Top
Fuldkornspartnerskabet er et globalt forbillede
Danmark viser vejen med fuldkorn. Den verdenskendte avis The Guardian besøgte det danske Fuldkornspartnerskab to dage i marts for at opleve fuldkorn på nært hold.
Økologi hitter igen: 2024 tangerer rekordsalg i detailhandlen
Trods stigning i økologisalget på 3 pct. til 16,0 milliarder kr. i 2024 er der fortsat behov for øget fokus på økologiudvikling mener Landbrug &
Der serveres snaps til 77 pct. af de danske påskefrokoster
En af årets største og mest traditionsrige højtider nærmer sig. Påsken. Og spørger man danskerne, er de klar til at fejre højtiden. En ny undersøgelse
Ældgammel kornsort har kæmpe klimapotentiale og kan blive vigtig i Europas fremtid
Sorghum er en af verden ældste kornsorter og har mange egenskaber, der kan gavne fødevaresikkerhed, klima og biodiversitet. Mekanismerne bag egenskaberne har dog været en
Breaking news: Arla på vej mod fusion
Arla Foods og DMK Group kan i dag annoncere, at de har til hensigt at fusionere og skabe det stærkeste andelsmejeri i Europa. Fusionen samler
Restauranter og caféer ser mod cola-alternativer
Den seneste tids forbrugerpres på de store internationale sodavandsproducenter har fået mange virksomheder til at revurdere deres produktudvalg. Flere restauratører fortæller, at deres kunder efterspørger
Falstaff: Største tysktalende medie rangerer Danmarks bedste restauranter
Falstaff Nordic Restaurant Guide Danmark 2025 indeholder mere end 100 anbefalede restauranter. Under lanceringen i aftes i Malmø uddelte det østrigske kulinariske forlag 11 priser
Har udviklet digital løsning: Hotel- og kroejer har opskriften på at mindske madspild
Erik Jørgensen, ejer af Hotel Røde-Kro i Sønderjylland, har reduceret det årlige madspild med 75 procent. Nu har han – med hjælp udefra – udviklet
Carlsberg vil igen tale dansk til danskerne
Efter flere år med en international stemme laver Carlsberg et større strategisk retningsskift. Bryggeriet vil igen tale dansk og sætter særlig fokus på danske drivkræfter,
Horesta: Fem år efter nedlukning står restaurationsbranchen stærkere – men også udfordret
Hotel- og restaurationsbranchen overgår nu niveauet fra før coronanedlukningerne. Men alt er ikke fryd og gammen, for der også økonomiske udfordringer og et stigende antal
Hent flere