Mejeri
Arla Unika satser på foodservice: Vil tredoble salg af mælk i 2025
Med en tredoblet omsætning de seneste fem år, vokser Arla Unikas forretning for specialoste eksplosivt. Nu vil Arla Unika satse på salg af friskvarer som
Arlas økokøer springer foråret i møde den 14. april
Dagene bliver længere, blomsterne kigger frem, og traditionen tro springer de økologiske køer fra stald til græs til lyden af forår. Det sker også på
Specialosten Tange Sø Ost fra Lidl og Mammen-mejerierne vinder prestigefyldt European Private Label Award
Specielosten Tange Sø Ost fra Mammen Mejerierne vinder den prestigefyldte European Private Label Award i kategorien ‘Dairy products’. Osten er en del af Lidls særligt
Jama Ost er danmarksmester: Vinder to ud af tre priser
Jama Osts rørte flødeost samt rygeostsalat er blev i sidste uge kåret som Danmarks bedste. Konkurrencen fandt sted ved Nordens største professionelle fødevaremesse, Foodexpo Manfred
Ny udstilling fokuserer på margarine
Bag margarines perlemorsfarvede, matte ydre gemmer der sig voldsomme historier om krig, globalisering, døde blåhvaler, vrede smørbønder, giftige transfedtsyrer, banebrydende dansk forskning og forarbejdet mad.
Arla Foods investerer 210 millioner euro for at sikre førerposition inden for global mozzarellaproduktion
Investeringen i topmoderne teknologi, der placeres på andelsselskabets Taw Valley-anlæg i Storbritannien, gør det muligt for Arla Foods at imødekomme kundernes krav endnu bedre, sikre
Ny satsning på plantemarkedet: Arla udvider plantebaseret portefølje
Vækstpotentialet for plantebaserede produkter er stort, vurderer Jakob Bernhard Knudsen, som er direktør for Arla JÖRĐ International. Derfor udvider Arla nu brandet med ny produktportefølje
Arlas starter landsdækkende indsamling af de ikoniske mælkekasser
De fleste danskere er stødt på Arlas ikoniske grønne og sorte mælkekasser, når de står stablet ved restauranter og institutioner – eller sågar sidder fast
”Plantebaseret ost, det er en udfordring!”
Det kræver sin mejerist at fremstille plantebaseret ost, der ligner, smager og opfører sig som en rigtig ost. Nu har unge forskere hos virksomheden FÆRM
Book en Mark er tilbage: Mød din næste (samarbejds)partner i 2024
Branchearrangementet Book en mark er klar med seks nye datoer, seks nye lokationer og seks oplagte muligheder for at skabe samhandel mellem land og by.
Hent flere