De to Michelin-restauranter AUC og KOKS vil forkæle Tivolis mange gæster i løbet af sommersæsonen. Det vil ske som midlertidige pop-op-restauranter i Det Japanske Tårn. AUC lægger ud og var klar til at modtage spisegæster fra den 1. juni. Midt i juli tager restaurant KOKS fra Færøerne over og vil servere et bredt udvalg af færøske specialiteter.

Tivoli vil have endnu mere gastronomi i den populære have. Derfor har Tivoli indgået et samarbejde med de to kendte Michelin-restauranter, AUC og KOKS, der begge har to stjerner i Michelin-guiden.
Hos Tivoli er direktør Susanne Mørch Koch af partnerskabet.
Restauranterne vil indtage ”Det Japanske Tårn” på skift med pop-op-versioner. AUC lægger ud, og fra tirsdag fra den 1. juni er teamet bag AOC under ledelse af Søren Selin, parat til at servere Michelin-mad for gæsterne.
Efter seks uger med AUC går stafetten videre til restaurant KOKS den 15. juli. Fra denne dato vil den færøske stjernekok, Poul Andreas, forkæle Tivolis gæster med sine gourmetversioner af færøsk mad og madkultur. For danskere vil det være en enestående chance for at smage på forskellige færøske specialiteter og lækkerier. De mange færinger, der bor i Danmark, vil også have mulighed for at smage på mad fra deres hjemstavn. Restaurant KOKS lukker sin popop-restaurant efter seks uger, dvs. den 1. september.
Det er aftalt med Tivoli, at priserne på de to Michelin-restauranter skal være nede i lavt og attraktivt niveau, så alle kan være med.
Der er ingen tvivl om, at der blandt gastronomiinteresserede vil være stor interesse for at prøve en frokost- eller aftenmenu på de to Michelin-restauranter. Derfor anbefales det at bestille bord allerede nu.
Restaurant AOC
Her vil køkkenchefen diske op med nogle af klassikere fra AOC’s menu. Det vil bl.a. dreje sig om hummere og østers fra Limfjorden, nye asparges fra Lammefjorden, kammuslinger grillet i skallen, ragout med Limfjordshummere, gratinerede sommerbær, rå rejer med krondild, fermenterede stikkelsbær.
AOC vil præsentere en middagsmenu på fem retter til 600 kr. og en udvalgt aftenmenu på otte retter. Ligeledes vil det være muligt at vælge mellem to forskellige vinmenuer. AOC vil også etablere en lounge, hvor der serveres fadøl og forskellige cocktails suppleret med forskellige snacks.
Restaurant KOKS
I pop-up-versionen af restaurant KOKS vil den færøske stjernekok, Poul Andreas, brillere med sine færøske specialiteter fra den 15. juli og frem til den 1. september.
Færøsk mad er ret speciel for danske ganer, og Poul Andreas fortæller, at der bl.a. vil indgå fermenteret fisk og får i menuerne. De fleste af råvarerne vil blive fløjet direkte ind fra Færøerne, da ferskhed og friskhed er vigtig for få de helt rigtige færøske smagsnoter smage frem i menuerne.
Et besøg på KOKS vil være en oplagt mulighed for madnørder at få et indblik i færøsk mad og madkultur – fortolket af en indfødt stjernekok fra Færøerne.