Mejeri
Jama Ost er danmarksmester: Vinder to ud af tre priser
Jama Osts rørte flødeost samt rygeostsalat er blev i sidste uge kåret som Danmarks bedste. Konkurrencen fandt sted ved Nordens største professionelle fødevaremesse, Foodexpo Manfred
Ny udstilling fokuserer på margarine
Bag margarines perlemorsfarvede, matte ydre gemmer der sig voldsomme historier om krig, globalisering, døde blåhvaler, vrede smørbønder, giftige transfedtsyrer, banebrydende dansk forskning og forarbejdet mad.
Arla Foods investerer 210 millioner euro for at sikre førerposition inden for global mozzarellaproduktion
Investeringen i topmoderne teknologi, der placeres på andelsselskabets Taw Valley-anlæg i Storbritannien, gør det muligt for Arla Foods at imødekomme kundernes krav endnu bedre, sikre
Ny satsning på plantemarkedet: Arla udvider plantebaseret portefølje
Vækstpotentialet for plantebaserede produkter er stort, vurderer Jakob Bernhard Knudsen, som er direktør for Arla JÖRĐ International. Derfor udvider Arla nu brandet med ny produktportefølje
Arlas starter landsdækkende indsamling af de ikoniske mælkekasser
De fleste danskere er stødt på Arlas ikoniske grønne og sorte mælkekasser, når de står stablet ved restauranter og institutioner – eller sågar sidder fast
”Plantebaseret ost, det er en udfordring!”
Det kræver sin mejerist at fremstille plantebaseret ost, der ligner, smager og opfører sig som en rigtig ost. Nu har unge forskere hos virksomheden FÆRM
Book en Mark er tilbage: Mød din næste (samarbejds)partner i 2024
Branchearrangementet Book en mark er klar med seks nye datoer, seks nye lokationer og seks oplagte muligheder for at skabe samhandel mellem land og by.
Ostens dag nærmer sig
En række oste-entusiaster har taget initiativ til første udgave af Ostens dag d. 1 marts. Programmet er nu ved at tage form og byder på
Opfordring fra Plantebranchen: Gør plantedrikke til en del af skolemælksordningen
Plantebranchen i Danmark - Europas største brancheforening for grønne fødevarer - arbejder for, at skolebørn i hele Europa får adgang til plantedrikke som en del
Skal fremme dansk madkultur: MENY vælger Højer Pølser og mejeriet Øllingegaard som partnere i ny satsning
I uge 6 lancerer MENY sit initiativ ’Danske Madskatte’, hvor kæden indledningsvis introducerer fire leverandører og partnere. To af de fire producenter er Højer Pølser
Hent flere