Den 10. september bliver TAP1 i København omdannet til et madmekka, når ’Madscenen – for professionelle’ finder sted. Her bliver det muligt at opleve over 150 udstillere og masser af gastronomiske events/masterclasses. Sidste år deltog mere end 1.400 madentusiaster i inspirationsmessen, som fødevaregrossisten Dagrofa Foodservice står bag.

Dagrofa Foodservices årlige inspirationsmesse vender retur den 10. september 2025, og arrangementet bliver for anden gang afholdt i TAP1 i København.
Et nyt koncept i år bliver ’All Day Masterclasses’, hvor der som navnet antyder bliver gennemført et væld af faglige og inspirerende kulinariske events fra morgen til aften.
Asger Rothenborg, salgs- og marketingdirektør i Dagrofa Foodservice, sætter disse ord på dette års udgave af ’Madscenen – for professionelle’:
“I år skruer vi endnu mere op for den kulinariske og faglige inspiration til de dygtige kokke i køkkenerne ved at have endnu flere masterclasses på programmet. Vores mål er at have fokus på de gode råvarer, lokale producenter, håndværket, og vi er ikke blege for at nørde os ned i forskellige gastronomiske emner. Det er mit klare håb, at vi igen i år kan tiltrække rigtig mange deltagere til en værdifuld inspirationsdag, hvor vi samler en meget stor del af den danske fødevarebranche.”
Erfaring, viden og passion for mad
Over 150 leverandører har allerede tilmeldt sig som udstillere på ’Madscenen – for professionelle’, hvor de ikke blot byder på smagsprøver, men også deler ud af deres viden, erfaring og passion for mad.
Samtidig kan man møde Dagrofa Foodservices’ egne specialister i form af Grambogård, HKI Ost, Grøn Fokus, Prima Frugt – og der vil i år også være fokus på de 30 Cash & Carry-butikker i regi af Dagrofa Foodservice.
’Madscenen – for professionelle’ er målrettet repræsentanter fra både store og små køkkener med CVR-nummer i hele Danmark. Det er gratis at deltage, og billetter kan bookes gratis.
Afslutningsvis siger Asger Rothenborg, salgs- og marketingdirektør i Dagrofa Foodservice:
“Det er årets højdepunkt for os at skulle være værter for et stort event, hvor vi sammen med fødevareprofessionelle er med til at udvikle og præge udviklingen af den danske madscene. Vi sætter en ære i at være med til at klæde deltagerne på, så de er helt skarpe på det nyeste inden for bl.a. lokale råvarer, kulinarisk nørderi og grøn omstilling i køkkenerne.”