For at hjælpe restaurationsbranchen godt i gang markerer Dining Week genåbningen med en 14-dages lang festival fra den 15. til 28. juni, hvor du kan komme ud og spise en Dining Week-middag på udvalgte restauranter.
Det forventes, at mange restauranter landet over vil tilmelde sig festivallen, men i skrivende stund står det ikke klart hvor mange det kommer til at dreje sig om. Du kan se hvilke restauranter der ind til nu har tilmeldt sig på http://www.diningweek.dk – flere meldes på vej.
Dining Week skriver på deres hjemmeside om festivallen:
“Dining Week Genåbningen er en restaurantfestival skabt ud fra det klassiske Dining Week-koncept om tre retter for en fast pris på et udvalg af restauranter. Gæster kan – ligesom ved 10-års jubilæet i uge 7 tidligere på året – også vælge 10 serveringer hos udvalgte restauranter. Prisen for tre retter er 250 kr. (+ 15 kr. i gebyr), og prisen for 10 serveringer er 500 kr. (+ 15 kr. i gebyr).
Formålet med Dining Week Genåbningen er at skabe opmærksomhed i åbningsfasen, hjælpe restauratørerne i gang igen efter coronakrisen og få gæsterne til at støtte deres lokale spisesteder. Alle restaurantbesøg under Dining Week Genåbningen foregår under kontrollerede forhold og på en sundhedsmæssigt forsvarlig måde ud fra regeringens retningslinjer. Billetsalget foregår via Dining Weeks platform, som sikrer, at antallet af gæster og ankomsttider er styret.”