• Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Link til Klimateknologi

AktueltFødevaresikkerhedMesser og konferencer13. 10. 2019 | Peter Friis

Se på alt om rengøring i Odense

AktueltFødevaresikkerhedMesser og konferencer13. 10. 2019 By Peter Friis

Dansk Rengøringsmesse byder på både produktpræsentationer, kurser, konference og konkurrencer i Odense Congress Center den 20. og 21. november.

Den tredje udgave af Dansk Rengøringsmesse afholdes den 20. og 21. november 2019 i Odense Congress Center og vil have både nye og velkendte udstillere indenfor mange kategorier.
Der vil være grossister som leverer alt til rengøring og vask, samt producenter indenfor et bredt udvalg af kategorier, fra børster, spande og mopper, til gulvvaskerobotter, støvsugere og rengøringsvogne. I tidens ånd vil der være masser af miljøvenlige og bæredygtige produkter og løsninger, som man kan opleve på nært hold på standene og i nogle tilfælde også på lidt længere afstand, når en del af udstillerne præsenterer deres produkter på Eventscenen, som er en integreret del af messehallen, som i år er en del større og kan huse 65 udstillere, hvoraf der i skrivende stund er en god håndfuld ledige stande tilbage.

Den nyeste viden
På Eventscenen vil der foruden produktpræsentationer, være fagligt relevante indlæg af forskellig art. Fx kan nævnes Michael Fink fra DHI, som vil gennemgå status for biocidforordningen, Peter Riise Rengøringsleder i CAS CAS Gruppen og Peter Væggemose Nielsen, som er skimmelekspert hos fødevareproducenten Chr. Hansen og som vil fortælle om skimmels indvirkning på bygninger og inventar.
Desuden vil der på scenen kunne opleves konkurrencer samt uddelingen af Rengøringsprisen 2019 til en person eller en organisation, som på den ene eller den anden måde har udmærket sig indenfor rengøringskvalitet, arbejdsmiljø og innovation indenfor rengøringsbranchen.
Som noget nyt vil der desuden være mulighed for enhver, som har faglige og saglige, ikke-kommercielle budskaber til branchen, at få op til 10 minutter på scenen.

Netværk er vigtigt

Er du medlem af et netværk med relevans for rengøringsbranchen, er DRM Netværksområdet interessant. Dette er en åben platform hvor faglige netværk i branchen frit kan stille frit op, for at se om de kan finde nye emner til deres medlemskartotek.
Her finder man blandt andet Netværket Bæredygtig Rengøring, som vil blive sat i søen ved samme lejlighed. Dette netværk vil have fokus på at medlemmerne hjælper hinanden med at få rengøringsfunktionerne til at gå op i en højere og mere bæredygtig enhed.
Der er allerede en del organisationer som har meldt sig ind i netværket, som skal drives af Hygiejnefokus, der også er messens arrangør. De tilmeldte netværk kan desuden låne et lokale i op til 50 minutter, uden beregning.
Messens hovedsponsor er den danske virksomhed BioSan Nordic, som har en bred portefølge af effektive og biologisk nedbrydelige produkter til rengøring og desinfektion.
Direktør Jan Arvid Mandelid, der har drevet rengøringsvirksomhed i 40 år, fortæller, at det ikke er tilfældigt, man har valgt at indtræde som hovedsponsor:
– Naturligvis er Dansk Rengøringsmesse først og fremmest et salgsvindue, det er jo vigtigt at få vore miljøvenlige alternativer på landkortet. For hvis folk ikke ved hvad vi har på hylderne, så er det jo heller ikke nemt at vælge dem til.
– Men som gammel rotte i faget, ved jeg også hvor vigtigt det er for helbred hos de ansatte og ikke mindst resultatet af rengøringen, at man altid er opdateret på de metoder man anvender og derfor er det vigtigt at have en lokal messe, som forhåbentlig kan noget andet end de store udenlandske messer og kan være med til at give inspiration til branchen, og den slags støtter vi gerne!

Forhåndsregistrering er en fordel
Dansk Rengøringsmesse er rengøringsbranchens mødested i Odense Congress Center den 20. og 21. november.
Messen byder på både produktpræsentationer, kurser, konference og konkurrencer. Man kan med fordel forhåndsregistre sig på hjemmesiden http://www.renmesse.dk. Forhåndsregistrering er gratis frem til den 1. november, hvorefter det koster kr. 160,- ex moms at melde sig til ved registrering inden 19. november. Billetter ved indgangen koster 400 kr.
Program for eventscene samt udstillerliste, standplan og øvrig information om messen, findes ligeledes på http://www.renmesse.dk.

Skrevet i: Aktuelt, Fødevaresikkerhed, Messer og konferencer

Seneste nyt fra redaktionen

Ny teknologi: Kan vi leve af luftsteg og vindfrikadeller?

Forskning og uddannelseFødevareproduktionMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed04. 12. 2025

På AU Viborg er forskere nu klar til at teste en teknologi, der kan forvandle CO₂ og brint til protein. Perspektiverne er at kunne hjælpe med at brødføde en voksende global befolkning helt uden ny landbrugsjord. For nylig åbnede pilotanlægget, der skal bringe teknologien tættere på dit

Dansk forskning kan bane vej for udfasning af antibiotika i akvakultur

Forskning og uddannelseFødevareproduktionKød, fisk og fjerkræMiljø og sundhed04. 12. 2025

Dansk akvakultur kan stå over for et markant gennembrud i indsatsen for at reducere brugen af antibiotika. Forskere fra Københavns Universitet leder projektet AQUAPHAGE, der udvikler en virusbaseret teknologi, som kan anvendes som et bæredygtigt og målrettet alternativ til antibiotika i produktionen

Bad Seed Brewing kåret som Årets Danske Bryggeri 2025

AktueltDrikkevarer04. 12. 2025

Det nordjyske bryggeri hædres af Danske Ølentusiaster for konsekvent høj kvalitet, markant udvikling og et år, hvor både øl, samarbejder og festivalaktiviteter har sat tydelige aftryk på den danske ølscene. Bad Seed Brewing løb med hver femte stemme, da medlemmerne af forbrugerorganisationen

Nyt nummer på gaden: Food&Drink går i fisk

AktueltFoodserviceKød, fisk og fjerkræ04. 12. 2025

Der er fisk og skaldyr på menuen i årets sidste udgave af branchemagasinet Food&Drink, der nu er på gaden. Vi besøger blandt andet Krogs Fiskerestaurant og hører mere om forædling af fisk, der ikke altid behøves at være pivfrisk. Samme budskab får vi også fra en fiskeopdrætter i

Danske økologiske virksomheder på eksportfremstød i Berlin

Miljø og sundhedPolitik og eksportTopØkologi og bæredygtighed04. 12. 2025

I forrige uge samledes 12 danske økologiske og plantebaserede fødevarevirksomheder i Berlin for at deltage i et målrettet eksportfremstød arrangeret af Landbrug & Fødevarer i samarbejde med den danske ambassade i Berlin. Initiativet, der var støttet af Fonden for økologisk landbrug, skulle

Lavazza vinder europæisk hæder for tredje år i træk

Drikkevarer02. 12. 2025

Ved årets European Coffee & Hospitality Awards blev det endnu engang understreget, at godt håndværk betaler sig. Italienske Lavazza blev i denne uge kåret til Best European Commercial Coffee Roaster for tredje år i træk. Det er en hæder, der baserer sig på mere end 10.000 nomineringer og

Kan man bage en kage uden æg? Det undersøger forskere og virksomheder nu i et projektsamarbejde

Forskning og uddannelseFødevareproduktionRåvarer og ingredienser02. 12. 2025

Et nyt projekt støttet af Innovationsfonden undersøger, hvordan planteproteiner kan erstatte æg i visse af vores fødevarer – uden at gå på kompromis med hverken smag, konsistens eller bæredygtighed. Af Kimie Kongsøre Æg er lidt af en superingrediens i madlavning. De skummer, giver struktur

Black Friday gav omsætningsrekord i Dagrofa Foodservice-butikker

AktueltDetailhandel og en grosFoodservice02. 12. 2025

Black Friday har længe været et hit hos de private forbrugere, men konceptet tiltaler også de professionelle kunder. Det er meldingen fra Dagrofa Foodservice, som i fredags opnåede en markant samlet omsætningsrekord for de 30 lokale Cash & Carry-butikker. Særligt gouda, burgerbøffer og pommes

Falstaff: Et af Europas førende mad- og livsstilsmedier er udkommet i Danmark

AktueltFoodservice02. 12. 2025

Torsdag i sidste uge afholdt østrigske Falstaff en stor lanceringsevent for 350 mennesker i anledning af udgivelsen af deres nye magasin dedikeret til de nordiske og baltiske lande. Ved samme event lancerede Europas førende mad- og livsstilsmedie deres nye guide til Nordens bedste barer, mens en

FødevareDanmark anker gebyrsag til Højesteret: Dommen strider mod EU-retten, mener de

FødevareproduktionFødevaresikkerhedKød, fisk og fjerkræPolitik og eksportTop02. 12. 2025

Østre Landsret frifandt i november Fødevarestyrelsen for at have taget for høje priser for sin kødkontrol. Nu anker brancheorganisationen FødevareDanmark imidlertid afgørelsen til Højesteret, da man mener, at dommen er i strid med EU-retten. FødevareDanmark mener, at Fødevarestyrelsens

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

 
 
 
 
Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  • Dagrofa Foodservice A/S

    Dagrofa Foodservice juleindsamler til fordel for JunkFood

  • Spirax Sarco Danmark

    Undgå kontaminering med rendamp i fødevareproduktion

  • Ardo NV Denmark Office

    Slank, sprød og …

  • Ardo NV Denmark Office

    Ready to eat or not?

  • Ardo NV Denmark Office

    Nyt år, nye favoritter – Ardo lancerer 9 nyheder på frost i 2026

  • DENIOS ApS

    Har du den rigtige pumpe?

  • Spirax Sarco Danmark

    Guide: Find den korrekte dampkvalitet

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Centraliseret vakuumsystem reducerer omkostninger for vakuumpakning

  • Nemco Machinery A/S

    Ny serie termoformere vil blive en gamechanger inden for pakkemaskiner

  • DENIOS ApS

    Den ultimative tjekliste: Få mest ud af dit opsamlingskar

Vis alle nyheder fra vores FOKUSpartnere ›

Seneste Nyheder

  • Ny teknologi: Kan vi leve af luftsteg og vindfrikadeller?

    04.12.2025

  • Dansk forskning kan bane vej for udfasning af antibiotika i akvakultur

    04.12.2025

  • Bad Seed Brewing kåret som Årets Danske Bryggeri 2025

    04.12.2025

  • Nyt nummer på gaden: Food&Drink går i fisk

    04.12.2025

  • Danske økologiske virksomheder på eksportfremstød i Berlin

    04.12.2025

  • Lavazza vinder europæisk hæder for tredje år i træk

    02.12.2025

  • Kan man bage en kage uden æg? Det undersøger forskere og virksomheder nu i et projektsamarbejde

    02.12.2025

  • Black Friday gav omsætningsrekord i Dagrofa Foodservice-butikker

    02.12.2025

  • Falstaff: Et af Europas førende mad- og livsstilsmedier er udkommet i Danmark

    02.12.2025

  • FødevareDanmark anker gebyrsag til Højesteret: Dommen strider mod EU-retten, mener de

    02.12.2025

  • Vareelevator: Der kommer 800 kilo varer hver uge – alligevel går kokken tomhændet

    27.11.2025

  • Sådan bruger planter ingeniørprincipper til at trænge gennem hård jord

    27.11.2025

  • aye aye på Admiral Hotel hædres for Danmarks bedste nye vinkort

    27.11.2025

  • Madplansunivers er et kæmpe hit: Tusindvis af danskere henter inspiration hver uge

    27.11.2025

  • Ny rapport fra Madland: Grøn madhandel i København er nøglen til en sundere og mere resilient madby

    27.11.2025

Alle nyheder ›

Læs Food & Drink gratis online

Annoncering i Food & Drink

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik