• Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Link til Klimateknologi

AktueltFoodservice07. 06. 2021 | Helle Friemann Nielsen

To kendte Michelin-restauranter indtager Tivoli

AktueltFoodservice07. 06. 2021 By Helle Friemann Nielsen

De to Michelin-restauranter AUC og KOKS vil forkæle Tivolis mange gæster i løbet af sommersæsonen. Det vil ske som midlertidige pop-op-restauranter i Det Japanske Tårn. AUC lægger ud og var klar til at modtage spisegæster fra den 1. juni. Midt i juli tager restaurant KOKS fra Færøerne over og vil servere et bredt udvalg af færøske specialiteter.

Den færøske Michelin-kok, Poul Andreas, fra KOKS tilbereder her en torskesandwich lavet af torskeskind, syltet torskekød med en creme af ramsløg. Du kan smage Poul Andreas’ færøske specialiteter i Tivoli fra den 15. juli og frem til den 1. september.

Tivoli vil have endnu mere gastronomi i den populære have. Derfor har Tivoli indgået et samarbejde med de to kendte Michelin-restauranter, AUC og KOKS, der begge har to stjerner i Michelin-guiden.

Hos Tivoli er direktør Susanne Mørch Koch af partnerskabet.


Restauranterne vil indtage ”Det Japanske Tårn” på skift med pop-op-versioner. AUC lægger ud, og fra tirsdag fra den 1. juni er teamet bag AOC under ledelse af Søren Selin, parat til at servere Michelin-mad for gæsterne.
Efter seks uger med AUC går stafetten videre til restaurant KOKS den 15. juli. Fra denne dato vil den færøske stjernekok, Poul Andreas, forkæle Tivolis gæster med sine gourmetversioner af færøsk mad og madkultur. For danskere vil det være en enestående chance for at smage på forskellige færøske specialiteter og lækkerier. De mange færinger, der bor i Danmark, vil også have mulighed for at smage på mad fra deres hjemstavn. Restaurant KOKS lukker sin popop-restaurant efter seks uger, dvs. den 1. september.
Det er aftalt med Tivoli, at priserne på de to Michelin-restauranter skal være nede i lavt og attraktivt niveau, så alle kan være med.
Der er ingen tvivl om, at der blandt gastronomiinteresserede vil være stor interesse for at prøve en frokost- eller aftenmenu på de to Michelin-restauranter. Derfor anbefales det at bestille bord allerede nu.

Restaurant AOC
Her vil køkkenchefen diske op med nogle af klassikere fra AOC’s menu. Det vil bl.a. dreje sig om hummere og østers fra Limfjorden, nye asparges fra Lammefjorden, kammuslinger grillet i skallen, ragout med Limfjordshummere, gratinerede sommerbær, rå rejer med krondild, fermenterede stikkelsbær.
AOC vil præsentere en middagsmenu på fem retter til 600 kr. og en udvalgt aftenmenu på otte retter. Ligeledes vil det være muligt at vælge mellem to forskellige vinmenuer. AOC vil også etablere en lounge, hvor der serveres fadøl og forskellige cocktails suppleret med forskellige snacks.

Restaurant KOKS
I pop-up-versionen af restaurant KOKS vil den færøske stjernekok, Poul Andreas, brillere med sine færøske specialiteter fra den 15. juli og frem til den 1. september.
Færøsk mad er ret speciel for danske ganer, og Poul Andreas fortæller, at der bl.a. vil indgå fermenteret fisk og får i menuerne. De fleste af råvarerne vil blive fløjet direkte ind fra Færøerne, da ferskhed og friskhed er vigtig for få de helt rigtige færøske smagsnoter smage frem i menuerne.
Et besøg på KOKS vil være en oplagt mulighed for madnørder at få et indblik i færøsk mad og madkultur – fortolket af en indfødt stjernekok fra Færøerne.

Skrevet i: Aktuelt, Foodservice

Seneste nyt fra redaktionen

Techmedia får ny ejer

AktueltFoodservice04. 11. 2025

Techmedia A/S, der blandt andet driver Fødevarekus og magasinet Food&Drink, er blevet købt af FrontMedia ApS, der dermed styrker positionen på markedet for fag- og branchemedier. Handelen er gennemført 6. oktober 2025, og begge selskaber fortsætter i deres nuværende

Wassim Hallal vinder hædersprisen som Kokkenes Kok

Foodservice04. 11. 2025

Kokkene har talt: Wassim Hallal er kåret som Kokkenes Kok 2024 – en af de største hædersbevisninger i dansk gastronomi. Prisen gives til en kok, der med talent, generøsitet og faglig styrke har gjort en særlig forskel for branchen. Den prestigefyldte pris blev overrakt ved Fonden Dansk Gastronomis

Too Good To Go fylder ti år: Fra dansk app til global bevægelse mod madspild

FoodserviceMiljø og sundhedRåvarer og ingredienserØkologi og bæredygtighed04. 11. 2025

På bare ti år er danske Too Good To Go blevet til et globalt eksempel på, hvordan teknologi, forretning og bæredygtighed kan trække i samme retning. Med over 130 millioner brugere og 500 millioner reddede måltider har virksomheden gjort kampen mod madspild til en hverdagsvane for brugere i over 20

Juleudgave af Food&Drink på gaden

AktueltFoodservice04. 11. 2025

Julen sig nærmer, og det betyder, at nyeste nummer af Food&Drink sætter fokus på julen og alle dens glæder. Læs blandt andet om spændende jule-nyheder, men kom også med til Aalborg for at besøge byens første Michelin-restaurant. Udover at drage nordpå og se på julen har Food&Drink også

Her er Danmarks bedste plantebaserede takeaway

FoodserviceFrugt og grøntMesser og konferencerMiljø og sundhedTopØkologi og bæredygtighed04. 11. 2025

Pico Pizza vandt Årets plantebaserede takeaway-måltid ved weekendens Plant Food Festival, hvor Dansk Vegetarisk Forening og Plantebranchen hyldede årets bedste plantebaserede madoplevelser på farten. Hvem laver landets bedste plantebaserede måltid to go? Det blev afgjort i weekenden, da

Sukaiba vinder ”Denmark’s Best Hotel Restaurant” for anden gang

Foodservice30. 10. 2025

World Culinary Awards har offentliggjort årets vinder af ”Denmark’s Best Hotel Restaurant”. Siden 2020 har World Culinary Awards kåret verdens bedste gastronomiske oplevelser, både internationale og nationalt.  I år har de nomineret blandt andet været Radissons Blue Elephant, Nimb Brasserie

En rigtig god kop kaffe er det nye personalegode

DrikkevarerMejeri30. 10. 2025

God kaffe er god medarbejderpleje. Flere virksomheder investerer i kaffemaskiner med friskmalet kaffe og frisk mælk for at tiltrække og fastholde medarbejdere. Kaffe er nemlig ikke bare kaffe – det er en vigtig del af hverdagen, der kan gøre en forskel for både trivsel og tilknytning på

Dansk sommelier vinder den første udgave af Master of Port Scandinavia 2025

AktueltDrikkevarer30. 10. 2025

Efter en todages konkurrence den 19. og 20. oktober blev danske Ketil Sauer kåret som vinder af den første udgave af Master of Port Scandinavia, og kunne tage den prestigefyldte Silver Goblet med hjem. Den danske sommelier imponerede juryen med sin dybe viden om portvin, sine sommelierfærdigheder og

Når regler spænder ben for naturen: 16 nye anbefalinger til bedre biodiversitet i fødevaresektoren

AktueltFødevareproduktionLandbrugMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed30. 10. 2025

En ny publikation fra Tænketanken Frej peger på, hvordan regler og rammer kan ændres, så det bliver lettere for fødevaresektoren at fremme natur og biodiversitet. Over hele Danmark står lodsejere, landmænd og virksomheder klar til at skabe mere natur. Men alt for ofte bliver de bremset af

Prestigefyldt kåring: Den danske Spiseguide hylder AOC som Årets Restaurant

Detailhandel og en grosFoodserviceTop30. 10. 2025

Den danske Spiseguide har kåret AOC som Årets Restaurant ved en gallamiddag på Kokkedal Slot, hvor også Peter Trauboth fra Restaurant Levi blev hædret for sin rolle som restaurantchef. Den danske Spiseguide er en årlig guide, som siden 1978 har bedømt danske restauranter i forskellige

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

 
 
 
 
Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  • Spirax Sarco Danmark

    Lavere energiforbrug og bedre produktkvalitet med Steam Infusion – en unik teknik til fødevarefremstilling

  • DENIOS ApS

    Sådan håndterer du en lækage med 10 trin

  • Busch Vakuumteknik A/S

    50 års trofast tjeneste i produktionen

  • Spirax Sarco Danmark

    Blog: Damp er naturlig teknologi

  • Dagrofa Foodservice A/S

    Tilmeld dig Masterclass om dyrevelfærd og regenerativt landbrug

  • DENIOS ApS

    Hvad gør du med dine gasflasker, når kulden kommer?

  • Spirax Sarco Danmark

    Reducer dine levetidsomkostninger på reguleringsventiler

  • DENIOS ApS

    Alt hvad du skal vide, før du håndterer farlige stoffer

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Øget produktivitet på mejeriet takket være vakuum fra Busch

  • Dagrofa Foodservice A/S

    Stor fødevaremesse med juletema kommer igen i år til Brande

Vis alle nyheder fra vores FOKUSpartnere ›

Seneste Nyheder

  • Techmedia får ny ejer

    04.11.2025

  • Wassim Hallal vinder hædersprisen som Kokkenes Kok

    04.11.2025

  • Too Good To Go fylder ti år: Fra dansk app til global bevægelse mod madspild

    04.11.2025

  • Juleudgave af Food&Drink på gaden

    04.11.2025

  • Her er Danmarks bedste plantebaserede takeaway

    04.11.2025

  • Sukaiba vinder ”Denmark’s Best Hotel Restaurant” for anden gang

    30.10.2025

  • En rigtig god kop kaffe er det nye personalegode

    30.10.2025

  • Dansk sommelier vinder den første udgave af Master of Port Scandinavia 2025

    30.10.2025

  • Når regler spænder ben for naturen: 16 nye anbefalinger til bedre biodiversitet i fødevaresektoren

    30.10.2025

  • Prestigefyldt kåring: Den danske Spiseguide hylder AOC som Årets Restaurant

    30.10.2025

  • Spiser du, som var det sommer året rundt? Det kan forvirre dit indre ur

    27.10.2025

  • Fremtidens mad risikerer at blive ensformig

    27.10.2025

  • Madens Folkemøde skal samle Danmark om unges sundhed

    27.10.2025

  • Fødevaregigant gearer op i Danmark – en stigning på 25,6 %

    27.10.2025

  • Køkkenprisen 2025 går til Skolerne i Oure

    27.10.2025

Alle nyheder ›

Læs også TechMedias 2 fødevaremagasiner online

Annoncering i TechMedias 2 fødevaremagasiner

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik