• Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Link til Klimateknologi

AktueltMesser og konferencer03. 06. 2025 | Mikkel Bækgaard

Programmet klar for Copenhagen Cooking 2025

AktueltMesser og konferencer03. 06. 2025 By Mikkel Bækgaard

15.-24. august bliver Københavns gader igen fyldt med langborde og leben, når årets Copenhagen Cooking løber af stablen. I år kan gæsterne glæde sig til 100 oplevelser på tværs af hele byen: Fra petanqueturneringer til pizzakonkurrence, en ny version af Smørrebrødets Dag og middag midt på Kongens Nytorv kreeret af Eva Hurtigkarl.

Foto: Alec Andreev

Når sensommersolen bager over København, indtager madfestivalen Copenhagen Cooking igen gader og stræder med mere end 100 madoplevelser for store og små:

”Vi har glædet os til at offentliggøre årets program, hvor vi har udvalgt de absolut bedste madevents, som vores by kan byde på,” fortæller festivalchef Katja Seerup Clausen og uddyber:

”Årets venskabsregion er Provence, så programmet er fyldt med en række events for alle med kærlighed til det franske køkken: Fra ratatouille-konkurrence til middag med franske klassikere på Glyptoteket og petanqueturnering med gastronomiske præmier,” siger Katja Seerup Clausen og fortæller videre:

”Og så har vi ligesom en musikfestival altid et hovednavn, og i år er det løg – en undervurderet råvare, der tit glemmes i køkkenskuffen, men som vi nu stiller helt frem i spotlyset og hylder for alle dens kvaliteter. Derfor skal vi mødes til en række middage med løget i centrum – både i de smukke omgivelser på Bispebjerg Hospital og hos Lunas Køkken – og så deler vi gratis, økologiske løg ud på vores festivalplads, så alle kan udforske løgets potentiale hjemme i deres eget køkken”.

Langbordsmiddage på hemmelige steder og en opdateret Smørrebrødets Dag 

Udover hyldester til Provence og løg, byder programmet traditionen tro på en række langbordsmiddage – men denne gang på en række nye lokationer:

”Hvert år overvejer vi, hvordan vi kan overraske vores gæster med nogle helt særlige oplevelser. Derfor er der i år flere events på steder, hvor man ikke normalt kan få adgang eller spise middag: Eksempelvis inviterer Eva Hurtigkarl, Royal Copenhagen og Magasin til middag midt på Kongens Nytorv, og Sushi Lovers holder sushikursus og middag i den hemmelige tagterrasse på toppen af Frederiksberg Centret med udsigt over hele Frederiksberg,” fortæller festivalchef Katja Seerup Clausen og uddyber:

”Samtidig er vi stolte af at være værter for en række events, som vi ved, at mange glæder sig til år efter år, blandt andet Frederiksberg Høstfest og Smørrebrødets Dag. Men også her skal der være plads til fornyelse, så i år har vi fjernet seatings og fast menu til Smørrebrødets Dag, så man nu kan gå på opdagelse blandt alle de deltagende restauranter. Så hvis man bare elsker sild, så kan man nu spise tre af de samme stykker i stedet for at være bundet til en menu,” siger festivalchefen og slutter:

”Nu glæder vi os bare helt vildt til at folde berlinerbordene ud i august og byde vores gæster velkommen til endnu en velsmagende festival fyldt med oplevelser og overraskelser”.

Fakta

  • Copenhagen Cooking er en madfestival, der afholdes i hele København fra 15-24. august 2025. Der er fri entré til mange af de events, der foregår på festivalpladsen i Kødbyen.
  • Programmet byder på mere end 100 oplevelser, der spænder fra langbordsmiddage til skuekøkkener, madskoler, middagsselskaber, konkurrencer og pop-up spisesteder. Se hele programmet og køb billetter her: http://www.copenhagencooking.dk
  • Årets venskabsregion er Provence og årets hovednavn er løg, hvilket afspejles i en lang række af årets events.
  • Programmet for Copenhagen Cooking lanceres 3. juni på Den Franske Ambassade i samarbejde med den franske ambassadør Christophe Parisot, regionen Provence og med deltagelse af H.K.H. Prinsesse Marie, der er protektor for Copenhagen Cooking.
  • Copenhagen Cooking er støttet af Københavns Kommune, Frederiksberg Kommune og Nørrebro Bryghus. 

Skrevet i: Aktuelt, Messer og konferencer

Seneste nyt fra redaktionen

Lagkagehuset henter international marketingchef hos Starbucks London

Brød og kagerMarkedsføring05. 06. 2025

Sarah Harris tiltræder som ny Chief Marketing Officer hos Lagkagehuset. Hun kommer fra en stilling som Marketing Director hos Starbucks UK, og med indgående kendskab til digital marketing og ESG-strategi skal hun styrke bagerkædens kommercielle profil i ind- og udland. Sarah Harris har de

Dansk Vegetarisk Forening: Generalsekretær skal stå i spidsen for international organisation

Frugt og grøntMiljø og sundhedPolitik og eksportØkologi og bæredygtighed05. 06. 2025

Generalsekretæren i Dansk Vegetarisk Forening (DVF), Rune-Christoffer Dragsdahl, er blevet valgt til forperson for den internationale organsation IVU. Rune-Christoffer Dragsdahl, der er generalsekretær i Dansk Vegetarisk Forening (DVF), er blevet valgt til forperson for den internationale

Sundhedsparadoks: Danske teenagere vil det sunde, men fristelser og fællesskab vinder

AktueltBrød og kager05. 06. 2025

I en ny digital publikation, Kernetal 2025, går Schulstad tæt på de 14-18-åriges madvaner og spørger: hvad spiser de unge egentlig – og hvad styrer deres valg? Tre omfattende undersøgelser tegner et billede af en generation, der gerne vil spise sundere, blive mætte og hygge sig over maden, men som

Arla Foods investerer stort i Linköping for at imødekomme skyr-boom

AktueltFødevareproduktionMejeri05. 06. 2025

Andelsejede Arla Foods investerer 34,5 mio. euro i en ny produktionslinje til skyr på mejeriet i Linköping, Sverige. Investeringen er en del af kooperativets langsigtede strategi og skal imødekomme den stigende efterspørgsel på skyr. Den nye produktionslinje vil primært producere skyr til det

Nye økologiske gourmet-sodavand til de danske café- og restaurantgæster

DrikkevarerFoodserviceTopØkologi og bæredygtighed05. 06. 2025

Når danskerne træder ind på en café eller sætter sig til rette på en restaurant, forventer de mere end blot mad og drikke – Rynkeby Foods lancering af Dagmar-serien tapper direkte ned i den tendens. Produkterne er skabt til den moderne forbruger, der træffer bevidste valg og efterspørger naturlige,

Producentansvar: Uklare regler skaber frustration i fødevarevirksomheder

Emballage03. 06. 2025

Nemco opfordrer virksomhederne til at søge rådgivning og medlemskab af en kollektiv ordning. Den 31. maj var der deadline for indberetning af emballagemængder til Dansk Producentansvar. Både fødevarevirksomheder og andre virksomheder med producentansvar for emballage skulle sikre, at deres

Arla slår alarm om manglende madfærdigheder

FoodserviceForskning og uddannelseMiljø og sundhed03. 06. 2025

Danskernes madfærdigheder bliver dårligere og dårligere, og det får nu Danmarks største fødevarevirksomhed Arla til at slå alarm. Madfærdigheder er nemlig afgørende, når det kommer til danskernes sundhed, klimaet og det sociale samvær. 42 pct. af danske børn og unge siger, at de ikke kan koge

Køkkenprisen 2025: Kender du et køkken, der går forrest?

AktueltFoodserviceMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed03. 06. 2025

For sjette år i træk sætter Landbrug & Fødevarer fokus på de offentlige køkkener, der gør en forskel. Med Køkkenprisen 2025 hyldes de madhåndværkere, der kombinerer faglighed, smag og bæredygtighed i hverdagen - og viser vejen for fremtidens offentlige måltider. Hver dag serveres mere end

Programmet klar for Copenhagen Cooking 2025

AktueltMesser og konferencer03. 06. 2025

15.-24. august bliver Københavns gader igen fyldt med langborde og leben, når årets Copenhagen Cooking løber af stablen. I år kan gæsterne glæde sig til 100 oplevelser på tværs af hele byen: Fra petanqueturneringer til pizzakonkurrence, en ny version af Smørrebrødets Dag og middag midt på Kongens

Danskerne skærer ned på chokoladen, men smør og kaffe skal der ikke røres ved

Detailhandel og en grosKonfektureMejeriTop03. 06. 2025

De seneste år har danskerne oplevet prisstigninger på mange varer. Nye tal viser, at danskerne ændrer forbrug på nogle varer, mens andre må koste, hvad de koster. Prisen på chokolade har gennem de seneste år været på himmelflugt. Ifølge nye tal fra analysevirksomheden YouGov er kiloprisen for

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

 
 
 
 
Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  • Spirax Sarco Danmark

    Vi sætter fokus på damp som en naturlig energikilde

  • DENIOS ApS

    Lær at håndtere lækager på 90 min.

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Mød Busch på Spildevand Teknisk Forenings Årsmøde 2025

  • Nemco Machinery A/S

    Producentansvar: Uklare regler skaber frustration i fødevarevirksomheder

  • DENIOS ApS

    Sådan vælger du det rigtige opbevaringsskab til farlige stoffer

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Busch Group præsenterer innovative vakuumløsninger på Battery Show Europe 2025 i Stuttgart

  • DENIOS ApS

    Sådan transporterer du lithiumbatterier sikkert

  • Dagrofa Foodservice A/S

    Deltag i masterclass: ’Ansvarlig fisk på tallerkenen’

  • DENIOS ApS

    Her er den oversete vej til et sundere arbejdsmiljø

  • Busch Vakuumteknik A/S

    centrotherm clean solutions bliver til Pfeiffer Vacuum+Fab Solutions

Vis alle nyheder fra vores FOKUSpartnere ›

Seneste Nyheder

  • Lagkagehuset henter international marketingchef hos Starbucks London

    05.06.2025

  • Dansk Vegetarisk Forening: Generalsekretær skal stå i spidsen for international organisation

    05.06.2025

  • Sundhedsparadoks: Danske teenagere vil det sunde, men fristelser og fællesskab vinder

    05.06.2025

  • Arla Foods investerer stort i Linköping for at imødekomme skyr-boom

    05.06.2025

  • Nye økologiske gourmet-sodavand til de danske café- og restaurantgæster

    05.06.2025

  • Producentansvar: Uklare regler skaber frustration i fødevarevirksomheder

    03.06.2025

  • Arla slår alarm om manglende madfærdigheder

    03.06.2025

  • Køkkenprisen 2025: Kender du et køkken, der går forrest?

    03.06.2025

  • Programmet klar for Copenhagen Cooking 2025

    03.06.2025

  • Danskerne skærer ned på chokoladen, men smør og kaffe skal der ikke røres ved

    03.06.2025

  • Online dagligvarehandel løfter sløret for omkostningerne ved friskhedsgaranti

    27.05.2025

  • 150-årig familievirksomhed rykker til Aarhus: Oluf Brønnum & Co A/S åbner nyt domicil på Runetoften

    27.05.2025

  • Dansk vinproduktion træder ind i SMVdanmark

    27.05.2025

  • Food&Drink på gaden med fokus på kød

    27.05.2025

  • Premiere på Roskilde Festical: Ny øl brygget på juicerester og øko-boller

    27.05.2025

Alle nyheder ›

Læs også TechMedias 2 fødevaremagasiner online

Annoncering i TechMedias 2 fødevaremagasiner

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik