• Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Link til Klimateknologi

Oversigtsside

Detailhandel og en grosFoodserviceFrugt og grønt19. 08. 2025 | Mikkel Bækgaard

Dagrofa går på barrikaderne for dansk frugt og grønt

Nyt initiativ fra Dagrofa skal løfte andelen af dansk frugt og grønt med 10 pct. inden 2030. Foto: Freepik.com Med initiativet ”Styrk Rødderne” tager Dagrofa

FoodserviceFødevareproduktionKød, fisk og fjerkræ19. 08. 2025 | Mikkel Bækgaard

McDonald’s og Danish Crown sikrer nye danske arbejdspladser

Et nyt samarbejde mellem McDonald's i Norden og Danish Crown kommer til at skabe op mod 100 nye arbejdspladser i Vejen Kommune frem mod sommeren

AktueltFrugt og grøntMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed19. 08. 2025 | Mikkel Bækgaard

Mere grønt på gaflen: Den Nationale Grøntuge skal inspirere og vende ærgerlig udvikling

Halvdelen af danskerne undlader at spise grøntsager på daglig basis, og de fleste kender ikke de officielle anbefalinger. Den Nationale Grøntuge, der løber af stablen

AktueltForskning og uddannelseFødevareproduktionLandbrugMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed19. 08. 2025 | Mikkel Bækgaard

Madland åbner Madsystemskole, der vil styrke unge i systemforandring fra jord til bord

Madland, det madpolitiske samlingspunkt og fællesskab, går nu i luften med Madland Madsystemskole. Skolen er for unge og andre nysgerrige i København og Aarhus og

FoodservicePolitik og eksportTop19. 08. 2025 | Mikkel Bækgaard

Millionindsprøjtning på vej til dansk mad- og gastronomiturisme

Lokale råvarer, store madoplevelser med stærke fortællinger og gastronomi i verdensklasse tiltrækker hvert år mange danske og udenlandske turister til hele landet. Den styrkeposition vil

EmballageMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed14. 08. 2025 | Mikkel Bækgaard

Fødevarevirksomheder i chok: Producentansvar for emballage bliver meget dyrere end forventet

Den kollektive ordning VANA offentliggjorde tidligere på sommeren priser for håndtering af emballageaffald i fjerde kvartal af 2025. Dermed har landets fødevarevirksomheder fået et betydeligt

AktueltMesser og konferencerMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed14. 08. 2025 | Mikkel Bækgaard

Organic Summit samler fødevareaktører fra hele Europa i Danmark

Når Organic Summit 2025 samler beslutningstagere, eksperter og aktører fra hele den europæiske fødevarekæde d. 18-19. august i Den Sorte Diamant, bliver det med MENY

AktueltFoodservice14. 08. 2025 | Mikkel Bækgaard

Clever går til kamp mod motorvejsjunk: Åbner caféer i Odense og Kolding

Danmarks største ladeoperatør åbner den 14. og 21. august to nye caféer ved lynladestationerne i Odense og Kolding og går i offensiven mod motorvejens madkultur.

FoodserviceMiljø og sundhedTopØkologi og bæredygtighed14. 08. 2025 | Mikkel Bækgaard

Nyt danmarkskort skal gøre det nemt at finde vej til de økologiske spisesteder

Fødevarestyrelsen lancerede i går et nyt danmarkskort, som vil gøre det nemmere at finde vej til restauranter, hoteller, kantine og daginstitutioner, som har Det Økologisk

Frugt og grøntMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed14. 08. 2025 | Mikkel Bækgaard

Ny analyse dokumenterer klimaaftrykket for dansk frugt og grønt

En ny analyse fra andelsselskabet Gasa Nord Grønt dokumenterer nu klimaaftrykket for jordbær, gulerødder, løg og salat på producentniveau. Målet er at skabe større gennemsigtighed

Hent flere

« Forrige side

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  •  25-04-2022

    Afgasning ved hjælp af tørtløbende vakuumteknologi ›

    Busch Vakuumteknik A/S
  •  22-04-2022

    Vil du være med til at udvikle kundetilpassede løsninger indenfor automation? ›

  •  21-04-2022

    Derfor skal du vælge et opsamlingskar af polyethylen (PE) ›

    DENIOS ApS
  •  20-04-2022

    EasiHeat damp-til-vand varmeveksler ›

    Spirax Sarco Danmark
  •  20-04-2022

    Beckhoff øger sin omsætning til 1,182 mia EUR ›

  •  20-04-2022

    Optimér dit dampsystem og opnå øget driftseffektivitet ›

    Spirax Sarco Danmark
  •  19-04-2022

    Opfylder din virksomhed kravene til arbejde med farlige stoffer? ›

    DENIOS ApS
  •  12-04-2022

    Nyt til påskebordet ›

    Merrild Lavazza Danmark ApS
  •  11-04-2022

    Bestil en anlægsgennemgang af dit dampsystem ›

    Transportvogn-med-stoetteboejle-1.png
  •  11-04-2022

    Hemmeligheden bag frysetørring ›

    Busch Vakuumteknik A/S
Hent flere

Seneste Nyheder

  • Dagrofa går på barrikaderne for dansk frugt og grønt

    19.08.2025

  • McDonald’s og Danish Crown sikrer nye danske arbejdspladser

    19.08.2025

  • Mere grønt på gaflen: Den Nationale Grøntuge skal inspirere og vende ærgerlig udvikling

    19.08.2025

  • Madland åbner Madsystemskole, der vil styrke unge i systemforandring fra jord til bord

    19.08.2025

  • Millionindsprøjtning på vej til dansk mad- og gastronomiturisme

    19.08.2025

  • Fødevarevirksomheder i chok: Producentansvar for emballage bliver meget dyrere end forventet

    14.08.2025

  • Organic Summit samler fødevareaktører fra hele Europa i Danmark

    14.08.2025

  • Clever går til kamp mod motorvejsjunk: Åbner caféer i Odense og Kolding

    14.08.2025

  • Nyt danmarkskort skal gøre det nemt at finde vej til de økologiske spisesteder

    14.08.2025

  • Ny analyse dokumenterer klimaaftrykket for dansk frugt og grønt

    14.08.2025

  • Også med dansk deltagelse: Sveriges største restaurantmesse tager til Malmø

    12.08.2025

  • Københavnerinstitution relanceres: Restaurant l’Alsace går dybere i sin arv

    12.08.2025

  • Dansk Akvakultur: Professor bør holde sig til fakta og løsninger – ikke polarisering

    12.08.2025

  • Ismageriet og Copenhagen Cooking lancerer ny is

    12.08.2025

  • Gejst på Hotel- og Restaurantskolen: Nyt undervisningslaboratorium med fokus på nye, eksperimenterende og kreative læringsmiljøer

    12.08.2025

Alle nyheder ›

/Brochurer
/White papers

  • Image Brochure
  • Kaffetid – Kaffe med bæredygtig profil
  • Kaffetid – Kaffe og te på højt niveau
  • Kaffetid – Fuldendte kaffeoplevelser
  • Kaffetid – Skab kaffekultur med Merrild & lobbyliv med Lavazza
  • Kaffetid – Det oser af god caféstil
  • Kaffetid – Den Aktive Kaffepause
  • Kobia 100 års jubilæum
  • Kaffetid – Skab værdi for dit personale med go’ kaffe
  • Scandinavia Grapevine Summer 2018
Se alle ›

Læs også TechMedias 2 fødevaremagasiner online

Annoncering i TechMedias 2 fødevaremagasiner

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik