Frugt og grønt
Pioner for plantebaserede fødevarer fylder 75 år
Poul Agger, iværksætteren bag Naturli’ Foods og SOY4YOU - begge solgt til Orkla - fylder 75 år tirsdag i dag den 17. juni. Han har
Dansk Vegetarisk Forening: Generalsekretær skal stå i spidsen for international organisation
Generalsekretæren i Dansk Vegetarisk Forening (DVF), Rune-Christoffer Dragsdahl, er blevet valgt til forperson for den internationale organsation IVU. Rasmus Prehn (th.), Rune-Christoffer Dragsdahl (midten) og
Online dagligvarehandel løfter sløret for omkostningerne ved friskhedsgaranti
Nemlig.com offentliggør sit "garantiregnskab" for at vise, hvad det koster at stå bag kvaliteten og friskheden af varer solgt online. I en tid hvor danske
Få del i millionpulje til udvikling af plantebaserede fødevarer
Små og mellemstore fødevarevirksomheder kan søge om at deltage i PlanteVÆKST - et skræddersyet udviklingsforløb med adgang til ekspertise, testfaciliteter og professionelt netværk. Teknologisk Institut
Ny AI skal nudge til at spise grønnere
Forskere fra SDU, AU og KU vil udvikle en kunstig intelligens, der kan få forbrugere til at smide sundere og mere bæredygtige dagligvarer i deres
Dansk Vegetarisk Forening i kraftig vækst: Fordobler medarbejderstaben og udvider med ernæringskontor
Dansk Vegetarisk Forening styrker med flere nyansættelser sin rolle som videnspartner i omstillingen til fremtidens fødevaresystem, både i Danmark og internationalt. Foto: Kasper Rebien /
Mutti og Too Good To Go lancerer nyt samarbejde
Mutti ønsker at være en del af løsningen mod madspild og lancerer nu et nyt samarbejde med den danske social impact-virksomhed Too Good To Go,
Nu åbner nationalt skolehave-center lokalt på Frederiksberg
26. marts åbner Haver til Maver sit nye hus og hovedsæde i tæt forbindelse med skolehaven i Frederiksberg Have. Skolehaveorganisationen slår ikke alene rod i
Dansk frugt og grønt er under voldsomt pres – stærke kræfter går sammen for at vende udviklingen
Ni ud af ti forbrugere mener, det er vigtigt, at vi har alsidig produktion af frugt og grønt i Danmark. Alligevel er kun en fjerdedel
Plantetopmøde baner vej for flere planter i 1 million måltider
Tirsdag i denne uge var mere end 300 madprofessionelle samlet til Plantetopmøde i København med målet om at få endnu flere planter i de mere
Hent flere