Råvarer og ingredienser
EU-godkendelse betyder, at dansk rapskage nu må bruges i fødevarer
Den danske ingrediensproducent FERM FOOD ApS har modtaget EU’s autorisation af sin ansøgning, der betyder, at virksomheden nu må afsætte fermenteret, dansk rapskage til fødevarer.
DAVA Foods skruer op for investeringerne i produktion af æg
Danish Agro koncernens datterselskab DAVA Foods leverede i 2024 en rekordhøj afregning til ægproducenterne. Selskabet lægger nu an til en række større investeringer, der vil
Ny madfestival ser dagens lys: Smag på Anneberg inviterer til gastronomisk folkefest
I sidste uge åbnede tilmeldingen til sommerens helt nye madfestival, Smag på Anneberg – en festival med Michelinstjerner og et skarpt fokus på dansk gastronomi.
Mavens Hule 2025 søger fremtidens fødevareiværksættere
Hvordan sikrer vi et mere ansvarligt fødevaresystem i fremtiden? Og hvordan kan vi støtte dansk fødevareproduktion og de innovative virksomheder, der kan være med til
Hestebønner som udgangspunkt: Produktion af fødevareproteiner tager fart i Hedensted
Ved Hedensted har den danske fødevareproducent Meelunie GPI bygget en fabrik, der skal producere fødevareproteiner. Fabrikken fødes med hestebønner, og ambitionen er at kunne producere
Christian Lykou fra Gørding Skole hædret med prisen som Årets Madsjæl
Arla uddeler hvert år prisen Årets Madsjæl til en af de særlige ildsjæle, der gør en særlig indsats for at skabe madglæde og kompetencer hos
Bocuse d’Or-vinder udgiver sine bedste sauceopskrifter
Kan man udgive en bog, der udelukkende handler om sauce? Ja, hvis man spørger Brian Mark Hansen, vinder af Bocuse d’Or og køkkenchef på Søllerød
Food&Drink med fokus på Cateringmesse Øst på gaden
Årets sjette udgave af magasinet Food&Drink er nu på gaden. Hovedfokus for denne udgave af magasinet er Cateringmesse Øst, der finder sted d. 18 september.
Svensk fermenteringsprojekt giver håb for fremtidens bæredygtige mad
Bakterier, der gør affald og madrester til spiselige råvarer i helt nye produkter, lyder næsten for godt til at være sandt – men det er
Virksomheden bag restauranterne Jagger og Otto peger på ny leverandør
De næste tre år er det fødevaregrossisten Dagrofa Foodservice, der skal levere råvarer til restauranterne Jagger, Otto og Ritta, som Buzz CPH står bag. Den
Hent flere