Messer og konferencer
Jagten er gået ind: DM i Bålmad søger deltagere
Eftersøgningen efter Danmarks bedste kok til mad over bål er skudt i gang. For andet år i træk afholdes DM i Bålmad – en krævende
Tivoli Food Festival: Fiskeauktion, Danmarksmesterskaber og verdens (måske) bedste bouillabaisse
Mad og drikke bliver de vigtigste forlystelser, når Tivoli igen byder inden for til Tivoli Food Festival. Ni dage i maj bliver Tivoli fyldt med
Aflysning af Esrum Kloster Ølfestival
Et krav om habitatvurdering gør det umuligt for Esrum Kloster & Møllegård at gennemføre årets traditionsrige ølfestival. Esrum Kloster Ølfestival 2025 er aflyst grundet krav
Madspild bliver til mesterværker: FødevareBanken engagerer lokale unge i københavnsk madspildsbattle
Kan man lave et gastronomisk mesterværk af madspild på bare to timer? Det skal godt 30 unge fra udsatte boligområder i København dyste om på
Sundhed, madspild og topgastronomi: Her er programmet for Madens Folkemøde
15.-17. maj afholdes Madens Folkemøde på en helt ny lokation, når Nykøbing Falster for første gang lægger brosten til festivalens 150 debatter, events, middage og
Stjernestøv på havnen i Gudhjem: Sol over Gudhjem åbner Restaurant All Stars
Sol over Gudhjem præsenterer en stor gastronomisk oplevelse. Danmarks største madfestival og kokkekonkurrence udvider til dobbelt størrelse, spækket med unikke smagsoplevelser. Med havnen i Gudhjem
Flamske gæsteeksperter og belgisk ølkultur i fokus på Ølfestival 2025
Når årets Ølfestival løber af stablen på Lokomotivværkstedet i København fra 16.-17. maj, er det med stærkt fokus på ølkulturen og de særlige bryggemetoder i
Prowein 2025: Fælles dansk fremstød var stor succes
Dansk vin er for alvor på vej ud over stepperne og er kommet for at blive – også internationalt. Det viste en fælles dansk stand
Madland Festival 2025 – i København, Aarhus og på Stevns
Madland Festival, Danmarks madpolitiske festival om samfundsansvarlige madsystemer, inviterer 1.-4. maj 2025 til gårdbesøg, samtaler, filmvisninger, frokostpauser, fredagsbar og fejringer i og omkring København, på
Bæredygtig opdrættet sandart møder gastronomi i verdensklasse
Fredag den 16. maj 2025 bliver Torvet i Nykøbing Falster centrum for gastronomisk præcision og kulinarisk kreativitet, når udtagelseskonkurrencen til Bocuse d’Or 2027 afholdes under
Hent flere