Er du operatør af en container til farlige væsker og medier?

Sikker opbevaring af farlige medier

Så få et gratis overblik over alle kravene til dig

Når du anskaffer dig et lager eller container til farlige væsker og medier, følger der en jungle af krav med. Og så hviler ansvaret for at leve op til dem på dine skuldre. Ved du fx, hvor ofte du skal tjekke dit opsamlingskar? Eller hvad kravene er til at vedligeholde dit tekniske udstyr? Ellers er det godt, at du kan få svarene helt gratis.

 

Din sikkerhed og pengepung er på spil

For at dit lager eller container forbliver en sikker løsning, er der krav til alt fra arbejdsmiljø til håndtering af de farlige medier og vedligeholdelse af udstyr. Og bliver de ikke efterlevet, kan du godt finde det helt store checkhæfte frem. Så spæn ind og kom ulykker i forkøbet med whitepaperet i vores nyhedsbrev.

 

Men det er ikke alt…

Din container skal jævnligt have et eftersyn, så sikkerheden forbliver lige så høj, som en flagstang på stylter. Og her er der særligt én ting, som der er nem at overse. Men den gør en lige så stor forskel for din sikkerhed, som Schmeichel gjorde for landsholdet. Ved du, hvilken det er? Ellers så spurt ind og få svaret ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

 

Vil du have fingre i oversigten?

Så skal du bare udfylde din arbejdsmail lige her, og så ryger oversigten direkte ind i din indbakke. Nemt! Og har du flere spørgsmål til opbevaring af farlige medier, eller mangler du en sikker opbevaringsløsning til dine stoffer og materialer? Så sidder vores eksperter klar på 76 24 40 80 og info@denios.dk.