I maj måned siger Hallernes Smørrebrød farvel til Coca Cola og byder i stedet velkommen til BRØL Kola Kola – en danskproduceret, økologisk og cirkulær cola, som matcher både smag og værdier bag Hallernes Smørrebrød. BRØL Kola Kola er brygget lokalt på genanvendte kaffekirsebær, der er et biprodukt fra kaffeproduktion.

For teamet bag Hallernes Smørrebrød har det længe været et ønske at kunne tilbyde et økologisk og dansk alternativ til den klassiske Coca Cola – uden at gå på kompromis med den gode smag. Med det nye samarbejde er det nu lykkedes at finde et produkt, der lever op til de samme krav om kvalitet, ansvarlighed og godt håndværk som smørrebrødet.
“Vi er utroligt glade for samarbejdet med Brøl, der har skabt en økologisk dansk cola – brygget på cascaraskaller, et overset restprodukt fra kaffeproduktion. Den passer perfekt til vores fælles fokus på bæredygtighed og kvalitet. Hos Hallernes Smørrebrød handler det om rene råvarer, god smag og ansvarligt håndværk – og her matcher Brøls profil vores til fulde. Det er ikke bare en ny drik, men en ny måde at tænke smag og ressourceudnyttelse på,” udtaler Nicolai Fabian, adm. direktør hos Hallernes Smørrebrød.
Noter af kaffe, chokolade og kirsebær
BRØL Kola Kola er en økologisk klassisk cola. For at producere en Kola Kola brygges der først en infusion på cascara for at trække smags- og aromanoter af kaffe, chokolade, kirsebær, hibiscus og koffein ud af skallerne. Derefter tilsættes BRØLS egenudviklede smagsblanding med blandt andet appelsin, lime, koriander og lavendel for at opnå den genkendelige “cola”-smag. Til sidst tilsættes bobler for at give drikken en håndlavet, forfriskende karakter. Kola Kola lanceres i både en klassisk og en sukkerfri variant.
“Hos BRØL elsker vi at udfordre og nytænke traditioner og vise, at lækre og håndværksbaserede drikkevarer sagtens kan gå hånd i hånd med et større ansvar i branchen. Denne gang tager vi fat på den ikoniske cola og bringer økologi og cirkulær tænkning til den elskede smag. Gennem samarbejdet med Hallernes Smørrebrød, der som os også prioriterer kvalitet og ansvarlig sourcing, har vi en fantastisk mulighed for at udbrede denne innovative, cirkulære tilgang og tilbyde en mere ansvarlig og moderne cola – serveret til lækkert smørrebrøds,” siger Saimon Skurichin, CEO, hos BRØL.
Hallernes Smørrebrød bliver de første i Danmark – og i verden – til at servere BRØL Kola Kola som fast del af drikkekortet.