• Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Link til Klimateknologi

Detailhandel og en grosFoodserviceMejeri11. 05. 2023 | Mikkel Bækgaard

Salgschef bliver ny medejer af HKI Ost

Detailhandel og en grosFoodserviceMejeri11. 05. 2023 By Mikkel Bækgaard

HKI Ost får ny medejer i form af salgschef Stefan Nordahl-Pedersen.

Stefan og Poul fra HKI Ost

HKI Ost er blandt landets førende specialister, når det gælder om at levere højkvalitetsoste til bl.a. Michelin-restauranter, ostehandlere og gourmetbagerier. Virksomheden er særligt dedikeret til at finde mere nicheprægede og eksklusive produkter i udlandet og ikke mindst i Danmark, hvor HKI Ost har et tæt samarbejde med mange lokale mejerier.

Dagrofa Foodservice ejer størstedelen af HKI Ost, mens den resterende del af selskabet hidtil har været ejet af virksomhedens stifter og direktør Poul Larsen, der i mange år har været et kendt ansigt i den danske restaurationsbranche.

Nu er ejerkredsen imidlertid blevet udvidet, da virksomhedens salgschef Stefan Nordahl-Pedersen for nylig har købt halvdelen af Poul Larsens ejerskab af HKI Ost. Stefan Nordahl-Pedersen har været i HKI Ost i mere end ti år, og det betyder meget for ham, at han nu er blevet medejer:

“Jeg er meget taknemmelig for at både Poul og Dagrofa Foodservice har givet mig muligheden for at blive medejer af HKI Ost. Vi har et utroligt stærkt og dedikeret team, hvor kærligheden til vores oste og vores kunder er helt i top. Samarbejdet med Poul fungerer også fantastisk, og jeg ser frem til, at det fortsætter i de kommende år.”

Han fortsætter:

“Jeg elsker simpelthen at gå på arbejde, og jeg ser det i virkeligheden nok mere som en livsstil end som et egentligt arbejde. Som ny medejer kommer jeg selvfølgelig til at bruge endnu mere tid i maskinrummet af virksomheden, og jeg glæder mig til at give den en ekstra skalle.”

En velovervejet beslutning

Poul Larsen er også begejstret over, at Stefan Nordahl-Pedersen er ny medejer af HKI Ost:

“Det er en velovervejet beslutning, som er truffet efter en længere og meget grundig proces. Stefan kender med sin mangeårige erfaring HKI Ost bedre end de fleste, og jeg er helt sikker på, at han bliver en stor gevinst for virksomheden, vores leverandører og ikke mindst vores kunder. Det nuværende setup HKI Ost fungerer rigtig godt, og vi har derfor haft overskud til at kigge ud i fremtiden. Derfor kunne timingen heller ikke være bedre, og jeg ønsker Stefan stort tillykke med medejerskabet.”

Den overordnede rollefordeling mellem Poul Larsen og Stefan Nordahl-Pedersen i HKI Ost bliver for nuværende ikke ændret, hvorfor Poul Larsen fortsat er direktør, og Stefan Nordahl-Pedersen fortsat er salgschef.

HKI Ost er ostenørder – og det efterspørger kunderne

Udover nyheden om en ny medejer kan HKI Ost også offentliggøre årsresultatet for 2022, der med et overskud på 7,8 mio. kroner er gået pænt frem i forhold til 2021, hvor overskuddet lød på 4,3 mio. kroner.
Direktør i HKI Ost, Poul Larsen, mener, at den positive udvikling skyldes, at virksomheden har et rigtig godt ry i markedet:

“Vi lægger ikke skjul på, at vi er nogle nørder, og det gør os til en attraktiv samarbejdspartner. Konkret oplever vi i stigende grad, at der er mange nystartede restauranter, som selv henvender sig til os. Det vidner om, at der i markedet er stor tillid til os. De ved, at vi er specialister, når det handler om at finde de mere nicheprægede og eksklusive produkter, og kunderne ved også, at vi er specialister, når det handler om leveringssikkerhed.”

Poul Larsen forventer, at de positive takter fortsætter i de kommende år:

“Vi er meget stolte af resultatet i 2022, men vi har fortsat en ambition om, at vi skal vækste. Et af de spændende segmenter, som vi satser mere og mere på, er de mange nye gourmetbagerier, der skyder op over hele landet i øjeblikket. En af landets nyeste ostetrends er ’Bolle med ost’, hvor gourmetbagerierne har meget fokus på at tilbyde kvalitetsoste, og der er vi i stand til at hjælpe dem med at give kunderne en unik smagsoplevelse.”

Skrevet i: Detailhandel og en gros, Foodservice, Mejeri

Seneste nyt fra redaktionen

Ny institutdirektør på DTU Aqua

Forskning og uddannelseKød, fisk og fjerkræ08. 05. 2025

Professor Anna Rindorf vil som ny leder af DTU Aqua bakke op om innovation på både instituttet og i samfundet: ”Vi skal vokse videre på trods af en usikker verden.” DTU har udpeget professor og sektionsleder Anna Rindorf til ny direktør for DTU Aqua med tiltrædelse den 1. juli. Hun har både

Rynkeby Foods udvider med Valsølille Vitamin Water

DrikkevarerMiljø og sundhed08. 05. 2025

Rynkeby Foods A/S udvider sin produktportefølje under Valsølille-brandet ved at lancere Valsølille Vitamin Water – en vitaminvand uden brus og med 20 procent frugt. Med lanceringen af Valsølille Vitamin Water styrker Rynkeby Foods sin position på markedet for funktionelle drikkevarer og

Dragsbæk: Nordens olivenolie skal være økologisk

AktueltFødevareproduktionLandbrugMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed08. 05. 2025

Det handler om at styrke landbrug, folkesundhed og fødevareindustri: Økologien er atter på dagsordenen hos fødevaregiganten Dragsbæk, der nu vil sende klart signal til landmænd, politikere og privatforbrugere om de mange fordele ved den danske raps. Efter en periode med stilstand er økologien

Nyt millionprojekt reducerer madspild og giver restprodukter større værdi

AktueltFødevareproduktionØkologi og bæredygtighed08. 05. 2025

Danmarks fødevareindustri genererer årligt 385.000 tons madspild. Nu skal et nyt projekt til 13 millioner kroner hjælpe virksomheder med at udnytte deres sidestrømme fra fødevareproduktionen mere effektivt og dermed nedbringe madspildet. Projektet er støttet og sat i gang af Industriens Fond,

Lagkagehuset indgår omfattende partnerskab med Dagrofa

Brød og kagerDetailhandel og en grosFoodserviceTop08. 05. 2025

Lagkagehuset har underskrevet deres hidtil største samarbejdsaftale. Valget er faldet på fødevarekoncernen Dagrofa. Fremover skal Dagrofa Foodservice levere fødevarer til bagerkædens 108 danske butikker, og bagerkæden udbygger MENY-samarbejdet med yderligere 10 shop-in-shop-butikker og en fælles

Madiværksættere sigter efter 100 millioner i omsætning efter fire år

FoodserviceMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed06. 05. 2025

Holdet der driver noon, catering- og kantinevirksomheden, og BaneGaarden, mad- og kulturdestinationen i København, går nu efter en trecifret millionomsætning i 2025 svarende til en vækst på 26 pct. fra 2024 Table, moderselskabet stiftet af Carl Johan Paulsen, Ida Marie Banke André og Karlos

Jagten er gået ind: DM i Bålmad søger deltagere

FoodserviceMesser og konferencer06. 05. 2025

Eftersøgningen efter Danmarks bedste kok til mad over bål er skudt i gang. For andet år i træk afholdes DM i Bålmad – en krævende kokkekonkurrence, hvor kun en lille udvalgt skare får lov at stille til start.  Kan du kreere gastronomiske oplevelser i særklasse – også selv om røgen svider i

Tivoli Food Festival: Fiskeauktion, Danmarksmesterskaber og verdens (måske) bedste bouillabaisse

AktueltFoodserviceMesser og konferencer06. 05. 2025

Mad og drikke bliver de vigtigste forlystelser, når Tivoli igen byder inden for til Tivoli Food Festival. Ni dage i maj bliver Tivoli fyldt med gastronomiske oplevelser, råvarer fra forskellige egne af landet, langbordsmiddage med stjernekokke, workshops og smagninger. Mere end 40.000 madglade

Aflysning af Esrum Kloster Ølfestival

AktueltDrikkevarerMesser og konferencer06. 05. 2025

Et krav om habitatvurdering gør det umuligt for Esrum Kloster & Møllegård at gennemføre årets traditionsrige ølfestival. Esrum Kloster Ølfestival 2025 bliver aflyst. Det står nu klart efter Gribskov Kommune har meddelt, at der skal foretages en habitatvurdering af det naturområde, som Esrum

Salget af miljømærket tun stiger med 24 procent

CertificeringKød, fisk og fjerkræMiljø og sundhedTopØkologi og bæredygtighed06. 05. 2025

Mængden af tun, der blev solgt globalt med Marine Stewardship Council (MSC)'s blå miljømærke, voksede med 24 pct. fra år til år til næsten 300.000 tons i 24-25 år, ifølge nye data offentliggjort af MSC i den seneste udgave af sin Sustainable Tuna Yearbook. Dataene omfatter både salg af tun fra

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

 
 
 
 
Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  • DENIOS ApS

    Ved du, hvornår det er tid til at vedligeholde, udskifte eller flytte dit opsamlingskar?

  • Spirax Sarco Danmark

    Blog: Damp er naturlig teknologi

  • Nemco Machinery A/S

    Nemco har nyt med hjem fra Europas største fødevaremesse

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Busch på IFFA 2025: Vacuum Diagnostics til intelligente vakuumløsninger til kødforarbejdning

  • DENIOS ApS

    3 sikkerhedsfunktioner, du skal kigge efter på dit opsamlingskar

  • Spirax Sarco Danmark

    Steam Insight: En digital forbindelse til optimering af dit dampsystem

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Vakuumsystemer: En guide til turn-key projekter

  • DENIOS ApS

    Service og vedligeholdelse – overholder du loven?

  • Busch Vakuumteknik A/S

    De 7 bedste praksisser: Bliv en mester i lækagesøgning

  • Dagrofa Foodservice A/S

    Inspirationskatalog: 44 siders tips til din menu

Vis alle nyheder fra vores FOKUSpartnere ›

Seneste Nyheder

  • Ny institutdirektør på DTU Aqua

    08.05.2025

  • Rynkeby Foods udvider med Valsølille Vitamin Water

    08.05.2025

  • Dragsbæk: Nordens olivenolie skal være økologisk

    08.05.2025

  • Nyt millionprojekt reducerer madspild og giver restprodukter større værdi

    08.05.2025

  • Lagkagehuset indgår omfattende partnerskab med Dagrofa

    08.05.2025

  • Madiværksættere sigter efter 100 millioner i omsætning efter fire år

    06.05.2025

  • Jagten er gået ind: DM i Bålmad søger deltagere

    06.05.2025

  • Tivoli Food Festival: Fiskeauktion, Danmarksmesterskaber og verdens (måske) bedste bouillabaisse

    06.05.2025

  • Aflysning af Esrum Kloster Ølfestival

    06.05.2025

  • Salget af miljømærket tun stiger med 24 procent

    06.05.2025

  • Højer Pølser vinder guld til buffetklassikere

    01.05.2025

  • 16 ISS-kantiner hos Bygningsstyrelsen får Svanemærket

    01.05.2025

  • Det smager af larm: Hvordan påvirker støj smagsløgene?

    01.05.2025

  • Ældste frigivelse fra Stauning Whisky nogensinde

    01.05.2025

  • 50 år med smag – Bryggeriet Apollo fejrer jubilæum og forvandling

    01.05.2025

Alle nyheder ›

Læs også TechMedias 2 fødevaremagasiner online

Annoncering i TechMedias 2 fødevaremagasiner

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik