Er du højere end dine kollegaer?

Løftebord

Eller slår de dig med nogle centimeter?

Føles det mere som en lowfive, når du giver dine kollegaer klør fem? Eller stirrer du nærmere Klaus direkte ind i hals-partiet? Uanset hvad rammer du og dine kollegaer næppe det samme tal på målebåndet. Men alligevel bruger I måske de samme borde, når I bevæger jer rundt i industrien. Og det kan give dig mere ondt i ryggen end en flytning fra 6. sal, hvis bordet ikke passer til dig.

 

Løftebord”Men et hæve-sænke-bord er for sart til lageret eller i produktionen…”

Er måske din første tanke. Men forestil dig i stedet industriens svar på et hæve-sænke-bord: løftebordet. Her kan du hæve og sænke højden på et bordet, så både du og dine kollegaer kan stå lige så ret, at jeres rygge jubler. Og så er det lavet af hårdnakket stål, så det kan holde til industriens tunge løft. Og lige dét har også en helt særlig fordel…

 

Har du nogle småtunge sager?

Så kan du nemlig også løfte dem med løftebordet. For med løftebordet får du to funktioner i én, så du både har en arbejdsstation og et læs muskler til lette løft i ét bord. Og for at gøre det mest praktisk for dig, kan du også få løfteborde med hjul, så du kan trille dine ekstra muskler derhen, hvor du skal bruge dem til løft. Det vil din ryg takke dig for!

 

Vil du have et ekstra sæt muskler, der også redder dine kollegaers rygge?

Så se hele vores udvalg af både mobile og stationære løfteborde her.