Detailhandel og en gros
Fisk og skaldyr i seneste udgave af Food&Drink
Er der et nyt østerseventyr på vej i Limfjorden? Hvordan arbejder Restaurant Studio med bæredygtigt fangede fisk? Og hvad dækker MSC-mærket egentlig over? Det er
MENY: Donation er godt for fokus på bælgfrugter
Det skal være let for danskerne at spise bælgfrugter. En stor donation skal hjælpe en kampagne på vej, og supermarkedskæden MENY, der er med i
Dagrofa Foodservice indgår landsdækkende samarbejdsaftale med Stop Spild Lokalt
En ny landsdækkende aftale mellem den frivillige organisation Stop Spild Lokalt og fødevaregrossisten Dagrofa Foodservice skal sikre, at overskudsvarer fra virksomhedens lokale Cash & Carry-butikker
Ny salgsdirektør for Dagrofa Foodservices Cash & Carry-butikskæde
Kenneth Linde er tiltrådt som ny salgsdirektør for Cash & Carry-butikkerne, som Dagrofa Foodservice står bag. Han har tidligere været butikschef i kædens butikker i Skovlunde
Jacobsen brygger upcyclet øl til 7-Eleven med pulp fra Frankly Juice
For første gang kan 7-Eleven præsentere sin egen øl. Jacobsen har brygget en øl med Frankly Juices overskydende pulp, der ellers var endt som madspild.
Fynboer redder ca. 6,7 millioner haveæbler på 7 uger
Madspildskampen i danskernes haver er gået over al forventning. Ca. 6,7 millioner haveæbler blev det til. Æblemosten Årets Ævlerov 2023, som danskerne selv har leveret
Takket være digitalt værktøj: Dagrofa Foodservice reducerer virksomhedens madspild med 112 tons på seks måneder
Siden marts har fødevaregrossisten Dagrofa Foodservice anvendt datokontrolsystemet fra Whywaste i virksomhedens 30 Cash&Carry-butikker, der er fordelt over hele landet. Efter de første seks måneder
Nyt undervisningsforløb skal inspirere folkeskoleelever til at lave smagfulde retter med madspildsvarer
Madkulturen, Too Good To Go og Lidl forener deres kræfter i en fælles mission om at reducere madspild ved at introducere et nyt, gratis undervisningsforløb.
Nordic Organic Food Fair:Fokus på økologiske og bæredygtige fødevarer i Malmø i november
Nordiske virksomheder, der har fokus på bæredygtighed og økologiske føde- og drikkevarer, samles i Malmø på Nordic Organic Food Fair for at udveksle viden, erfaring
Kjær Sommerfeldt åbner i Odense
Der kommer liv i det gamle bankpalads, når Kjær & Sommerfeldt primo november slår dørene op for et oplevelsesunivers med vinhandel, vinbar og smagninger for
Hent flere