Så er 2022 nyhederne fra DENIOS landet

DENIOS produktnyheder

Få en forsmag på vores spritnye produkter, løsninger og brochurer

Skal din virksomheds sikkerhed have et løft i 2022? Eller er du på jagt efter en afløser til et af dine sikkerheds-produkter? Så kan du lade dig friste af vores nye, optimerede produkter og løsninger.

 

Underskab til opbevaring af lithium-ion-batterierHvad med et nyt opsamlingskar eller pladsbesparende opbevaring af lithiumbatterier?

Vi har udvidet Europas største sortiment af opsamlingskar med nye pro-line kar af PE, hvor du kan opbevare op til 3 IBC’er. Perfekt til aggressive væsker som syrer og baser. Skal du i stedet opbevare og oplade lithiumbatterier, kan du nu få et pladsbesparende, brandsikkert underskab til at have under dit arbejdsbord. Så er du sikret, hvis der går ild i dine batterier. Men det er ikke alt – se resten af produkterne i vores nyhedsoversigt.

 

Nu kan du overvåge dine lagre og containere til farlige medier – lige fra din pcDENIOS connect webapp

Med vores nye DENIOS connect kan du overvåge op til 16 driftparametre for dit lager til farlige medier – lige fra om der opstår lækager, og om temperaturen sidder lige i skabet til ventilationen. Opstår der fejl eller skader, modtager du en besked på mail eller SMS. Se alle fordelene under DENIOS connect.

 

Hvilke nyheder passer til din virksomheds sikkerhedsbehov?

Du finder den komplette oversigt over alle nyhederne på vores hjemmeside. Og vil du peges i den rigtige retning i forhold til din virksomheds behov, så sidder vores eksperter klar til at rådgive dig på 76 24 40 80 eller på info@denios.dk.