Kød, fisk og fjerkræ
Irsk græsfodret oksekød tildeles status som beskyttet geografisk betegnelse af EU
Irsk græsfodret oksekød er blevet tildelt status som beskyttet geografisk betegnelse (BGB) af Europa-Kommissionen i anerkendelse af dets unikke egenskaber og geografiske oprindelse. Europa-Kommissionen tildeler
CEPOS-analyse: Afgift i køledisken har næsten ingen effekt på dansk CO2-udledning
En afgift på forbrug af oksekød og mejeriprodukter giver stort set ingen effekt i forhold til de politisk valgte klimamål og Danmarks internationale forpligtelser, viser
Nu åbner Nordeuropas største insektfabrik
I går åbnede Enorm Biofactory dørene til Nordeuropas største insektfabrik, som årligt skal producere over 10.000 tons insektmel via sidestrømme fra fødevareindustrien. Carsten Lind Pedersen
Fisk og skaldyr i seneste udgave af Food&Drink
Er der et nyt østerseventyr på vej i Limfjorden? Hvordan arbejder Restaurant Studio med bæredygtigt fangede fisk? Og hvad dækker MSC-mærket egentlig over? Det er
Slagterigigant har markant fremgang i omsætningen trods udfordringer
Danish Crown har været i modvind på mange fronter det seneste år. Alligevel har koncernen i regnskabsåret 2022/23 formået at løfte omsætningen med fem procent
Må virksomheder greenwashe? Mandag indledes afgørende og principiel retssag
Retssagen om påstået klimavenligt svinekød med de grønne organisationer Dansk Vegetarisk Forening og Foreningen Klimabevægelsen i Danmark på den ene side og slagterigiganten Danish Crown
Ny formand for Danish Crown
På et bestyrelsesmøde i Danish Crown torsdag aften i sidste uge er den hidtidige næstformand, Asger Krogsgaard valgt som ny formand for Danish Crown AmbA.
Bøffen kan blive grønnere – forskningsprojekt tracker co2-aftryk på hver en bøf
I et MADE FAST forskningsprojekt har Danish Crown fået overblik over, hvor meget CO2 en oksekødsbøf udleder – lige fra koens foder til indpakningen i
Svensk dokumentar: Svenske turbokyllinger æder hinanden levende
Skjulte optagelser i svensk dokumentar afslører kannibalisme og ulovlige aflivninger i kyllingeindustrien. Æggene fra de mishandlede dyr ender i den danske turbokyllingeproduktion. Dyreværnsorganisationen Anima betegner
Juletraditioner i forandring
Selvom den klassiske julefrokost lever i bedste velgående på de traditionsrige restauranter, blæser der også nye vinde over det danske julelandskab. Flere og flere ønsker
Hent flere