Økologi og bæredygtighed
Efter stor succes i København: Grøn madfestival kommer til Aarhus
For første gang nogensinde vil begivenheden Plant Food Festival i 2025 blive afholdt i både Aarhus og København. Udvidelsen til Aarhus fejres med gratis entré.
Klimahandling giver grobund for yderligere eksportvækst for danske fødevarer
Danmarks landbrugs- og fødevaresektor anerkendes som motor for klimahandling i hele værdikæden på vigtige eksportmarkeder. En ny analyse, udført af Epinion for Food Nation, viser,
2 x 30 år i økologiens frontlinje
De økologiske mejerier Naturmælk og Øllingegaard fylder rundt "I den her uge er det 30 år siden, de første kartoner med velskabt økomælk stolt forlod
Danskerne vil gerne træffe mere miljøvenlige valg – men det skal være nemt
De danske forbrugere vil rigtig gerne være miljøbevidste, men de synes, det kan være svært – eller for besværligt – i praksis. Og de ønsker,
Nyt nummer af Food&Drink sætter fokus på grønt smørrebrød
Årets syvende udgave af branchemagasinet Food&Drink er nu på gaden. Denne gang er der fokus på smørrebrød - i særdeleshed i en grøn udgave. Bladet
Meyers og MENY udvider samarbejde: Åbner bælgfrugtboder i hele Danmark
Sidste år lancerede Meyers og MENY et pilotprojekt med ambitionen om at øge bælgfrugterne i danskernes indkøbskurve: En ”vej-selv”-bælgfrugtbod, hvor kunderne kunne fylde poser med
Foie gras uden tvangsfodring
En spansk andefarm har som de første i verden fået et dyrevelfærdscertifikat for produktion af fedtlever. Modsat normal produktion af foie gras, hvor ænder og
Ny nonfood-leverandør kæmper kampen for miljøet og mindre restauratører
Via en ny kollektiv handelsplatform kan blandt andet små restauranter og caféer opnå storkøbsfordele på nonfood-produkter. Ved at samle bestillinger fra flere mindre spillere giver
Grønne hitretter på københavnsk plejehjem
Plejehjemmet Bispebjerghjemmet i København er på en grøn køkkenrejse. Det kræver masser af gåpåmod, kreativitet og en kulturændring, hvor man indtænker måltidet som en del
Ny rapport: Der skal skrappere midler til, hvis Norden skal mindske madspildet inden 2030
Madspildet i Norden mindskes ikke i den takt, der er nødvendig for, at vi kan nå vores globale mål om at halvere madspildet inden 2030.
Hent flere