• Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Link til Klimateknologi

AktueltFoodservice04. 02. 2025 | Mikkel Bækgaard

På fredag starter dining week

AktueltFoodservice04. 02. 2025 By Mikkel Bækgaard

På fredag d. 7. februar går det løs, når Dining Week, Nordens største restaurantfestival, skydes i gang. Interessen har været overvældende med over 80.000 solgte billetter indtil videre. Det bliver en folkefest, der strækker sig fra Skagen til Sønderborg og fra Skjern til Nexø og samler tusindvis af madglade gæster til 10 dages kulinarisk eventyr. Flere restauranter melder udsolgt, men der er fortsat masser af lækre menuer at opleve!

Fra d. 7. til d. 16. februar hyldes gastronomi på over 300 af landets bedste restauranter, der har lagt masser af energi og kreativitet i at sammensætte smagfulde menuer. Gæster kan vælge mellem 3 retter, 5 serveringer og tastingmenuer – altid til en fast særpris. Fra klassisk dansk og velkendte favoritter lavet på sæsonens bedste råvarer til asiatisk finesse, fransk elegance og varme noter fra sydens cuisine – menuerne spænder bredt over et hav af kulinariske verdenskøkkener og giver gæster mulighed for at udforske alt, hvad hjertet (og ganen) begærer. 

Om Dining Week

I løbet af de seneste 14 år er Dining Week blevet et fast indslag på den danske madscene i uge 7 og 42. Flere og flere gæster viser interesse for festivalen, som nu kan opleves i over 75 danske byer fordelt i hele landet – i år med rekorden på flere end 300 restauranter, der dækker over alt fra innovative gourmetrestauranter, der er nævnt i MICHELIN Guiden 2024 til folkelige favoritter. I år er desuden helt særlig, da festivalen for første gang kan opleves på Bornholm, hvor The Falcon Hotel i Allinge og Den Gyldne Hane i Nexø er med på listen. 

”Vi er helt blæst bagover af den store interesse for Dining Week igen i år! Med over 80.000 solgte billetter indtil videre er det helt tydeligt at mærke, at gæsterne fortsat tager imod festivalen med åbne arme, og det er vi enormt stolte af at kunne være med til at facilitere. En stor cadeau skal selvfølgelig gives til restauranterne, der gør et kæmpe stykke arbejde i at udvikle særprægede menuer og skabe rammerne om helt særlige restaurantoplevelser”, siger Bjørn Beyer, stifter af Dining Week.

Restauranter i hele landet

I Jylland kan man i år blandt andre opleve en bæredygtig tastingmenu på festivalens nytilkomne Restaurant Moment i Rønde, der kan bryste sig af at have en MICHELIN Green Star. Derudover kan du opleve Restaurant Tabu i Aalborg, Skarridhus Sinatur Hotel i Kibæk, Restaurant Stauning Strand i Skjern, Mefisto Restaurant & Gårdhave, Restaurant Anker samt Restaurant Komfur i Aarhus C, Restaurant Møllehuset i Frederikshavn, Skagens Fiskerestaurant i Skagen og Kolding, Bastardo i Hjørring, Aalbæk Badehotel i Aalbæk, Iza i Vejle, Restaurant Bella Italia i Sønderborg, Restaurant Urfuglen i Brande og Gustav Lind Trapholt i Kolding.

På Fyn finder du Restaurant Gordon i Odense, Gl. Brydegaard i Haarby, Munkebo Kro i Munkebo, Brobygårds Køkken i Broby, Restaurant Mast i Middelfart, Restaurant Ærø i Svendborg og Gl. Avernæs Sinatur Hotel og Konference i Ebberup.

Sjælland bugner også af lækre muligheder som Tisvildeleje Strandhotel i Tisvildeleje, Restaurant Borupgaard i Snekkersten, Bistro Francophile i Helsingør, Kokkedal Slot Copenhagen i Hørsholm, Restaurant SuRi og Restaurant Sidesporet i Holbæk, Restaurant Fasaneriet i Lejre, Skjoldenæsholm Slot i Jystrup, Restaurant Sørup Herregaard i Ringsted, Godstedlund i Øster Ulslev og Brede Spisehus i Lyngby.

I København finder du blandt andre Bruce på Nørrebro, Langelinie Pavillonen, SVOVL, Beviamo på Østerbro, Bistro Ailu og Frederiks Have på Frederiksberg, Fleisch, PatePate, DOLORES og Gorilla på Vesterbro, Aamanns 1921, Haps by capa, The Shrimp, SALT Restaurant, Maven, Almanak i Operaen og Lola i Indre København samt Lalala og Restaurant Kanalen på Christianshavn.

Skrevet i: Aktuelt, Foodservice

Seneste nyt fra redaktionen

Lagkagehuset henter international marketingchef hos Starbucks London

Brød og kagerMarkedsføring05. 06. 2025

Sarah Harris tiltræder som ny Chief Marketing Officer hos Lagkagehuset. Hun kommer fra en stilling som Marketing Director hos Starbucks UK, og med indgående kendskab til digital marketing og ESG-strategi skal hun styrke bagerkædens kommercielle profil i ind- og udland. Sarah Harris har de

Dansk Vegetarisk Forening: Generalsekretær skal stå i spidsen for international organisation

Frugt og grøntMiljø og sundhedPolitik og eksportØkologi og bæredygtighed05. 06. 2025

Generalsekretæren i Dansk Vegetarisk Forening (DVF), Rune-Christoffer Dragsdahl, er blevet valgt til forperson for den internationale organsation IVU. Rune-Christoffer Dragsdahl, der er generalsekretær i Dansk Vegetarisk Forening (DVF), er blevet valgt til forperson for den internationale

Sundhedsparadoks: Danske teenagere vil det sunde, men fristelser og fællesskab vinder

AktueltBrød og kager05. 06. 2025

I en ny digital publikation, Kernetal 2025, går Schulstad tæt på de 14-18-åriges madvaner og spørger: hvad spiser de unge egentlig – og hvad styrer deres valg? Tre omfattende undersøgelser tegner et billede af en generation, der gerne vil spise sundere, blive mætte og hygge sig over maden, men som

Arla Foods investerer stort i Linköping for at imødekomme skyr-boom

AktueltFødevareproduktionMejeri05. 06. 2025

Andelsejede Arla Foods investerer 34,5 mio. euro i en ny produktionslinje til skyr på mejeriet i Linköping, Sverige. Investeringen er en del af kooperativets langsigtede strategi og skal imødekomme den stigende efterspørgsel på skyr. Den nye produktionslinje vil primært producere skyr til det

Nye økologiske gourmet-sodavand til de danske café- og restaurantgæster

DrikkevarerFoodserviceTopØkologi og bæredygtighed05. 06. 2025

Når danskerne træder ind på en café eller sætter sig til rette på en restaurant, forventer de mere end blot mad og drikke – Rynkeby Foods lancering af Dagmar-serien tapper direkte ned i den tendens. Produkterne er skabt til den moderne forbruger, der træffer bevidste valg og efterspørger naturlige,

Producentansvar: Uklare regler skaber frustration i fødevarevirksomheder

Emballage03. 06. 2025

Nemco opfordrer virksomhederne til at søge rådgivning og medlemskab af en kollektiv ordning. Den 31. maj var der deadline for indberetning af emballagemængder til Dansk Producentansvar. Både fødevarevirksomheder og andre virksomheder med producentansvar for emballage skulle sikre, at deres

Arla slår alarm om manglende madfærdigheder

FoodserviceForskning og uddannelseMiljø og sundhed03. 06. 2025

Danskernes madfærdigheder bliver dårligere og dårligere, og det får nu Danmarks største fødevarevirksomhed Arla til at slå alarm. Madfærdigheder er nemlig afgørende, når det kommer til danskernes sundhed, klimaet og det sociale samvær. 42 pct. af danske børn og unge siger, at de ikke kan koge

Køkkenprisen 2025: Kender du et køkken, der går forrest?

AktueltFoodserviceMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed03. 06. 2025

For sjette år i træk sætter Landbrug & Fødevarer fokus på de offentlige køkkener, der gør en forskel. Med Køkkenprisen 2025 hyldes de madhåndværkere, der kombinerer faglighed, smag og bæredygtighed i hverdagen - og viser vejen for fremtidens offentlige måltider. Hver dag serveres mere end

Programmet klar for Copenhagen Cooking 2025

AktueltMesser og konferencer03. 06. 2025

15.-24. august bliver Københavns gader igen fyldt med langborde og leben, når årets Copenhagen Cooking løber af stablen. I år kan gæsterne glæde sig til 100 oplevelser på tværs af hele byen: Fra petanqueturneringer til pizzakonkurrence, en ny version af Smørrebrødets Dag og middag midt på Kongens

Danskerne skærer ned på chokoladen, men smør og kaffe skal der ikke røres ved

Detailhandel og en grosKonfektureMejeriTop03. 06. 2025

De seneste år har danskerne oplevet prisstigninger på mange varer. Nye tal viser, at danskerne ændrer forbrug på nogle varer, mens andre må koste, hvad de koster. Prisen på chokolade har gennem de seneste år været på himmelflugt. Ifølge nye tal fra analysevirksomheden YouGov er kiloprisen for

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

 
 
 
 
Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  • Spirax Sarco Danmark

    Vi sætter fokus på damp som en naturlig energikilde

  • DENIOS ApS

    Lær at håndtere lækager på 90 min.

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Mød Busch på Spildevand Teknisk Forenings Årsmøde 2025

  • Nemco Machinery A/S

    Producentansvar: Uklare regler skaber frustration i fødevarevirksomheder

  • DENIOS ApS

    Sådan vælger du det rigtige opbevaringsskab til farlige stoffer

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Busch Group præsenterer innovative vakuumløsninger på Battery Show Europe 2025 i Stuttgart

  • DENIOS ApS

    Sådan transporterer du lithiumbatterier sikkert

  • Dagrofa Foodservice A/S

    Deltag i masterclass: ’Ansvarlig fisk på tallerkenen’

  • DENIOS ApS

    Her er den oversete vej til et sundere arbejdsmiljø

  • Busch Vakuumteknik A/S

    centrotherm clean solutions bliver til Pfeiffer Vacuum+Fab Solutions

Vis alle nyheder fra vores FOKUSpartnere ›

Seneste Nyheder

  • Lagkagehuset henter international marketingchef hos Starbucks London

    05.06.2025

  • Dansk Vegetarisk Forening: Generalsekretær skal stå i spidsen for international organisation

    05.06.2025

  • Sundhedsparadoks: Danske teenagere vil det sunde, men fristelser og fællesskab vinder

    05.06.2025

  • Arla Foods investerer stort i Linköping for at imødekomme skyr-boom

    05.06.2025

  • Nye økologiske gourmet-sodavand til de danske café- og restaurantgæster

    05.06.2025

  • Producentansvar: Uklare regler skaber frustration i fødevarevirksomheder

    03.06.2025

  • Arla slår alarm om manglende madfærdigheder

    03.06.2025

  • Køkkenprisen 2025: Kender du et køkken, der går forrest?

    03.06.2025

  • Programmet klar for Copenhagen Cooking 2025

    03.06.2025

  • Danskerne skærer ned på chokoladen, men smør og kaffe skal der ikke røres ved

    03.06.2025

  • Online dagligvarehandel løfter sløret for omkostningerne ved friskhedsgaranti

    27.05.2025

  • 150-årig familievirksomhed rykker til Aarhus: Oluf Brønnum & Co A/S åbner nyt domicil på Runetoften

    27.05.2025

  • Dansk vinproduktion træder ind i SMVdanmark

    27.05.2025

  • Food&Drink på gaden med fokus på kød

    27.05.2025

  • Premiere på Roskilde Festical: Ny øl brygget på juicerester og øko-boller

    27.05.2025

Alle nyheder ›

Læs også TechMedias 2 fødevaremagasiner online

Annoncering i TechMedias 2 fødevaremagasiner

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik