Hvad gør du med din brugte olie?

Spildolieopsamler

Du skifter olie på dit udstyr og maskiner – men hvad gør du med den brugte olie?

Dine olietørstige maskiner skriger indimellem efter en frisk forsyning og tilbage står du med den brugte olie. Så hvad gør du af den, når miljøet sætter krav, og tid koster penge?  

 

Kar til brugt olieDen miljøsikre og tidsbesparende vej til olieskift

Når du puster i fløjten og kalder olien til udskiftning, er det en fordel at have beholdere, som du hurtigt kan hælde olien i. Men bruger du små dunke, bliver de hurtigt fyldt, og så må du selv på banen og rende frem og tilbage. I stedet kan du skubbe opsamlingskar til olie ind under maskinen, så den griber spildolie eller skænke den brugte olie i karret. Så kan du klappe dig selv på skulderen for den gode miljøgerning og flytte ekstra tid ind på kontoen.

 

Hvilket opsamlingskar passer bedst til dit behov?

Det kommer an på dine omgivelser og dit olieforbrug. Skal du traske ned ad lange gange og ligger dit olieforbrug i den høje ende, så kan du få et opsamlingskar med hjul og stor højdejusterbar tragt til påfyldning. Og modsat kan du få små kar til de små mængder. Fælles er en kvalitet i top, så din olie forbliver i karret. Du kan se hele udvalget af opsamlingskar til brugt olie her.