Oversigtsside
Grisene strømmer til Danish Crown
Kombinationen af en målrettet indsats og en konkurrencedygtig afregning har nu sikret Danish Crown over én million ekstra grise det kommende år. Derfor opretter koncernen
Ny koffeinfri kaffe fra Lavazza
Produkter fri for udvalgte ingredienser vinder frem og præger danskernes forbrugsvaner. Flere og flere vælger alkoholfrie løsninger, og positive tendenser ses også inden for koffeinfri
Med nyt charter udstikker Organic Summit vejen mod 25 pct. økologi i 2030
Ved afslutningsdebatten på Organic Summit fik finansminister Nicolai Wammen overrakt det charter, som deltagerne på Organic Summit i løbet af de sidste to dage har
Brønnum inviterer til åbningsfest i Aarhus
Oluf Brønnum & Co. A/S har eksisteret i 150 år. Altid med Herlev som base, men nu slår de også dørene op til ny lokation
Smag på succesen: Hoteller bruger mad og forkælelse til at skille sig ud
En ny rapport fra en af verdens allerstørste ejendomsmæglervirksomheder JLL viser, hvordan internationale hoteller opnår markant højere belægning og indtjening ved at integrere restauranter med
Dagrofa går på barrikaderne for dansk frugt og grønt
Nyt initiativ fra Dagrofa skal løfte andelen af dansk frugt og grønt med 10 pct. inden 2030. Foto: Freepik.com Med initiativet ”Styrk Rødderne” tager Dagrofa
McDonald’s og Danish Crown sikrer nye danske arbejdspladser
Et nyt samarbejde mellem McDonald's i Norden og Danish Crown kommer til at skabe op mod 100 nye arbejdspladser i Vejen Kommune frem mod sommeren
Mere grønt på gaflen: Den Nationale Grøntuge skal inspirere og vende ærgerlig udvikling
Halvdelen af danskerne undlader at spise grøntsager på daglig basis, og de fleste kender ikke de officielle anbefalinger. Den Nationale Grøntuge, der løber af stablen
Madland åbner Madsystemskole, der vil styrke unge i systemforandring fra jord til bord
Madland, det madpolitiske samlingspunkt og fællesskab, går nu i luften med Madland Madsystemskole. Skolen er for unge og andre nysgerrige i København og Aarhus og
Millionindsprøjtning på vej til dansk mad- og gastronomiturisme
Lokale råvarer, store madoplevelser med stærke fortællinger og gastronomi i verdensklasse tiltrækker hvert år mange danske og udenlandske turister til hele landet. Den styrkeposition vil
Hent flere