Molslinjen har lavet en aftale med Dagrofa Bornholm, der skal sikre lokale varer og nye arbejdspladser til Bornholm.
Når Molslinjen den 1. september 2018 tager fat på besejlingen af Bornholm, bliver det med den lokale Dagrofa Bornholm som leverandør af mad og drikke og andre produkter, som tilbydes i butikkerne ombord på Bornholmslinjen.
– Vi er glade for at have det hele samlet på ét sted på Bornholm. Det betyder gode lokale råvarer og specialiteter på færgerne, og så betyder det vigtig fleksibilitet, fordi vores leverandør har lager i Rønne ganske tæt på færgehavnen, forklarer Molslinjens cateringchef på Bornholm, Henrik Petersen.
Dagrofa Bornholm har haft et mangeårigt og godt samarbejde med netop Henrik Petersen i tiden med Stammershalle Badehotel. Hos Dagrofa Bornholm er direktør Jesper Svendsen begejstret for aftalen:
– Denne aftale giver os mulighed for i samarbejde med Bornholmslinjen at få nogle af Bornholms gode råvarer ud på færgerne. Og så giver aftalen os også en mulighed for at udvikle vores forretning og etablere nye lokale arbejdspladser, siger Jesper Svendsen.
Henrik Petersen tiltræder den 1. marts 2018 sit nye job som cateringchef hos Bornholmslinjen, og han vil som det første kaste sig over opgaven med at udvikle de tilbud, færgegæsterne skal mødes med på Bornholmslinjen.
– Vi har så mange gode råvarer og produkter på Bornholm, og dem vil jeg meget gerne kunne præsentere de mange færgegæster for, så færgeturen også kommer til at smage af Bornholm, slutter Henrik Petersen.