Messer og konferencer
Også med dansk deltagelse: Sveriges største restaurantmesse tager til Malmø
Skal der hentes inspiration fra kokke, beslutningstagere, trendspottere og over 150 udstillere, så kan det være oplagt at krydse Øresund den 24.-25. september. Her finder
Ismageriet og Copenhagen Cooking lancerer ny is
Hvordan smager sensommeren? Det giver Ismageriet og Copenhagen Cookinget bud på med en helt ny is, der blev lanceret mandag d. 11. august. Isen er
Partnerskab: Madens Folkemøde skal være et fast event i Nykøbing Falster
Det var positivt for både antallet af gæster og omsætningen i byens butikker, at Madens Folkemøde i år blev afholdt i Nykøbing Falster. Økonomiudvalget i
Dagrofas inspirationsmesse vender tilbage med endnu flere masterclasses
Den 10. september bliver TAP1 i København omdannet til et madmekka, når ’Madscenen - for professionelle’ finder sted. Her bliver det muligt at opleve over
Organic Summit 2025 i København præsenterer sit speaker line-up
Stærke speakere fra hele Europa samles til Organic Summit i København den 18. og 19. august for at blive enige om et fælles charter med
Veteran og nyslået Michelinkok vinder Sol over Gudhjem
Sidste uge var en god uge for kokkeveteranen Allan Schultz. Først fik hans restaurant Parsley Salon i Hellerup tildelt i Michelinstjerne, og lørdag kunne han
Sol over Gudhjem 2025: Danmarks gastronomiske folkefest bliver endnu større
Stjernekokke, dessertduel, pop-up gourmetrestaurant og masser af musik på havnefronten i Gudhjem. Om blot to dage bringer Sol over Gudhjem dansk gastronomi tæt på, så
Michelin-opvarmning: Madfestival med fri entré, koncerter og stjernestøv
På mandag bliver de eftertragtede Michelinstjerner uddelt ved et arrangement i Odsherred. Og som optakt til stjerneuddelingen er der fra 13. til 15. juni der
Programmet klar for Copenhagen Cooking 2025
15.-24. august bliver Københavns gader igen fyldt med langborde og leben, når årets Copenhagen Cooking løber af stablen. I år kan gæsterne glæde sig til
Green Innovation Week: Gråærter og rapskage på menuen: Unge madhåndværkere former fremtidens køkken
Når tusindvis af unge, undervisere, virksomheder og organisationer samles til Green Innovation Week i Skive den 25. september, bliver det med bæredygtighed på både programmet
Hent flere