• Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Link til Klimateknologi

Oversigtsside

Drikkevarer02. 12. 2025 | Mikkel Bækgaard

Lavazza vinder europæisk hæder for tredje år i træk

Ved årets European Coffee & Hospitality Awards blev det endnu engang understreget, at godt håndværk betaler sig. Italienske Lavazza blev i denne uge kåret til

Forskning og uddannelseFødevareproduktionRåvarer og ingredienser02. 12. 2025 | Mikkel Bækgaard

Kan man bage en kage uden æg? Det undersøger forskere og virksomheder nu i et projektsamarbejde

Et nyt projekt støttet af Innovationsfonden undersøger, hvordan planteproteiner kan erstatte æg i visse af vores fødevarer – uden at gå på kompromis med hverken

AktueltDetailhandel og en grosFoodservice02. 12. 2025 | Mikkel Bækgaard

Black Friday gav omsætningsrekord i Dagrofa Foodservice-butikker

Black Friday har længe været et hit hos de private forbrugere, men konceptet tiltaler også de professionelle kunder. Det er meldingen fra Dagrofa Foodservice, som

AktueltFoodservice02. 12. 2025 | Mikkel Bækgaard

Falstaff: Et af Europas førende mad- og livsstilsmedier er udkommet i Danmark

Torsdag i sidste uge afholdt østrigske Falstaff en stor lanceringsevent for 350 mennesker i anledning af udgivelsen af deres nye magasin dedikeret til de nordiske

FødevareproduktionFødevaresikkerhedKød, fisk og fjerkræPolitik og eksportTop02. 12. 2025 | Mikkel Bækgaard

FødevareDanmark anker gebyrsag til Højesteret: Dommen strider mod EU-retten, mener de

Østre Landsret frifandt i november Fødevarestyrelsen for at have taget for høje priser for sin kødkontrol. Nu anker brancheorganisationen FødevareDanmark imidlertid afgørelsen til Højesteret, da

Foodservice27. 11. 2025 | Mikkel Bækgaard

Vareelevator: Der kommer 800 kilo varer hver uge – alligevel går kokken tomhændet

En kok må ikke gå tomhændet, siges det – men på Green Mango på Frederiksberg er det præcis, hvad de gør, selvom der hver uge

Forskning og uddannelseLandbrug27. 11. 2025 | Mikkel Bækgaard

Sådan bruger planter ingeniørprincipper til at trænge gennem hård jord

Et internationalt forskerhold med Københavns Universitet, Shanghai Jiao Tong University og University of Nottingham i spidsen har opdaget, hvordan planterødder er i stand til at

AktueltDrikkevarerFoodservice27. 11. 2025 | Mikkel Bækgaard

aye aye på Admiral Hotel hædres for Danmarks bedste nye vinkort

Admiral Hotels restaurant aye aye har vundet prisen for Best Newcomer List ved Star Wine List of the Year Denmark 2025, en international anerkendelse, der hylder verdens bedste vinkort og

AktueltDetailhandel og en grosMarkedsføring27. 11. 2025 | Mikkel Bækgaard

Madplansunivers er et kæmpe hit: Tusindvis af danskere henter inspiration hver uge

Mange kløer sig nok frustreret i håret over at skulle finde idéer til aftensmaden, men et madplansunivers med madblogger og influencer Julie Bruun er en

Miljø og sundhedRåvarer og ingredienserTopØkologi og bæredygtighed27. 11. 2025 | Mikkel Bækgaard

Ny rapport fra Madland: Grøn madhandel i København er nøglen til en sundere og mere resilient madby

Madland udgiver nu rapporten ‘Grøn madhandel i København – alternative, sunde og grønne madkanaler’, der er udarbejdet for Københavns Kommune som et dialogredskab til politikere,

Hent flere

« Forrige side

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  •  06-12-2024

    Fødevarer og klimamærkning: en guide til bæredygtige valg ›

    Sponsoreret indhold
  •  02-12-2024

    Gratis inspiration til nyfortolkning af de klassiske juleretter ›

    Dagrofa Foodservice A/S
  •  28-11-2024

    Dét kan afholde din nødbruser fra at virke i vintermånederne ›

    DENIOS ApS
  •  21-11-2024

    Sådan sikrer du både den rette udsugning og ergonomi, når du arbejder med farlige stoffer ›

    DENIOS ApS
  •  19-11-2024

    Invitation: Optimer din drift med avanceret tilstandsovervågning ›

    Busch Vakuumteknik A/S
  •  18-11-2024

    Vinterklargøring af dine vakuumpumper ›

    Busch Vakuumteknik A/S
  •  12-11-2024

    Særligt én ting kan udgøre en fare ved stinkskabe ›

    DENIOS ApS
  •  05-11-2024

    Beckhoff på SPS messen ›

  •  04-11-2024

    Busch-familien hædret med Made in Baden-prisen ›

    Busch Vakuumteknik A/S
  •  04-11-2024

    Busch-familien hædret med Made in Baden-prisen ›

    Busch Vakuumteknik A/S
Hent flere

Seneste Nyheder

  • Lavazza vinder europæisk hæder for tredje år i træk

    02.12.2025

  • Kan man bage en kage uden æg? Det undersøger forskere og virksomheder nu i et projektsamarbejde

    02.12.2025

  • Black Friday gav omsætningsrekord i Dagrofa Foodservice-butikker

    02.12.2025

  • Falstaff: Et af Europas førende mad- og livsstilsmedier er udkommet i Danmark

    02.12.2025

  • FødevareDanmark anker gebyrsag til Højesteret: Dommen strider mod EU-retten, mener de

    02.12.2025

  • Vareelevator: Der kommer 800 kilo varer hver uge – alligevel går kokken tomhændet

    27.11.2025

  • Sådan bruger planter ingeniørprincipper til at trænge gennem hård jord

    27.11.2025

  • aye aye på Admiral Hotel hædres for Danmarks bedste nye vinkort

    27.11.2025

  • Madplansunivers er et kæmpe hit: Tusindvis af danskere henter inspiration hver uge

    27.11.2025

  • Ny rapport fra Madland: Grøn madhandel i København er nøglen til en sundere og mere resilient madby

    27.11.2025

  • Danish Crown: Konkurrencekraften forbedret i oprydningsår

    25.11.2025

  • Ny skæremaskine til plantebaserede fødevarer kommer til Danmark

    25.11.2025

  • Madkulturen: Danskernes vegetarisle aftensmad består mest af rugbrød, toast og pasta

    25.11.2025

  • Finalisterne til Årets Kok og Årets Tjener 2026 er fundet

    25.11.2025

  • Verdens bedste oksemørbrad kommer fra Slagelse-virksomhed

    25.11.2025

Alle nyheder ›

/Brochurer
/White papers

  • Image Brochure
  • Kaffetid – Kaffe med bæredygtig profil
  • Kaffetid – Kaffe og te på højt niveau
  • Kaffetid – Fuldendte kaffeoplevelser
  • Kaffetid – Skab kaffekultur med Merrild & lobbyliv med Lavazza
  • Kaffetid – Det oser af god caféstil
  • Kaffetid – Den Aktive Kaffepause
  • Kobia 100 års jubilæum
  • Kaffetid – Skab værdi for dit personale med go’ kaffe
  • Scandinavia Grapevine Summer 2018
Se alle ›

Læs Food & Drink gratis online

Annoncering i Food & Drink

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik