Økologi og bæredygtighed
Ny rekord: Dagrofa Foodservice har for første gang doneret 50.000 måltider til hjemløse gennem JunkFood i 2024
Organisationen JunkFood hjælper hver dag Københavns gadefolk ved at kokkerere varme og nærende måltider, der gratis bliver uddelt. I løbet af 2024 har fødevaregrossisten Dagrofa
Danmark er økologisk verdensmester
Danmark fastholder sin position som verdens førende økologination med den højeste markedsandel i detailhandlen. Foto: Moment Studio Danmark er igen verdens førende land inden for
Mavens Hule 2025 søger fremtidens fødevareiværksættere
Hvordan sikrer vi et mere ansvarligt fødevaresystem i fremtiden? Og hvordan kan vi støtte dansk fødevareproduktion og de innovative virksomheder, der kan være med til
23 virksomheder viser dansk økologi frem på Biofach
I dag åbner verdens største økologimesse BioFach i Nürnberg i Tyskland. Økologisk Landsforening og Bio Aus Dänemark samarbejder igen om den danske fællesstand, der i
Scandic vil dagligt redde 70.000 bananer fra at gå til spilde
I kampen mod madspild indgår Scandic nu et samarbejde med den danske virksomhed Banana CPH, som fremover skal levere 3,5 tons kage om året til
MENY bliver hovedsponsor på stort økologisk EU topmøde
Når det økologiske topmøde Organic Summit løber af stablen i august, bliver det med MENY som hovedsponsor. Aftalen markerer MENYs fortsatte engagement i at få
Treårig indsats skal inspirere mere end en halv million børnefamilier til grønnere og sundere mad
Børnefamilier landet over får nu en stor tilskyndelse til at ændre madvaner med udgangspunkt i De officielle Kostråd. Gennem tre år vil børnefamilier i hele
Salling Fondene sikrer vigtig transformation i FødevareBanken
FødevareBanken er, med støtte fra Salling Fondene, i fuld gang med at implementere en effektiviseret og mere bæredygtig drift. Som del af et nyt fælles
Regionshospitalet Randers styrker kvaliteten i køkkenet med bælgfrugter
Køkkenet på Regionshospitalet Randers viser vejen, når det kommer til brugen af bælgfrugter i professionelle køkkener. Med nysgerrighed og kreativitet har køkkenet udviklet nye måderat
Blandt andet mere til klimavenlige kokke: Erhvervsuddannelser får millioner til grøn omstilling
Fremtidens faglærte bliver nu klædt på til bæredygtighed og grøn omstilling. Villum Fonden har bevilliget knap 50 mio. kr. til at gøre erhvervsuddannelserne grønnere. Erhvervsuddannelserne
Hent flere