
Poul Larsen, direktør for HKI Ost er af Dansk Spiseguide 2021 blevet hædret med Årets Ærespris 2021 med begrundelsen:
”Nysgerrighed og symbiose med kvalitetsprioritering og lidenskabelig interesse for mangfoldighed udtrykker basis for udvikling af en enestående evne til at levere og servicere det gastronomiske univers på et usædvanligt højt niveau. Ikke en mulighed tilsidesættes for at skaffe det bedste produkt i den genre, der udspringer af mælkens iboende muligheder for fremragende fødevarer i såvel fast som flydende form. Årets prismodtager er en ener i henseende.”
Det kom bag på direktøren, at det var hans tur til at få æren af Årets Ærespris:
– Men jeg er meget glad. Det er jo ikke bare en Poul Larsen pris – det er jo en HKI Ost pris, fordi vi gør det her sammen.
– Vi får endnu et bevis på, at vi hører til i eliten, og det afspejler det forhold, vi har til vores kunder. Vi handler ikke kun med top-restauranter, men det er godt at kunne det som de gerne vil have. Hele HKI bliver bedre, hver dag vi går på arbejde, fordi vi har sådan nogle dygtige kunder.
Vi er jo mælkens repræsentant i restaurantlivet, og det er rigtig det han siger, det er både i de faste og flydende former – og det er dét, vi lever og ånder for. Det kan jeg godt genkende HKI i, udtaler Poul Larsen om årsagen til den store hæder.



