Økologi og bæredygtighed
Madspild bliver til mesterværker: FødevareBanken engagerer lokale unge i københavnsk madspildsbattle
Kan man lave et gastronomisk mesterværk af madspild på bare to timer? Det skal godt 30 unge fra udsatte boligområder i København dyste om på
Danmark er førende i Europa inden for investeringer og forskning i alternative proteiner
En ny analyse viser, at danske investeringer i alternative proteiner voksede med over 900 procent alene i 2024, og at Danmark samtidig er førende i
Svaneke Bryghus fylder 25: En pioner på specialølscenen
Det bornholmske bryggeri, som i 2000 var blandt de første af sin slags i Danmark, fejrer nu 25-års jubilæum. Svaneke Bryghus har gennem årene markeret
Økologi hitter igen: 2024 tangerer rekordsalg i detailhandlen
Trods stigning i økologisalget på 3 pct. til 16,0 milliarder kr. i 2024 er der fortsat behov for øget fokus på økologiudvikling mener Landbrug &
Stor interesse for udvikling af fremtidens fødevareproduktion
Grønt Udviklings- og Demonstrationsprogram (GUDP) har i årets første ansøgningsrunde modtaget ansøgninger om tilskud til over 50 projekter fra forskere, fødevareproducenter, landmænd og folk med
Dragsbæk Støtter op om økologien – melder sig ind i Økologisk Landsforening
Dragsbæk melder sig ind i Økologisk Landsforening for at støtte økologien i Danmark. Virksomheden omsætter årligt for mere end 2 mia. kr., hvoraf godt og
Dansk Vegetarisk Forening i kraftig vækst: Fordobler medarbejderstaben og udvider med ernæringskontor
Dansk Vegetarisk Forening styrker med flere nyansættelser sin rolle som videnspartner i omstillingen til fremtidens fødevaresystem, både i Danmark og internationalt. Foto: Kasper Rebien /
Ny aftale åbner kæmpe marked for danske fødevarevirksomheder på økologiområdet
En ny handelsaftale mellem EU-Kommissionen og Japan betyder, at parterne anerkender hinandens økologistandarder for en række produkter. Det betyder, at eksempelvis danske økologiske mejeriprodukter snart
Madland Festival 2025 – i København, Aarhus og på Stevns
Madland Festival, Danmarks madpolitiske festival om samfundsansvarlige madsystemer, inviterer 1.-4. maj 2025 til gårdbesøg, samtaler, filmvisninger, frokostpauser, fredagsbar og fejringer i og omkring København, på
ISS opnår Svanemærket for DSB-kantine med 1400 spisende
ISS Danmark har netop fået certificeret den første af flere DSB-kantiner med miljømærket, Svanemærket. Certificeringen, der er et af verdens mest skrappe og ambitiøse miljømærker,
Hent flere