• Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Link til Klimateknologi

Detailhandel og en grosFoodserviceMejeri11. 05. 2023 | Mikkel Bækgaard

Salgschef bliver ny medejer af HKI Ost

Detailhandel og en grosFoodserviceMejeri11. 05. 2023 By Mikkel Bækgaard

HKI Ost får ny medejer i form af salgschef Stefan Nordahl-Pedersen.

Stefan og Poul fra HKI Ost

HKI Ost er blandt landets førende specialister, når det gælder om at levere højkvalitetsoste til bl.a. Michelin-restauranter, ostehandlere og gourmetbagerier. Virksomheden er særligt dedikeret til at finde mere nicheprægede og eksklusive produkter i udlandet og ikke mindst i Danmark, hvor HKI Ost har et tæt samarbejde med mange lokale mejerier.

Dagrofa Foodservice ejer størstedelen af HKI Ost, mens den resterende del af selskabet hidtil har været ejet af virksomhedens stifter og direktør Poul Larsen, der i mange år har været et kendt ansigt i den danske restaurationsbranche.

Nu er ejerkredsen imidlertid blevet udvidet, da virksomhedens salgschef Stefan Nordahl-Pedersen for nylig har købt halvdelen af Poul Larsens ejerskab af HKI Ost. Stefan Nordahl-Pedersen har været i HKI Ost i mere end ti år, og det betyder meget for ham, at han nu er blevet medejer:

“Jeg er meget taknemmelig for at både Poul og Dagrofa Foodservice har givet mig muligheden for at blive medejer af HKI Ost. Vi har et utroligt stærkt og dedikeret team, hvor kærligheden til vores oste og vores kunder er helt i top. Samarbejdet med Poul fungerer også fantastisk, og jeg ser frem til, at det fortsætter i de kommende år.”

Han fortsætter:

“Jeg elsker simpelthen at gå på arbejde, og jeg ser det i virkeligheden nok mere som en livsstil end som et egentligt arbejde. Som ny medejer kommer jeg selvfølgelig til at bruge endnu mere tid i maskinrummet af virksomheden, og jeg glæder mig til at give den en ekstra skalle.”

En velovervejet beslutning

Poul Larsen er også begejstret over, at Stefan Nordahl-Pedersen er ny medejer af HKI Ost:

“Det er en velovervejet beslutning, som er truffet efter en længere og meget grundig proces. Stefan kender med sin mangeårige erfaring HKI Ost bedre end de fleste, og jeg er helt sikker på, at han bliver en stor gevinst for virksomheden, vores leverandører og ikke mindst vores kunder. Det nuværende setup HKI Ost fungerer rigtig godt, og vi har derfor haft overskud til at kigge ud i fremtiden. Derfor kunne timingen heller ikke være bedre, og jeg ønsker Stefan stort tillykke med medejerskabet.”

Den overordnede rollefordeling mellem Poul Larsen og Stefan Nordahl-Pedersen i HKI Ost bliver for nuværende ikke ændret, hvorfor Poul Larsen fortsat er direktør, og Stefan Nordahl-Pedersen fortsat er salgschef.

HKI Ost er ostenørder – og det efterspørger kunderne

Udover nyheden om en ny medejer kan HKI Ost også offentliggøre årsresultatet for 2022, der med et overskud på 7,8 mio. kroner er gået pænt frem i forhold til 2021, hvor overskuddet lød på 4,3 mio. kroner.
Direktør i HKI Ost, Poul Larsen, mener, at den positive udvikling skyldes, at virksomheden har et rigtig godt ry i markedet:

“Vi lægger ikke skjul på, at vi er nogle nørder, og det gør os til en attraktiv samarbejdspartner. Konkret oplever vi i stigende grad, at der er mange nystartede restauranter, som selv henvender sig til os. Det vidner om, at der i markedet er stor tillid til os. De ved, at vi er specialister, når det handler om at finde de mere nicheprægede og eksklusive produkter, og kunderne ved også, at vi er specialister, når det handler om leveringssikkerhed.”

Poul Larsen forventer, at de positive takter fortsætter i de kommende år:

“Vi er meget stolte af resultatet i 2022, men vi har fortsat en ambition om, at vi skal vækste. Et af de spændende segmenter, som vi satser mere og mere på, er de mange nye gourmetbagerier, der skyder op over hele landet i øjeblikket. En af landets nyeste ostetrends er ’Bolle med ost’, hvor gourmetbagerierne har meget fokus på at tilbyde kvalitetsoste, og der er vi i stand til at hjælpe dem med at give kunderne en unik smagsoplevelse.”

Skrevet i: Detailhandel og en gros, Foodservice, Mejeri

Seneste nyt fra redaktionen

Danskerne rækker ud efter nye varianter af oksekød

Frugt og grøntKød, fisk og fjerkræ06. 11. 2025

Danish Crown har rundet 2,5 millioner solgte pakker hakket oksekød blandet med grønt det første år og har dermed overgået de oprindelige forventninger til produktet. I en tid hvor stigende fødevarepriser - herunder prisen på oksekød - er et varmt samtaleemne hen over de danske køkkenborde, kan

RAWBITE udvider produktionen i Tyskland for at imødekomme stigende efterspørgsel

Ikke kategoriseret06. 11. 2025

Virksomheden bag de populære økologiske frugt- og nøddebarer har de seneste år oplevet en stabil tocifret vækst i Danmark, Tyskland og Sverige samt en markant stigning i online-salget. For at imødekomme den voksende efterspørgsel og stimulere en fortsat vækst på de europæiske markeder, udvider

7-Eleven åbner ny runde af Innovation Corner og sætter fjerde iværksætterprodukt på hylderne

AktueltDrikkevarerMarkedsføringMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed06. 11. 2025

7-Elevens iværksætterforløb Innovation Corner, der blev lanceret sidste år, er blevet taget så godt imod, at kæden nu åbner op for en ny runde. Samtidig kommer det fjerde produkt fra første runde – en alkoholfri elektrolytdrik ’Dansevand’ – på hylderne. Sidste år deltog Dansevand, en alkoholfri

Årets Wiuff 2025: Marie Bojsen fra Birthesminde modtager Danmarks første råvarepris

AktueltFødevareproduktionKød, fisk og fjerkræLandbrugRåvarer og ingredienserØkologi og bæredygtighed06. 11. 2025

Ved en højtidelig fejring hos Søren Wiuff i Lammefjorden lørdag den 1. november blev Årets Wiuff 2025 uddelt for allerførste gang. Prisen er opfundet og etableret af Lokale Fødevarer Danmarks stifter og formand, Jesper Zeihlund, og siden blevet medstiftet af HORESTA. Formålet med prisen er at hædre

Sund jord giver sunde grøntsager – og det kan smages

Frugt og grøntLandbrugMiljø og sundhedTop06. 11. 2025

I årevis har de arbejdet med jordforbedring via næringsrige kompostblandinger på en gård i Nordjylland. Resultatet er klart: Den sunde jord giver ikke bare sundere og stærkere grøntsager – men også bedre smag. På gården Ny Vraa i Tylstrup har man i årevis arbejdet med at udvikle og teste

Techmedia får ny ejer

AktueltFoodservice04. 11. 2025

Techmedia A/S, der blandt andet driver Fødevarekus og magasinet Food&Drink, er blevet købt af FrontMedia ApS, der dermed styrker positionen på markedet for fag- og branchemedier. Handelen er gennemført 6. oktober 2025, og begge selskaber fortsætter i deres nuværende

Wassim Hallal vinder hædersprisen som Kokkenes Kok

Foodservice04. 11. 2025

Kokkene har talt: Wassim Hallal er kåret som Kokkenes Kok 2024 – en af de største hædersbevisninger i dansk gastronomi. Prisen gives til en kok, der med talent, generøsitet og faglig styrke har gjort en særlig forskel for branchen. Den prestigefyldte pris blev overrakt ved Fonden Dansk Gastronomis

Too Good To Go fylder ti år: Fra dansk app til global bevægelse mod madspild

FoodserviceMiljø og sundhedRåvarer og ingredienserØkologi og bæredygtighed04. 11. 2025

På bare ti år er danske Too Good To Go blevet til et globalt eksempel på, hvordan teknologi, forretning og bæredygtighed kan trække i samme retning. Med over 130 millioner brugere og 500 millioner reddede måltider har virksomheden gjort kampen mod madspild til en hverdagsvane for brugere i over 20

Juleudgave af Food&Drink på gaden

AktueltFoodservice04. 11. 2025

Julen sig nærmer, og det betyder, at nyeste nummer af Food&Drink sætter fokus på julen og alle dens glæder. Læs blandt andet om spændende jule-nyheder, men kom også med til Aalborg for at besøge byens første Michelin-restaurant. Udover at drage nordpå og se på julen har Food&Drink også

Her er Danmarks bedste plantebaserede takeaway

FoodserviceFrugt og grøntMesser og konferencerMiljø og sundhedTopØkologi og bæredygtighed04. 11. 2025

Pico Pizza vandt Årets plantebaserede takeaway-måltid ved weekendens Plant Food Festival, hvor Dansk Vegetarisk Forening og Plantebranchen hyldede årets bedste plantebaserede madoplevelser på farten. Hvem laver landets bedste plantebaserede måltid to go? Det blev afgjort i weekenden, da

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

 
 
 
 
Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  • Spirax Sarco Danmark

    Lavere energiforbrug og bedre produktkvalitet med Steam Infusion – en unik teknik til fødevarefremstilling

  • DENIOS ApS

    Sådan håndterer du en lækage med 10 trin

  • Busch Vakuumteknik A/S

    50 års trofast tjeneste i produktionen

  • Spirax Sarco Danmark

    Blog: Damp er naturlig teknologi

  • Dagrofa Foodservice A/S

    Tilmeld dig Masterclass om dyrevelfærd og regenerativt landbrug

  • DENIOS ApS

    Hvad gør du med dine gasflasker, når kulden kommer?

  • Spirax Sarco Danmark

    Reducer dine levetidsomkostninger på reguleringsventiler

  • DENIOS ApS

    Alt hvad du skal vide, før du håndterer farlige stoffer

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Øget produktivitet på mejeriet takket være vakuum fra Busch

  • Dagrofa Foodservice A/S

    Stor fødevaremesse med juletema kommer igen i år til Brande

Vis alle nyheder fra vores FOKUSpartnere ›

Seneste Nyheder

  • Danskerne rækker ud efter nye varianter af oksekød

    06.11.2025

  • RAWBITE udvider produktionen i Tyskland for at imødekomme stigende efterspørgsel

    06.11.2025

  • 7-Eleven åbner ny runde af Innovation Corner og sætter fjerde iværksætterprodukt på hylderne

    06.11.2025

  • Årets Wiuff 2025: Marie Bojsen fra Birthesminde modtager Danmarks første råvarepris

    06.11.2025

  • Sund jord giver sunde grøntsager – og det kan smages

    06.11.2025

  • Techmedia får ny ejer

    04.11.2025

  • Wassim Hallal vinder hædersprisen som Kokkenes Kok

    04.11.2025

  • Too Good To Go fylder ti år: Fra dansk app til global bevægelse mod madspild

    04.11.2025

  • Juleudgave af Food&Drink på gaden

    04.11.2025

  • Her er Danmarks bedste plantebaserede takeaway

    04.11.2025

  • Sukaiba vinder ”Denmark’s Best Hotel Restaurant” for anden gang

    30.10.2025

  • En rigtig god kop kaffe er det nye personalegode

    30.10.2025

  • Dansk sommelier vinder den første udgave af Master of Port Scandinavia 2025

    30.10.2025

  • Når regler spænder ben for naturen: 16 nye anbefalinger til bedre biodiversitet i fødevaresektoren

    30.10.2025

  • Prestigefyldt kåring: Den danske Spiseguide hylder AOC som Årets Restaurant

    30.10.2025

Alle nyheder ›

Læs også TechMedias 2 fødevaremagasiner online

Annoncering i TechMedias 2 fødevaremagasiner

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik