For tredje år i træk lancerer den globale bioscience-virksomhed Chr. Hansen en serie nye YoFlex og probiotiske (helsefremmende) kulturer til yoghurt. Denne gang har Chr. Hansen haft fokus på at udvikle kulturer, som har unikke egenskaber i forhold til at give smag og konsistens i lavfedtprodukter, foruden at de med stor succes kan bruges i andre applikationer også.
Den nye portefølje består af i alt syv kulturer, hvoraf de tre indeholder den veldokumenterede probiotiske (helsefremmende) BB-12-bakteriestamme med positiv effekt på fordøjelsen og immunforsvaret. På den måde kan mejerier over hele verden levere på tre parametre på én gang: Udsøgt smag, dokumenteret sund og “clean label”.
– Vores Creamy and Premium-kulturer giver den fylde, cremethed og gode smag, som normalt kommer fra fedt og tilsætningsstoffer, så der er ikke længere nogen undskyldning for ikke at producere lækker, ren, naturlig yoghurt med optimale ernæringsmæssige egenskaber, lyder det fra Morten Boesen fra Chr. Hansen.