Top
Her er Danmarks bedste plantebaserede takeaway
            Pico Pizza vandt Årets plantebaserede takeaway-måltid ved weekendens Plant Food Festival, hvor Dansk Vegetarisk Forening og Plantebranchen hyldede årets bedste plantebaserede madoplevelser på farten. Dommerpanelet                    
                Prestigefyldt kåring: Den danske Spiseguide hylder AOC som Årets Restaurant
            Den danske Spiseguide har kåret AOC som Årets Restaurant ved en gallamiddag på Kokkedal Slot, hvor også Peter Trauboth fra Restaurant Levi blev hædret for                    
                Køkkenprisen 2025 går til Skolerne i Oure
            Landbrug & Fødevarer har kåret Skolerne i Oure på Fyn som vinder af Køkkenprisen 2025 ved Økologisektionens årsmøde på Kalø Økologisk Landbrugsskole. Køkkenprisen 2025 uddeles                    
                Linse-bolo på menuen i hele Danmark: Ny kampagne skal få flere til at spise bælgfrugter
            Fra kantiner til køkkenborde: Ny landsdækkende kampagne sætter fokus på, hvor nemt bælgfrugter kan blive en del af hverdagsmaden. Foto: Mathias Nyborg Aviser og kantiner                    
                Danmarks madspild er dobbelt så stort som det europæiske gennemsnit
            Danmark ligger fortsat i bunden af Europa, når det gælder madspild. Det viser de nye tal fra Eurostat, der er blevet offentliggjort i dag. Ifølge                    
                Horesta: Rekrutteringspresset aftager – men forskelle mellem landsdele består
            Andelen af forgæves rekrutteringer i hotel- og restaurationsbranchen er faldet markant siden sidste år, men de regionale forskelle er fortsat store, fremgår det fra Horesta                    
                El Bulli-legende bag gigantisk bogværk
            I hele 60 bind vil den legendariske kok Feran Adrià og hans team forsøge at formidle al viden om gastronomi og vin. Vi var med,                    
                Forskere genopliver yoghurt lavet af… myrer
            En gammel opskrift på yoghurt lavet på myrer er blevet genskabt af forskere fra Københavns Universitet. I et studie viser de, hvordan myrer og de                    
                Rasmus Munk er stadig verdens bedste kok
            Danske Rasmus Munk fra Alchemist i København blev i sidste uge hædret som “The Best Chef in the World” ved The Best Chef Awards 2025                    
                Bred alliance klar til et historisk løft af dansk frugt og grønt
            Efter årtiers tilbagegang for dansk frugt og grønt lancerer 31 af fødevarebranchens mest centrale aktører nu anbefalinger til en samlet, fremadrettet plan. Den skal vende                    
                Hent flere



