Markedsføring
Sebastian Holberg Svendsgaard er landets næste Bocuse d’Or-deltager
Mandag blev kokken Sebastian Holberg Svendsgaard udpeget som Danmarks officielle repræsentant ved det kommende Bocuse d'Or. Han får dermed muligheden for at blive den fjerde
Kokkeelever indtager badehotel
Den 23. marts venter der både kokke og gæster på Stella Maris en oplevelse ud over det sædvanlige. Det sydfynske badehotel og restaurant overdrager køkkennøglerne
Ny bog er en hyldest til de gode irske råvarer
I ugen for Skt. Patrick's Day lancerer den irske Michelinkok JP McMahon bogen An Alphabet of Aniar: Notes for a New Irish Cuisine, som er
Global aktør revolutionerer samarbejdet mellem ledere og medarbejdere
Det, som startede med et ønske om en fælles platform for bedre kommunikation i resturantsbranchen, udviklede sig til en global helhedsløsning for bedre planlægning af
Ikonisk Burger King-restaurant fjerner alt kød i en måned
Burger King på Rådhuspladsen i København bliver plantebaseret i en hel måned. Dermed er der fra 15. marts og en måned frem ingen kød i
Ny Tivoli-restaurant med moderne dansk gastronomi og bæredygtighed på menuen
Når Tivoli slår dørene op for sommersæsonen 2023, er det med en ny restaurant på menuen. Restaurant KILDEN I HAVEN giver Tivolis gæster mulighed for
Michelin-restaurant fejrer 20-års jubilæum med stor bog
Kristian Arpe-Møller og Rune Amgild Jochumsen, der siden 2003 har været drivkraften bag formel B, er historien om et venskab. Et venskab, der indtil videre
Inflationen rammer også madvarer uden tilsat sukker
Først ramte inflation og tilbudsmentalitet økologiske produkter. Nu er tendensen nået til madvarer uden tilsat sukker. Det mærker man hos producenten EASIS, som tog alternative
Alan Bates går all in på København
At fine-dining i København skulle afgå ved døden med Nomas annoncerede lukning, er langt fra tilfældet. I hvert fald ikke, hvis man spørger køkkenchef og
Valsemøllen åbner nyt online bageunivers til fagfolk
Brug for en hjælpende hånd i en travl hverdag? Med ambitionen om bedre bagværk inviterer Valsemøllen for fagfolk nu kokke, bagere og andre madprofessionelle indenfor
Hent flere