Oversigtsside
FERM FOOD vinder EY’s Scale-Up pris: Gør fødevarer sundere
Den danske ingrediensproducent FERM FOOD ApS fra Bække i Vejen har vundet EY Entrepreneur Of The Year’s regionale pris i kategorien Scale-Up. Prisen blev uddelt
Indonesisk svamp tryller ølrester om til pølser
I jagten på nye måder at producere protein på, har forskere på Aalborg Universitet forvandlet restprodukter fra ølproduktion til et proteinrigt produkt, som kan erstatte
Hotel Vejlefjord investerer massivt i talentudvikling i en presset branche
Mens hotel- og restaurationsbranchen kæmper med mangel på kvalificeret arbejdskraft, har Hotel Vejlefjord succes med at fastholde og udvikle medarbejdere gennem målrettede talentprogrammer. Hotel- og
Økologikongres 2025 skal vise, hvad økologien kan præstere på basis af naturlige metoder
Den 18.–19. november samles landmænd, forskere, rådgivere og virksomheder i Kolding til Økologikongres 2025. Med 47 faglige sessioner og temaer fra grøn trepart til sundhed
Ultraforarbejdede fødevarer: Eksperter efterlyser fokus på ernæring frem for proces
Den offentlige debat om ultraforarbejdede fødevarer fylder meget hos både forbrugere og fødevaresektor. På årets fødevarekonference, Fremtidens Fødevarer, hos Teknologisk Institut satte forskere og aktører
Danskerne rækker ud efter nye varianter af oksekød
Danish Crown har rundet 2,5 millioner solgte pakker hakket oksekød blandet med grønt det første år og har dermed overgået de oprindelige forventninger til produktet.
RAWBITE udvider produktionen i Tyskland for at imødekomme stigende efterspørgsel
Virksomheden bag de populære økologiske frugt- og nøddebarer har de seneste år oplevet en stabil tocifret vækst i Danmark, Tyskland og Sverige samt en markant
7-Eleven åbner ny runde af Innovation Corner og sætter fjerde iværksætterprodukt på hylderne
7-Elevens iværksætterforløb Innovation Corner, der blev lanceret sidste år, er blevet taget så godt imod, at kæden nu åbner op for en ny runde. Samtidig
Årets Wiuff 2025: Marie Bojsen fra Birthesminde modtager Danmarks første råvarepris
Ved en højtidelig fejring hos Søren Wiuff i Lammefjorden lørdag den 1. november blev Årets Wiuff 2025 uddelt for allerførste gang. Prisen er opfundet og
Sund jord giver sunde grøntsager – og det kan smages
I årevis har de arbejdet med jordforbedring via næringsrige kompostblandinger på en gård i Nordjylland. Resultatet er klart: Den sunde jord giver ikke bare sundere
Hent flere



