Økologi og bæredygtighed
Økologisk guld til Rambølls og ISS’ tre største kantiner i Danmark
Rådgivningsvirksomheden Rambøll og servicekoncernen ISS har efter en målrettet indsats netop fået certificeret Rambølls tre største kantiner i Danmark med Det Økologiske Spisemærke i guld,
Statusrapport fra Nescafé viser stigende anvendelse af regenerativt landbrug, højere produktivitet og reducerede drivhusgasudledninger
Nescafé, som er Nestlés største kaffebrand og en af verdens foretrukne kaffer, har offentliggjort sin anden statusrapport for Nescafé Plan 2030. Rapporten fremhæver en markant
Madens Folkemøde klar med det hidtil mest ambitiøse program
Et nationalt topmøde om fremtiden for produktionen af dansk frugt og grønt. To helt nye scener med fokus på iværksætteri og sundhed. 100 spændende sceneindslag.
Dagrofa Foodservice lancerer magasin om sine CSR-indsatser
Dagrofa Foodservice, der er en af landets største totalleverandører til professionelle køkkener, lancerer et stort CSR-magasin med titlen ’Sammen tager vi ansvar’. Magasinet indeholder en
MSC: Appetitten på bæredygtig tun er usvækket
Ny årbog over bæredygtigt tun viser, at mængden af tun, der sælges med Marine Stewardship Council (MSC)'s blå miljømærke, vokser. De solgte mængder er næsten
Mavens Hule: Contempehrary vinder adgang til Compass Groups 350 kantiner
Dansk tempeh-producent har vundet konkurrencen Mavens Hule og får nu adgang til 350 kantiner. Compass Group er på en bæredygtighedsrejse, hvor kødandelen skal ned, måltidet
Bellagroup når vigtige milepæle i arbejdet med bæredygtighed og sætter ambitiøse mål for fremtiden
Trods travlhed i forretningen har Bellagroup i 2023 holdt fokus på arbejdet med bæredygtighed, og hospitalityvirksomheden er efter blot fire år nu kvart i mål
Plantebranchen får ny sekretariatschef
Plantebranchen – Europas største brancheforening for plantebaserede fødevarer – får ny sekretariatschef den 1. juni: Stella Staunstrup. Hun vil bidrage til et Danmark, som er
Ny ligning: Skidtfisk og rogn kan gøre grønsagerne mindre kedelige
Svaret på en grøn omstilling af danskernes kostvaner er ikke, at alle skal være vegetarer. En sund og mere realistisk løsning er derimod flexitar-kost, hvor
Danskerne købte økologi for 15,5 milliarder kroner i supermarkederne i 2023
Der blev i 2023 solgt økologiske fødevarer for i alt 15,5 milliarder kr. Det viser nye tal fra Danmarks Statistik. Det er en uændret omsætning
Hent flere