• Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Link til Klimateknologi

AktueltFødevaresikkerhedMesser og konferencer13. 10. 2019 | Peter Friis

Se på alt om rengøring i Odense

AktueltFødevaresikkerhedMesser og konferencer13. 10. 2019 By Peter Friis

Dansk Rengøringsmesse byder på både produktpræsentationer, kurser, konference og konkurrencer i Odense Congress Center den 20. og 21. november.

Den tredje udgave af Dansk Rengøringsmesse afholdes den 20. og 21. november 2019 i Odense Congress Center og vil have både nye og velkendte udstillere indenfor mange kategorier.
Der vil være grossister som leverer alt til rengøring og vask, samt producenter indenfor et bredt udvalg af kategorier, fra børster, spande og mopper, til gulvvaskerobotter, støvsugere og rengøringsvogne. I tidens ånd vil der være masser af miljøvenlige og bæredygtige produkter og løsninger, som man kan opleve på nært hold på standene og i nogle tilfælde også på lidt længere afstand, når en del af udstillerne præsenterer deres produkter på Eventscenen, som er en integreret del af messehallen, som i år er en del større og kan huse 65 udstillere, hvoraf der i skrivende stund er en god håndfuld ledige stande tilbage.

Den nyeste viden
På Eventscenen vil der foruden produktpræsentationer, være fagligt relevante indlæg af forskellig art. Fx kan nævnes Michael Fink fra DHI, som vil gennemgå status for biocidforordningen, Peter Riise Rengøringsleder i CAS CAS Gruppen og Peter Væggemose Nielsen, som er skimmelekspert hos fødevareproducenten Chr. Hansen og som vil fortælle om skimmels indvirkning på bygninger og inventar.
Desuden vil der på scenen kunne opleves konkurrencer samt uddelingen af Rengøringsprisen 2019 til en person eller en organisation, som på den ene eller den anden måde har udmærket sig indenfor rengøringskvalitet, arbejdsmiljø og innovation indenfor rengøringsbranchen.
Som noget nyt vil der desuden være mulighed for enhver, som har faglige og saglige, ikke-kommercielle budskaber til branchen, at få op til 10 minutter på scenen.

Netværk er vigtigt

Er du medlem af et netværk med relevans for rengøringsbranchen, er DRM Netværksområdet interessant. Dette er en åben platform hvor faglige netværk i branchen frit kan stille frit op, for at se om de kan finde nye emner til deres medlemskartotek.
Her finder man blandt andet Netværket Bæredygtig Rengøring, som vil blive sat i søen ved samme lejlighed. Dette netværk vil have fokus på at medlemmerne hjælper hinanden med at få rengøringsfunktionerne til at gå op i en højere og mere bæredygtig enhed.
Der er allerede en del organisationer som har meldt sig ind i netværket, som skal drives af Hygiejnefokus, der også er messens arrangør. De tilmeldte netværk kan desuden låne et lokale i op til 50 minutter, uden beregning.
Messens hovedsponsor er den danske virksomhed BioSan Nordic, som har en bred portefølge af effektive og biologisk nedbrydelige produkter til rengøring og desinfektion.
Direktør Jan Arvid Mandelid, der har drevet rengøringsvirksomhed i 40 år, fortæller, at det ikke er tilfældigt, man har valgt at indtræde som hovedsponsor:
– Naturligvis er Dansk Rengøringsmesse først og fremmest et salgsvindue, det er jo vigtigt at få vore miljøvenlige alternativer på landkortet. For hvis folk ikke ved hvad vi har på hylderne, så er det jo heller ikke nemt at vælge dem til.
– Men som gammel rotte i faget, ved jeg også hvor vigtigt det er for helbred hos de ansatte og ikke mindst resultatet af rengøringen, at man altid er opdateret på de metoder man anvender og derfor er det vigtigt at have en lokal messe, som forhåbentlig kan noget andet end de store udenlandske messer og kan være med til at give inspiration til branchen, og den slags støtter vi gerne!

Forhåndsregistrering er en fordel
Dansk Rengøringsmesse er rengøringsbranchens mødested i Odense Congress Center den 20. og 21. november.
Messen byder på både produktpræsentationer, kurser, konference og konkurrencer. Man kan med fordel forhåndsregistre sig på hjemmesiden http://www.renmesse.dk. Forhåndsregistrering er gratis frem til den 1. november, hvorefter det koster kr. 160,- ex moms at melde sig til ved registrering inden 19. november. Billetter ved indgangen koster 400 kr.
Program for eventscene samt udstillerliste, standplan og øvrig information om messen, findes ligeledes på http://www.renmesse.dk.

Skrevet i: Aktuelt, Fødevaresikkerhed, Messer og konferencer

Seneste nyt fra redaktionen

Geia Group køber bake & take

Brød og kagerFoodservice20. 11. 2025

Med opkøbet styrker Geia Group sin position inden for bl.a. instore-bagerier og convenience-kæder, hvor der vil blive sat yderligere fokus på innovation til både danske og udenlandske kunder. bake & take er en velrenommeret leverandør af innovative og kundetilpassede bageriprodukter til

Bornholm tager næste skridt mod Danmarks første lokale rejeproduktion

Forskning og uddannelseFødevareproduktionKød, fisk og fjerkræ20. 11. 2025

Torsdag modtager Bornholms Lakseklækkeri i Nexø de allerførste larver af varmtvandsrejer. Det er en vigtig milepæl i opbygningen af en helt ny fødevareproduktion på øen og etableringen af Danmarks første lokale produktion af varmtvandsrejer. I alt 10.000 rejelarver er på vej til Bornholm, efter

Sticks’n’Sushi åbner i Københavns Lufthavn

AktueltFoodserviceKød, fisk og fjerkræ20. 11. 2025

I løbet af 2027 åbner Sticks’n’Sushi sin første lufthavnsrestaurant som en del af udvidelsen af Terminal 3 i Københavns Lufthavn. Med panoramaudsigt over landingsbanen, en ny bar og et specialdesignet koncept for rejsende kan både faste gæster og førstegangsbesøgende se frem til et nyt sted, hvor de

30 kroner, 6 måltider og en vigtig støtte til mennesker som denne jul spiser på herberger, krisecentre og varmestuer

AktueltDetailhandel og en gros20. 11. 2025

Julen handler om at dele, og i år kan støtten blive til 6 måltider. Støt FødevareBankens indsamling i Netto, og køb julens smukkeste til- og fra-mærker. For kun 30 kroner får du fire juleornamenter, der støtter en vigtig sag, pynter på gaverne og sikrer seks måltider til borgere som denne jul spiser

Millioninvestering skal skabe grøn mad-revolution

Miljø og sundhedTopØkologi og bæredygtighed20. 11. 2025

Nyt innovativt fellowship-program, støttet af Novo Nordisk Fonden, skal uddanne nye frontløbere, der skal bekæmpe madspild og bane vejen for bæredygtige fødevaresystemer. Teknologisk Institut står i spidsen for at drive BioSustainability Design Fellowship Programmet, der samlet set er

Too Good To Go får øget betydning i et økonomisk presset USA

Detailhandel og en grosFoodserviceMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed18. 11. 2025

Mens mange amerikanere kæmper med stigende priser og usikker adgang til mad, har den danske app Too Good To Go fået en større rolle for både borgere og virksomheder. Den danske app Too Good To Go har på få år etableret sig som en markant aktør på det amerikanske marked. Siden lanceringen i 2020

Kulinarisk spydspids udnævnt som Kartoffelambassadør 2025

AktueltFoodserviceFrugt og grøntRåvarer og ingredienser18. 11. 2025

Michelinkok og leder af Culinary Institute by Vejle Erhverv, Per Mandrup, er udnævnt som Kartoffelambassadør 2025 af Danmarks Kartoffel Råd. Kartoflen bør inkluderes på lige fod med linser og bælgfrugter, når de planterige måltider skal på bordet. I hvert fald hvis det står til kulinarisk leder

Forum for Fødevarereklamer: Branche sætter selv aldersgrænse på 15 år for bestemt type reklamer

AktueltMarkedsføringPolitik og eksport18. 11. 2025

Forum for Fødevarereklamer og Læskedrikreklamenævnet hæver aldersgrænsen fra 13 til 15 år for reklamer for fødevarer med højt indhold af sukker, fedt og salt og for reklamer for læskedrikke. Forum for Fødevarereklamer har siden januar 2008 arbejdet for god markedsførings etik i forhold til

Brasserie Carl vinder Årets ret med gris 2025 – og Ti Trin ned vinder for osteret

Kød, fisk og fjerkræMejeriTop18. 11. 2025

Ved et storstilet gallaarrangement blev Årets Ret med Gris og Årets Ret med Ost i går uddelt. Med et imponerende håndværk kan Brasserie Carl således kalde sig vinder af Årets ret med gris 2025, mens Ti Trin Ned tog prisen for den bedste osteret. Brasserie Carl, med Bendix Sixhøj Laursen i

FødevareDanmark: Sænk fødevaremomsen, men hæv ikke priserne andre steder

Detailhandel og en grosPolitik og eksport12. 11. 2025

FødevareDanmark støtter ønsket om lavere fødevaremoms, men afviser De Samvirkende Købmænds (DSK) forslag om at finansiere momsnedsættelsen ved at hæve momsen på ”mindre nødvendige varer”. Torsdag i sidste uge lancerede De Samvirkende Købmænd (DSK) en analyse, der viser, at det er muligt at

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

 
 
 
 
Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  • Nemco Machinery A/S

    Ny serie termoformere vil blive en gamechanger inden for pakkemaskiner

  • DENIOS ApS

    Den ultimative tjekliste: Få mest ud af dit opsamlingskar

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Busch og Pfeiffer bringer den nyeste vakuumteknologi til Ajour 2025

  • Spirax Sarco Danmark

    Lavere energiforbrug og bedre produktkvalitet med Steam Infusion – en unik teknik til fødevarefremstilling

  • DENIOS ApS

    Sådan håndterer du en lækage med 10 trin

  • Busch Vakuumteknik A/S

    50 års trofast tjeneste i produktionen

  • Spirax Sarco Danmark

    Blog: Damp er naturlig teknologi

  • Dagrofa Foodservice A/S

    Tilmeld dig Masterclass om dyrevelfærd og regenerativt landbrug

  • DENIOS ApS

    Hvad gør du med dine gasflasker, når kulden kommer?

  • Spirax Sarco Danmark

    Reducer dine levetidsomkostninger på reguleringsventiler

Vis alle nyheder fra vores FOKUSpartnere ›

Seneste Nyheder

  • Geia Group køber bake & take

    20.11.2025

  • Bornholm tager næste skridt mod Danmarks første lokale rejeproduktion

    20.11.2025

  • Sticks’n’Sushi åbner i Københavns Lufthavn

    20.11.2025

  • 30 kroner, 6 måltider og en vigtig støtte til mennesker som denne jul spiser på herberger, krisecentre og varmestuer

    20.11.2025

  • Millioninvestering skal skabe grøn mad-revolution

    20.11.2025

  • Too Good To Go får øget betydning i et økonomisk presset USA

    18.11.2025

  • Kulinarisk spydspids udnævnt som Kartoffelambassadør 2025

    18.11.2025

  • Forum for Fødevarereklamer: Branche sætter selv aldersgrænse på 15 år for bestemt type reklamer

    18.11.2025

  • Brasserie Carl vinder Årets ret med gris 2025 – og Ti Trin ned vinder for osteret

    18.11.2025

  • FødevareDanmark: Sænk fødevaremomsen, men hæv ikke priserne andre steder

    12.11.2025

  • Fem forskningsbaserede skridt mod mere bæredygtig ost

    12.11.2025

  • Toscansk toprestaurant fylder Det japanske Tårn med italiensk velsmag

    12.11.2025

  • Irland vinder prisen for verdens bedste steak ved World Steak Challenge

    12.11.2025

  • Grønne ambitioner kræver større satsning på økologiforskning

    12.11.2025

  • FERM FOOD vinder EY’s Scale-Up pris: Gør fødevarer sundere

    11.11.2025

Alle nyheder ›

Læs også TechMedias 2 fødevaremagasiner online

Annoncering i TechMedias 2 fødevaremagasiner

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik