Stigende kødpriser tvinger kantiner til omstilling: Food Festival samler branchen om praktiske løsninger

Når Food Festival 5.-7. september slår dørene op til Danmarks største madfestival, sætter det professionelle program fokus på et brændende aktuelt emne: Høje priser på

Top28. 08. 2025 | Mikkel Bækgaard

Nye tal: Sommerklassikere som grillpølser og flødeis er fortsat meget populære

En ny opgørelse fra fødevaregrossisten Dagrofa Foodservice viser, at klassikere som pølser på grillen, flødeis, pizza og salat igen i år hitter hos gæsterne, der

Top26. 08. 2025 | Mikkel Bækgaard

Millionløft til Bocuse d’Or og Kokkelandsholdeti ny finanslov

En flerårig bevilling sikrer op til 5,5 mio. kr. årligt til Bocuse d’Or og Kokkelandsholdet frem til 2029. Midlerne skal både styrke talentudviklingen i dansk

Top21. 08. 2025 | Mikkel Bækgaard

Smag på succesen: Hoteller bruger mad og forkælelse til at skille sig ud

En ny rapport fra en af verdens allerstørste ejendomsmæglervirksomheder JLL viser, hvordan internationale hoteller opnår markant højere belægning og indtjening ved at integrere restauranter med

Top19. 08. 2025 | Mikkel Bækgaard

Millionindsprøjtning på vej til dansk mad- og gastronomiturisme

Lokale råvarer, store madoplevelser med stærke fortællinger og gastronomi i verdensklasse tiltrækker hvert år mange danske og udenlandske turister til hele landet. Den styrkeposition vil

Top14. 08. 2025 | Mikkel Bækgaard

Nyt danmarkskort skal gøre det nemt at finde vej til de økologiske spisesteder

Fødevarestyrelsen lancerede i går et nyt danmarkskort, som vil gøre det nemmere at finde vej til restauranter, hoteller, kantine og daginstitutioner, som har Det Økologisk

Top12. 08. 2025 | Mikkel Bækgaard

Gejst på Hotel- og Restaurantskolen: Nyt undervisningslaboratorium med fokus på nye, eksperimenterende og kreative læringsmiljøer

Tuborgfondet og Hotel- og Restaurantskolen vil skabe undervisning i verdensklasse og inspirere erhvervsuddannelser i hele landet. Det sker med Gejst, et nyt undervisningslaboratorium med fokus

Top07. 08. 2025 | Mikkel Bækgaard

Just Eat lancerer fri levering i hele landet med nyt leveringskoncept

Den dansk-stiftede leveringsplatform Just Eat øger presset på konkurrenterne og tilbyder nu fri levering fra alle platformens 4.000 spisesteder og butikker med nyt leveringstilbud. Der

Hent flere

« Forrige side
Næste side »

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  •  26-02-2025

    Hvilke risici skal du kende til, når du bruger elcykler og elværktøj? ›

    DENIOS ApS
  •  20-02-2025

    Hvad er risikoen ved litium-ion-batterier – og hvordan tackler du den? ›

    DENIOS ApS
  •  17-02-2025

    7 måder hvorpå du kan reducere nedetid i produktionen ›

    Busch Vakuumteknik A/S
  •  03-02-2025

    Busch donerer 200.000 Euro til uddannelsesprojekter ›

    Busch Vakuumteknik A/S
  •  29-01-2025

    Flere sorbeter fra Kastbergs Is bliver veganske ›

    Kastberg Is ApS
  •  27-01-2025

    Buzz CPH og Dagrofa Foodservice donerer 72.240 kr. til Røde Kors ›

    Dagrofa Foodservice A/S
  •  20-01-2025

    Busch Group udvider sin tilstedeværelse i Rumænien ›

    Busch Vakuumteknik A/S
  •  15-01-2025

    Busch er endnu engang World Market Leader i 2024 ›

    Busch Vakuumteknik A/S
  •  07-01-2025

    Tilmeld dig masterclass – ”Grøn menu med umami og grøntsager” ›

    Dagrofa Foodservice A/S
  •  19-12-2024

    Glædelig jul og ha’ et forrygende nytår ›

    DENIOS ApS
Hent flere

Seneste Nyheder

  • Ny digital løsning skal fjerne administrativt bøvl i danske professionelle køkkener

    09.09.2025

  • Bager fra Ørum skal kæmpe for Danmark ved EuroSkills 2025 i Herning

    09.09.2025

  • DLG Group kickstarter pilotprojekt, der skal dokumentere effekterne af regenerativ dyrkning

    09.09.2025

  • To nye profiler i Danish Crowns bestyrelse

    09.09.2025

  • Nyt ambassadørkorps skal styrke Food Festivals fremtid

    09.09.2025

  • Toms Gruppen giver nyt liv til den ikoniske Guldæske

    04.09.2025

  • Food&Drink på gaden med fokus på brød, mel og bagværk

    04.09.2025

  • 1400 studerende fra amerikanske universiteter skal opleve dansk madkultur og gastronomi

    04.09.2025

  • Danmarkshistoriens største uddannelsesevent starter snart

    04.09.2025

  • Vinderne af Produktprisen og Irma-Prisen 2025 er fundet

    04.09.2025

  • McDonald’s og Toms lancerer McFlurry Heksehyl

    02.09.2025

  • Stigende kødpriser tvinger kantiner til omstilling: Food Festival samler branchen om praktiske løsninger

    02.09.2025

  • 7-Eleven og Carlsberg lancerer limited edition-øl brygget på upcyclet kaffe

    02.09.2025

  • 45 millioner æbler reddet siden opstarten af Årets Ævlerov

    02.09.2025

  • Madspild koster Danmark 11 milliarder kroner årligt – kunstig intelligens kan være løsningen

    02.09.2025

Alle nyheder ›

/Brochurer
/White papers

  • Image Brochure
  • Kaffetid – Kaffe med bæredygtig profil
  • Kaffetid – Kaffe og te på højt niveau
  • Kaffetid – Fuldendte kaffeoplevelser
  • Kaffetid – Skab kaffekultur med Merrild & lobbyliv med Lavazza
  • Kaffetid – Det oser af god caféstil
  • Kaffetid – Den Aktive Kaffepause
  • Kobia 100 års jubilæum
  • Kaffetid – Skab værdi for dit personale med go’ kaffe
  • Scandinavia Grapevine Summer 2018
Se alle ›

Læs også TechMedias 2 fødevaremagasiner online

Annoncering i TechMedias 2 fødevaremagasiner

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik