• Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Link til Klimateknologi

AktueltFoodservice04. 02. 2025 | Mikkel Bækgaard

På fredag starter dining week

AktueltFoodservice04. 02. 2025 By Mikkel Bækgaard

På fredag d. 7. februar går det løs, når Dining Week, Nordens største restaurantfestival, skydes i gang. Interessen har været overvældende med over 80.000 solgte billetter indtil videre. Det bliver en folkefest, der strækker sig fra Skagen til Sønderborg og fra Skjern til Nexø og samler tusindvis af madglade gæster til 10 dages kulinarisk eventyr. Flere restauranter melder udsolgt, men der er fortsat masser af lækre menuer at opleve!

Fra d. 7. til d. 16. februar hyldes gastronomi på over 300 af landets bedste restauranter, der har lagt masser af energi og kreativitet i at sammensætte smagfulde menuer. Gæster kan vælge mellem 3 retter, 5 serveringer og tastingmenuer – altid til en fast særpris. Fra klassisk dansk og velkendte favoritter lavet på sæsonens bedste råvarer til asiatisk finesse, fransk elegance og varme noter fra sydens cuisine – menuerne spænder bredt over et hav af kulinariske verdenskøkkener og giver gæster mulighed for at udforske alt, hvad hjertet (og ganen) begærer. 

Om Dining Week

I løbet af de seneste 14 år er Dining Week blevet et fast indslag på den danske madscene i uge 7 og 42. Flere og flere gæster viser interesse for festivalen, som nu kan opleves i over 75 danske byer fordelt i hele landet – i år med rekorden på flere end 300 restauranter, der dækker over alt fra innovative gourmetrestauranter, der er nævnt i MICHELIN Guiden 2024 til folkelige favoritter. I år er desuden helt særlig, da festivalen for første gang kan opleves på Bornholm, hvor The Falcon Hotel i Allinge og Den Gyldne Hane i Nexø er med på listen. 

”Vi er helt blæst bagover af den store interesse for Dining Week igen i år! Med over 80.000 solgte billetter indtil videre er det helt tydeligt at mærke, at gæsterne fortsat tager imod festivalen med åbne arme, og det er vi enormt stolte af at kunne være med til at facilitere. En stor cadeau skal selvfølgelig gives til restauranterne, der gør et kæmpe stykke arbejde i at udvikle særprægede menuer og skabe rammerne om helt særlige restaurantoplevelser”, siger Bjørn Beyer, stifter af Dining Week.

Restauranter i hele landet

I Jylland kan man i år blandt andre opleve en bæredygtig tastingmenu på festivalens nytilkomne Restaurant Moment i Rønde, der kan bryste sig af at have en MICHELIN Green Star. Derudover kan du opleve Restaurant Tabu i Aalborg, Skarridhus Sinatur Hotel i Kibæk, Restaurant Stauning Strand i Skjern, Mefisto Restaurant & Gårdhave, Restaurant Anker samt Restaurant Komfur i Aarhus C, Restaurant Møllehuset i Frederikshavn, Skagens Fiskerestaurant i Skagen og Kolding, Bastardo i Hjørring, Aalbæk Badehotel i Aalbæk, Iza i Vejle, Restaurant Bella Italia i Sønderborg, Restaurant Urfuglen i Brande og Gustav Lind Trapholt i Kolding.

På Fyn finder du Restaurant Gordon i Odense, Gl. Brydegaard i Haarby, Munkebo Kro i Munkebo, Brobygårds Køkken i Broby, Restaurant Mast i Middelfart, Restaurant Ærø i Svendborg og Gl. Avernæs Sinatur Hotel og Konference i Ebberup.

Sjælland bugner også af lækre muligheder som Tisvildeleje Strandhotel i Tisvildeleje, Restaurant Borupgaard i Snekkersten, Bistro Francophile i Helsingør, Kokkedal Slot Copenhagen i Hørsholm, Restaurant SuRi og Restaurant Sidesporet i Holbæk, Restaurant Fasaneriet i Lejre, Skjoldenæsholm Slot i Jystrup, Restaurant Sørup Herregaard i Ringsted, Godstedlund i Øster Ulslev og Brede Spisehus i Lyngby.

I København finder du blandt andre Bruce på Nørrebro, Langelinie Pavillonen, SVOVL, Beviamo på Østerbro, Bistro Ailu og Frederiks Have på Frederiksberg, Fleisch, PatePate, DOLORES og Gorilla på Vesterbro, Aamanns 1921, Haps by capa, The Shrimp, SALT Restaurant, Maven, Almanak i Operaen og Lola i Indre København samt Lalala og Restaurant Kanalen på Christianshavn.

Skrevet i: Aktuelt, Foodservice

Seneste nyt fra redaktionen

FERM FOOD vinder EY’s Scale-Up pris: Gør fødevarer sundere

FødevareproduktionMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed11. 11. 2025

Den danske ingrediensproducent FERM FOOD ApS fra Bække i Vejen har vundet EY Entrepreneur Of The Year’s regionale pris i kategorien Scale-Up. Prisen blev uddelt ved EY’s kåring i Syd-og Sønderjylland torsdag den 6. november og markerer en vigtig milepæl for virksomheden, der leverer fermenterede

Indonesisk svamp tryller ølrester om til pølser

DrikkevarerForskning og uddannelseKød, fisk og fjerkræMiljø og sundhedRåvarer og ingredienserØkologi og bæredygtighed11. 11. 2025

I jagten på nye måder at producere protein på, har forskere på Aalborg Universitet forvandlet restprodukter fra ølproduktion til et proteinrigt produkt, som kan erstatte almindeligt kød i f.eks. pølser. Resultatet er både velsmagende, bæredygtigt og økonomisk fordelagtigt. For mange går en øl

Hotel Vejlefjord investerer massivt i talentudvikling i en presset branche

AktueltFoodserviceForskning og uddannelse11. 11. 2025

Mens hotel- og restaurationsbranchen kæmper med mangel på kvalificeret arbejdskraft, har Hotel Vejlefjord succes med at fastholde og udvikle medarbejdere gennem målrettede talentprogrammer. Hotel- og restaurationsbranchen har i flere år været blandt de hårdest ramte af forgæves rekrutteringer.

Økologikongres 2025 skal vise, hvad økologien kan præstere på basis af naturlige metoder

AktueltFødevareproduktionLandbrugMesser og konferencerMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed11. 11. 2025

Den 18.–19. november samles landmænd, forskere, rådgivere og virksomheder i Kolding til Økologikongres 2025. Med 47 faglige sessioner og temaer fra grøn trepart til sundhed og økologisk regenerativt landbrug sætter kongressen fokus på, hvordan økologien kan levere løsninger på tidens største

Ultraforarbejdede fødevarer: Eksperter efterlyser fokus på ernæring frem for proces

Forskning og uddannelseFødevareproduktionMesser og konferencerMiljø og sundhedTop11. 11. 2025

Den offentlige debat om ultraforarbejdede fødevarer fylder meget hos både forbrugere og fødevaresektor. På årets fødevarekonference, Fremtidens Fødevarer, hos Teknologisk Institut satte forskere og aktører problemstillingen under lup og opfordrede til at flytte fokus fra proces til

Danskerne rækker ud efter nye varianter af oksekød

Frugt og grøntKød, fisk og fjerkræ06. 11. 2025

Danish Crown har rundet 2,5 millioner solgte pakker hakket oksekød blandet med grønt det første år og har dermed overgået de oprindelige forventninger til produktet. I en tid hvor stigende fødevarepriser - herunder prisen på oksekød - er et varmt samtaleemne hen over de danske køkkenborde, kan

RAWBITE udvider produktionen i Tyskland for at imødekomme stigende efterspørgsel

Ikke kategoriseret06. 11. 2025

Virksomheden bag de populære økologiske frugt- og nøddebarer har de seneste år oplevet en stabil tocifret vækst i Danmark, Tyskland og Sverige samt en markant stigning i online-salget. For at imødekomme den voksende efterspørgsel og stimulere en fortsat vækst på de europæiske markeder, udvider

7-Eleven åbner ny runde af Innovation Corner og sætter fjerde iværksætterprodukt på hylderne

AktueltDrikkevarerMarkedsføringMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed06. 11. 2025

7-Elevens iværksætterforløb Innovation Corner, der blev lanceret sidste år, er blevet taget så godt imod, at kæden nu åbner op for en ny runde. Samtidig kommer det fjerde produkt fra første runde – en alkoholfri elektrolytdrik ’Dansevand’ – på hylderne. Sidste år deltog Dansevand, en alkoholfri

Årets Wiuff 2025: Marie Bojsen fra Birthesminde modtager Danmarks første råvarepris

AktueltFødevareproduktionKød, fisk og fjerkræLandbrugRåvarer og ingredienserØkologi og bæredygtighed06. 11. 2025

Ved en højtidelig fejring hos Søren Wiuff i Lammefjorden lørdag den 1. november blev Årets Wiuff 2025 uddelt for allerførste gang. Prisen er opfundet og etableret af Lokale Fødevarer Danmarks stifter og formand, Jesper Zeihlund, og siden blevet medstiftet af HORESTA. Formålet med prisen er at hædre

Sund jord giver sunde grøntsager – og det kan smages

Frugt og grøntLandbrugMiljø og sundhedTop06. 11. 2025

I årevis har de arbejdet med jordforbedring via næringsrige kompostblandinger på en gård i Nordjylland. Resultatet er klart: Den sunde jord giver ikke bare sundere og stærkere grøntsager – men også bedre smag. På gården Ny Vraa i Tylstrup har man i årevis arbejdet med at udvikle og teste

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

 
 
 
 
Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  • Spirax Sarco Danmark

    Lavere energiforbrug og bedre produktkvalitet med Steam Infusion – en unik teknik til fødevarefremstilling

  • DENIOS ApS

    Sådan håndterer du en lækage med 10 trin

  • Busch Vakuumteknik A/S

    50 års trofast tjeneste i produktionen

  • Spirax Sarco Danmark

    Blog: Damp er naturlig teknologi

  • Dagrofa Foodservice A/S

    Tilmeld dig Masterclass om dyrevelfærd og regenerativt landbrug

  • DENIOS ApS

    Hvad gør du med dine gasflasker, når kulden kommer?

  • Spirax Sarco Danmark

    Reducer dine levetidsomkostninger på reguleringsventiler

  • DENIOS ApS

    Alt hvad du skal vide, før du håndterer farlige stoffer

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Øget produktivitet på mejeriet takket være vakuum fra Busch

  • Dagrofa Foodservice A/S

    Stor fødevaremesse med juletema kommer igen i år til Brande

Vis alle nyheder fra vores FOKUSpartnere ›

Seneste Nyheder

  • FERM FOOD vinder EY’s Scale-Up pris: Gør fødevarer sundere

    11.11.2025

  • Indonesisk svamp tryller ølrester om til pølser

    11.11.2025

  • Hotel Vejlefjord investerer massivt i talentudvikling i en presset branche

    11.11.2025

  • Økologikongres 2025 skal vise, hvad økologien kan præstere på basis af naturlige metoder

    11.11.2025

  • Ultraforarbejdede fødevarer: Eksperter efterlyser fokus på ernæring frem for proces

    11.11.2025

  • Danskerne rækker ud efter nye varianter af oksekød

    06.11.2025

  • RAWBITE udvider produktionen i Tyskland for at imødekomme stigende efterspørgsel

    06.11.2025

  • 7-Eleven åbner ny runde af Innovation Corner og sætter fjerde iværksætterprodukt på hylderne

    06.11.2025

  • Årets Wiuff 2025: Marie Bojsen fra Birthesminde modtager Danmarks første råvarepris

    06.11.2025

  • Sund jord giver sunde grøntsager – og det kan smages

    06.11.2025

  • Techmedia får ny ejer

    04.11.2025

  • Wassim Hallal vinder hædersprisen som Kokkenes Kok

    04.11.2025

  • Too Good To Go fylder ti år: Fra dansk app til global bevægelse mod madspild

    04.11.2025

  • Juleudgave af Food&Drink på gaden

    04.11.2025

  • Her er Danmarks bedste plantebaserede takeaway

    04.11.2025

Alle nyheder ›

Læs også TechMedias 2 fødevaremagasiner online

Annoncering i TechMedias 2 fødevaremagasiner

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik