Kød, fisk og fjerkræ
Medaljeregn til Slagter Lampe
Det blev til hele 22 medaljer - 21 af guld og sølv - da Slagter Lampe deltog med deres produkter ved fagkonkurrencen på IFA-messen i
Nyt liveformat bringer kvæget direkte ind i de professionelle køkkener
Hvordan taler vi om kvæg, bæredygtighed og ernæring på en måde, der giver mening både for dem, der passer dyrene, og dem, der laver maden til
Ny institutdirektør på DTU Aqua
Professor Anna Rindorf vil som ny leder af DTU Aqua bakke op om innovation på både instituttet og i samfundet: ”Vi skal vokse videre på
Salget af miljømærket tun stiger med 24 procent
Mængden af tun, der blev solgt globalt med Marine Stewardship Council (MSC)'s blå miljømærke, voksede med 24 pct. fra år til år til næsten 300.000
Højer Pølser vinder guld til buffetklassikere
Ved årets internationale fødevarekonkurrence Confrérie des Chevaliers i Holland har Højer Pølser endnu en gang markeret sig som leverandør af charcuteri i absolut topklasse. Højer Pølser hjemtog
Danmark er førende i Europa inden for investeringer og forskning i alternative proteiner
En ny analyse viser, at danske investeringer i alternative proteiner voksede med over 900 procent alene i 2024, og at Danmark samtidig er førende i
Danish Crown skaber nyt fundament
For at sikre fuldt fokus på værdiskabelse og genvinde konkurrencekraften på noteringen for grise har Danish Crown besluttet at dele kerneforretningen op i tre forretningsenheder
Fiskefileten er danskernes favorit på påskebordet
Fiskefileten fastholder sin topplacering på danskernes påskebord, mens den traditionsrige lammekølle bevæger sig længere ned på listen. Det viser en ny YouGov-undersøgelse foretaget af HelloFresh.
Nu kan du få ægte foie gras uden tvangsfodring
Forskere fra Max Planck Instituttet og Syddansk Universitet (SDU) har udviklet en effektiv måde at lave foie gras af ænder og gæs, som ikke er
Bæredygtig opdrættet sandart møder gastronomi i verdensklasse
Fredag den 16. maj 2025 bliver Torvet i Nykøbing Falster centrum for gastronomisk præcision og kulinarisk kreativitet, når udtagelseskonkurrencen til Bocuse d’Or 2027 afholdes under
Hent flere