• Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Link til Klimateknologi

Top

Top23. 10. 2025 | Mikkel Bækgaard

Linse-bolo på menuen i hele Danmark: Ny kampagne skal få flere til at spise bælgfrugter

Fra kantiner til køkkenborde: Ny landsdækkende kampagne sætter fokus på, hvor nemt bælgfrugter kan blive en del af hverdagsmaden. Foto: Mathias Nyborg Aviser og kantiner

Top21. 10. 2025 | Mikkel Bækgaard

Danmarks madspild er dobbelt så stort som det europæiske gennemsnit

Danmark ligger fortsat i bunden af Europa, når det gælder madspild. Det viser de nye tal fra Eurostat, der er blevet offentliggjort i dag. Ifølge

Top16. 10. 2025 | Mikkel Bækgaard

Horesta: Rekrutteringspresset aftager – men forskelle mellem landsdele består

Andelen af forgæves rekrutteringer i hotel- og restaurationsbranchen er faldet markant siden sidste år, men de regionale forskelle er fortsat store, fremgår det fra Horesta

Top14. 10. 2025 | Mikkel Bækgaard

El Bulli-legende bag gigantisk bogværk

I hele 60 bind vil den legendariske kok Feran Adrià og hans team forsøge at formidle al viden om gastronomi og vin. Vi var med,

Top09. 10. 2025 | Mikkel Bækgaard

Forskere genopliver yoghurt lavet af… myrer

En gammel opskrift på yoghurt lavet på myrer er blevet genskabt af forskere fra Københavns Universitet. I et studie viser de, hvordan myrer og de

Top07. 10. 2025 | Mikkel Bækgaard

Rasmus Munk er stadig verdens bedste kok

Danske Rasmus Munk fra Alchemist i København blev i sidste uge hædret som “The Best Chef in the World” ved The Best Chef Awards 2025

Top02. 10. 2025 | Mikkel Bækgaard

Bred alliance klar til et historisk løft af dansk frugt og grønt

Efter årtiers tilbagegang for dansk frugt og grønt lancerer 31 af fødevarebranchens mest centrale aktører nu anbefalinger til en samlet, fremadrettet plan. Den skal vende

Top30. 09. 2025 | Mikkel Bækgaard

Mindre madspild i svanemærkede kantiner

Svanemærkede kantiner har i perioden 2023–2025 i gennemsnit reduceret deres madspild med 11 pct.. Det viser en ny analyse. Reduktionen svarer til en besparelse på

Top25. 09. 2025 | Mikkel Bækgaard

Danske kokkene satte grøntsagerne i front

En ny undersøgelse af Landbrug & Fødevarer viser, at hver tredje dansker ønsker at spise mere mad fra planter i fremtiden. Derfor samledes nogle af

Top23. 09. 2025 | Mikkel Bækgaard

Orkla og stjernekok med i globalt partnerskab: Vil lave mad ud af CO₂

Orkla Danmark er gået med i et partnerskab, der skal udvikle fremtidens proteinrige fødevarer baseret på CO₂ – en teknologi, som potentielt kan brødføde mere

Hent flere

« Forrige side
Næste side »

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  •  23-06-2022

    Gør din opbevaring og transport af gasflasker sikrere med ét redskab ›

    DENIOS ApS
  •  23-06-2022

    Vakuumteknologi forbedrer egenskaberne i fjernvarmenettet ›

    Busch Vakuumteknik A/S
  •  21-06-2022

    ATRO: Automation Technology for Robotics ›

  •  17-06-2022

    Gør jeres produktbranding til den rene leg med T3-OPX ›

  •  16-06-2022

    Tre ting, du bør tjekke, inden du skyder sommerferien i gang ›

    DENIOS ApS
  •  15-06-2022

    Kaffen i det danske sommerland er blevet italiensk ›

    Merrild Lavazza Danmark ApS
  •  14-06-2022

    Kompostbar plastemballage ›

  •  10-06-2022

    EtherCAT seminar ›

  •  09-06-2022

    Mangler du plads til kemikalier eller olie i din produktion? ›

    DENIOS ApS
  •  07-06-2022

    Print farveetiketter in-house ›

Hent flere

Seneste Nyheder

  • Rekordhøj returprocent: Genanvendelige krus satte ny standard på Smukfest 2025

    23.10.2025

  • Plant Food Festival: Øksnehallen bliver til plantemekka

    23.10.2025

  • Hørkram-stifter er død

    23.10.2025

  • Arla vil kåre Årets Madsjæl 2025 – se de nominerede

    23.10.2025

  • Linse-bolo på menuen i hele Danmark: Ny kampagne skal få flere til at spise bælgfrugter

    23.10.2025

  • Vin kan også komme nordfra

    21.10.2025

  • Økologer diskuterer trepart og grøn omstilling med minister og borgmester

    21.10.2025

  • Dansk Akvakultur: Lystfiskeri, spildevand og turisme presser havmiljøet langt mere end havbrug

    21.10.2025

  • Køkkenchef og restaurantchef bliver medejere, når Domestic fejrer 10 år

    21.10.2025

  • Danmarks madspild er dobbelt så stort som det europæiske gennemsnit

    21.10.2025

  • Ny professor i grøntsagsvidenskab: ”Vi skal tage grøntsagerne langt mere alvorligt”

    16.10.2025

  • Første hotel vest for Storebælt med ny Michelin-nøgle: Falsled Kro sætter Sydfyn på landkortet

    16.10.2025

  • Is-gigant overtager Mejerigaardens isforretning

    16.10.2025

  • Forskningsprojekt undersøger, om PFAS fra foder havner i grisekød

    16.10.2025

  • Horesta: Rekrutteringspresset aftager – men forskelle mellem landsdele består

    16.10.2025

Alle nyheder ›

/Brochurer
/White papers

  • Image Brochure
  • Kaffetid – Kaffe med bæredygtig profil
  • Kaffetid – Kaffe og te på højt niveau
  • Kaffetid – Fuldendte kaffeoplevelser
  • Kaffetid – Skab kaffekultur med Merrild & lobbyliv med Lavazza
  • Kaffetid – Det oser af god caféstil
  • Kaffetid – Den Aktive Kaffepause
  • Kobia 100 års jubilæum
  • Kaffetid – Skab værdi for dit personale med go’ kaffe
  • Scandinavia Grapevine Summer 2018
Se alle ›

Læs også TechMedias 2 fødevaremagasiner online

Annoncering i TechMedias 2 fødevaremagasiner

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik