• Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Link til Klimateknologi

Ikke kategoriseret13. 06. 2022 | Kasper Mundt-Nielsen

Logistikvirksomhed oplever stejl vækst – det kræver mere plads

Ikke kategoriseret13. 06. 2022 By Kasper Mundt-Nielsen

Væksten fortsætter, og medarbejderstaben udvides løbende hos Körber Supply Chain, der er vokset ud af rammerne i Arden. Derfor flytter virksomheden nu to afdelinger til Svenstrup nær Aalborg.

Medarbejderstaben hos Körber Supply Chain i Arden, der er specialist i automatiserede logistiksystemer, er vokset eksponentielt de seneste år og tæller nu 221 ansatte. Væksten betyder, at pladsen i Arden ikke længere rækker, og derfor udvider virksomheden nu med lejede kontorfaciliteter i Svenstrup J., syd for Aalborg. Her bliver der plads til 35-40 medarbejdere fra Körbers service- og økonomiafdelinger.

– Vi ansætter rigtig mange ingeniører og programmører i disse år, og de har et stort behov for at være i tæt samarbejde med vores travle projektafdeling og produktion i Arden. Når vi vælger at flytte service- og økonomifunktionerne, hænger det sammen med, at de ikke er afhængige af faciliteterne i Arden på samme måde som de øvrige afdelinger, fortæller Hans-Henrik Jensen, CEO hos Körber Supply Chain DK.

En mere fleksibel arbejdsplads

Med kontoret i Svenstrup rykker Körber tættere på Aalborg-området og styrker dermed sit rekrutteringsgrundlag. Samtidig understøtter det nye kontor et mål om at skabe en mere fleksibel arbejdsplads, idet Körber her etablerer et antal flex-pladser, som alle medarbejdere kan benytte sig af efter behov.

Ifølge Hans-Henrik Jensen har corona-krisen været en øjenåbner som for så mange andre selskaber, og både ledelse og medarbejderne har oplevet værdien af mere fleksibilitet i hverdagen. Nye, digitale værktøjer er implementeret og gør, at man ikke længere behøver at møde ind til det samme skrivebord hver dag for at udføre sit arbejde.

– Vi har længe haft gode erfaringer med hjemmearbejde. Men under corona blev det helt tydeligt, at det at arbejde hjemmefra i mange tilfælde er en gevinst for både medarbejder og virksomhed. Derfor har vi implementeret muligheden for hjemmearbejde som en fast ordning, hvor flere ansatte har 2-3 ugentlige hjemmearbejdsdage, fortæller Hans-Henrik Jensen.

Tidligere på året kunne Körber-direktøren melde ud, at han i 2022 får brug for at ansætte over 50 nye funktionærer til stillinger, der spænder fra softwareingeniører til indkøbere. Trods den generelle mangel på arbejdskraft i samfundet har virksomheden allerede ansat 21 nye medarbejdere siden årsskiftet.

– At nuværende og kommende medarbejdere har mulighed for at strukturere deres egen uge, giver dem en større frihed og fleksibilitet. På denne måde gør vi det endnu mere attraktivt at arbejde hos Körber, siger Hans-Henrik Jensen.

Væksten fortsætter

Trods inflation forventer det danske Körber-selskab, at de seneste års vækst vil fortsætte. En firedobling af ordreindtaget inden for løsninger til e-commerce i 2021 og et voksende marked for logistiksystemer, især i USA, skaber et solidt grundlag.

– Logistikløsninger bliver mere og mere efterspurgt. Corona-pandemiens nedlukninger og hjemsendelser påvirkede lagre og distributionscentre over hele verden. Det betød forsinkede leverancer overalt og satte for alvor skub i interessen for vores automatiserede løsninger. Det kommer også til udtryk i et stabilt stigende flow af ordrer fra USA, siger Hans-Henrik Jensen.

Han pointerer i den sammenhæng, at Körber nok mærker den stigende inflation og særligt de stigende fragtomkostninger, men det ændrer ikke ved, at mange kunder har kapitalen og prioriterer de automatiserede løsninger som en investering for fremtiden.

– Mange af vores kunder ser det som en nødvendig investering for at stå stærkere, når verden forhåbentlig snart vender tilbage til mere stabile forhold, siger Hans-Henrik Jensen.

Udover de nye kontorfaciliteter i Svenstrup har det danske Körber-selskab i januar i år åbnet et kontor i Leicester i England, der tæller fire ansatte på nuværende tidspunkt. Med de nye faciliteter skaber virksomheden grundlaget for fortsat vækst og flere medarbejdere.

Skrevet i: Ikke kategoriseret

Seneste nyt fra redaktionen

Også med dansk deltagelse: Sveriges største restaurantmesse tager til Malmø

FoodserviceMesser og konferencer12. 08. 2025

Skal der hentes inspiration fra kokke, beslutningstagere, trendspottere og over 150 udstillere, så kan det være oplagt at krydse Øresund den 24.-25. september. Her finder FFCR – Fast Food & Café & Restaurant Expo – nemlig sted i Malmø. Det er Sveriges vigtigste restaurantmesse, der i år også

Københavnerinstitution relanceres: Restaurant l’Alsace går dybere i sin arv

AktueltFoodservice12. 08. 2025

Efter næsten fem årtier som en institution i det københavnske restaurationsliv skriver Restaurant l’Alsace nu et nyt kapitel i tæt samarbejde med kok og køkkenkonsulent Thomas Rode. Menukortet revitaliseres – ikke som en genopfindelse, men som en fordybelse. Målet har været klart: at finde ind

Dansk Akvakultur: Professor bør holde sig til fakta og løsninger – ikke polarisering

CertificeringFødevareproduktionKød, fisk og fjerkræMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed12. 08. 2025

ASC Nordics svarer på kritik fremsat af professor Stiig Markager, Aarhus Universitet. Professor Stiig Markager har i et tidligere debatindlæg rettet kritik mod åbne havbrug i Danmark og blandt andet sammenlignet næringsstofudledninger fra havbrug med urenset spildevand. Han sætter også

Ismageriet og Copenhagen Cooking lancerer ny is

AktueltKonfektureMesser og konferencer12. 08. 2025

Hvordan smager sensommeren? Det giver Ismageriet og Copenhagen Cookinget bud på med en helt ny is, der blev lanceret mandag d. 11. august. Isen er udviklet særligt til festivalen med udvalgte ingredienser fra både Danmark og Provence, og den ny variant forhandles eksklusivt hos Ismageriet i hele

Gejst på Hotel- og Restaurantskolen: Nyt undervisningslaboratorium med fokus på nye, eksperimenterende og kreative læringsmiljøer

Forskning og uddannelseTop12. 08. 2025

Tuborgfondet og Hotel- og Restaurantskolen vil skabe undervisning i verdensklasse og inspirere erhvervsuddannelser i hele landet. Det sker med Gejst, et nyt undervisningslaboratorium med fokus på nye, eksperimenterende og kreative læringsmiljøer. Grøn gastronomi, sanseværksteder og sanketure.

Frokostbordet: Hver 10. voksne dansker føler sig svært ensom – nyt partnerskab tager kampen op

FoodserviceMiljø og sundhed07. 08. 2025

For at modvirke ensomhed lanceres det nye initiativ Frokostbordet, der skal samle danskerne om frokosten. Med tips og opskrifter fra det danske kokkelandshold bliver det lettere at lave et indbydende måltid. I et nyt initiativ, Frokostbordet, er det danske kokkelandshold gået i partnerskab med

En sejr for havet – sardinfiskeriet er igen MSC-certificeret takket være et grænseoverskridende samarbejde

CertificeringKød, fisk og fjerkræMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed07. 08. 2025

Den iberiske sardin - en ikonisk art i den gastronomiske arv i både Spanien og Portugal - kan igen bære det blå MSC-miljømærke. Denne velsmagende lille fisk, der fiskes langs den iberiske halvøs kyster, er ikke kun en elsket klassiker på tapasmenuer, men også en vigtig del af det marine økosystem.

Lagkagehuset lancerer nyheder til frokostbordet 

AktueltBrød og kagerDetailhandel og en gros07. 08. 2025

Der er nyheder på vej til frokostbordet og madpakken. Lagkagehuset udvider deres sortiment med det saftige surdejsrugbrød Mørkt Kernerug og et helt friskt udvalg af sandwiches med blødt og lækkert foccaciabrød.  Sensommeren byder på nyheder til frokostbordet hos Lagkagehuset. I slutningen af

Nu kommer det gode høstvejr: DLG melder alt klar til at få høsten i hus

AktueltFødevareproduktionLandbrug07. 08. 2025

Efter en uge med ustadigt vejr, hvor det har været svært for landmændene at få gang i mejetærskerne, så ændrer billedet sig den kommende tid. Vejrudsigterne lover godt høstvejr, og det kommer på det helt rigtige tidspunkt for landmændene. Afgrøderne er de fleste steder i landet helt klar, og nu skal

Just Eat lancerer fri levering i hele landet med nyt leveringskoncept

FoodserviceTop07. 08. 2025

Den dansk-stiftede leveringsplatform Just Eat øger presset på konkurrenterne og tilbyder nu fri levering fra alle platformens 4.000 spisesteder og butikker med nyt leveringstilbud. Der er godt nyt til danskere, der elsker hurtig levering af god mad og dagligvarer, men er trætte af

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  •  11-08-2025

    Pfeiffer Vacuum+Fab Solutions lancerer nyt globalt websted ›

    Busch Vakuumteknik A/S
  •  07-08-2025

    Slut med at lede – få overblik over dine materialer 24/7 ›

    DENIOS ApS
  •  07-08-2025

    Mindre vedligeholdelse takket være avanceret vakuumgenerering fra Busch ›

    Busch Vakuumteknik A/S
  •  07-08-2025

    Mere end 500 er allerede tilmeldt – skal du med? ›

    Dagrofa Foodservice A/S
  •  06-08-2025

    “Vi sender ikke bare ventiler over Øresund – vi sender ekspertviden med” ›

    Alflow Scandinavia A/S
  •  31-07-2025

    Ny certificering: Vores batteriskabe bestod testen ›

    DENIOS ApS
  •  29-07-2025

    Busch præsenterer verdens største tørtløbende og luftkølede vakuumpumpe: COBRA NC 2500 C ›

    Busch Vakuumteknik A/S
  •  25-07-2025

    Start et gourmet-ishus med minimal investering – under 15.000 kr. ›

    Kastberg Is ApS
  •  24-07-2025

    Tip: Sådan bør du udnytte sommerperioden ›

    DENIOS ApS
  •  22-07-2025

    Pfeiffer Vacuum+Fab Solutions opnår SBTi-validering af mål for emissionsreduktion ›

    Busch Vakuumteknik A/S

Seneste Nyheder

  • Også med dansk deltagelse: Sveriges største restaurantmesse tager til Malmø

    12.08.2025

  • Københavnerinstitution relanceres: Restaurant l’Alsace går dybere i sin arv

    12.08.2025

  • Dansk Akvakultur: Professor bør holde sig til fakta og løsninger – ikke polarisering

    12.08.2025

  • Ismageriet og Copenhagen Cooking lancerer ny is

    12.08.2025

  • Gejst på Hotel- og Restaurantskolen: Nyt undervisningslaboratorium med fokus på nye, eksperimenterende og kreative læringsmiljøer

    12.08.2025

  • Frokostbordet: Hver 10. voksne dansker føler sig svært ensom – nyt partnerskab tager kampen op

    07.08.2025

  • En sejr for havet – sardinfiskeriet er igen MSC-certificeret takket være et grænseoverskridende samarbejde

    07.08.2025

  • Lagkagehuset lancerer nyheder til frokostbordet 

    07.08.2025

  • Nu kommer det gode høstvejr: DLG melder alt klar til at få høsten i hus

    07.08.2025

  • Just Eat lancerer fri levering i hele landet med nyt leveringskoncept

    07.08.2025

  • Tjenerikon og legendarisk ‘opvarter’ er død

    05.08.2025

  • Københavnsk paella-kok i finalen ved World Paella Day Cup i Valencia

    05.08.2025

  • “Den smager pissegodt”: Plantebaseret burger overrasker på populær sønderjysk grillbar

    05.08.2025

  • Bagerikæden emmerys leverer historisk stærkt driftsresultat – investerer rekordhøjt i fremtidens økologiske bageri

    05.08.2025

  • Forskere er lykkedes med at gøre sukkerpulp til superfood

    05.08.2025

Alle nyheder ›

/Brochurer
/White papers

  • Image Brochure
  • Kaffetid – Kaffe med bæredygtig profil
  • Kaffetid – Kaffe og te på højt niveau
  • Kaffetid – Fuldendte kaffeoplevelser
  • Kaffetid – Skab kaffekultur med Merrild & lobbyliv med Lavazza
  • Kaffetid – Det oser af god caféstil
  • Kaffetid – Den Aktive Kaffepause
  • Kobia 100 års jubilæum
  • Kaffetid – Skab værdi for dit personale med go’ kaffe
  • Scandinavia Grapevine Summer 2018
Se alle ›

Læs også TechMedias 2 fødevaremagasiner online

Annoncering i TechMedias 2 fødevaremagasiner

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik